file_get_contents werk niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Jacobs

Dennis Jacobs

22/06/2012 14:16:12
Quote Anchor link
Ik heb al voor een iets langere tijd een code gebruikt om heel simpel data van een site af te halen. Deze code werkte altijd, alleen nu niet meer.
Ik heb even snel een voorbeeld gemaakt, misschien kan iemand vertellen wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$url
= "http://www.nu.nl/internet/2841722/facebook-laat-gebruikers-reacties-aanpassen.html"; //De pagina
$raw = file_get_contents($url); //complete pagina zit nu in één string

//begin

$start = strpos($raw,"AMSTERDAM - Facebook gaat het mogelijk maken reacties onder statusupdates en fotos aan te passen");
//eind
$end = strpos($raw,"<p>Het aanpassen van reacties is voor een aantal Facebookgebruikers al te zien. De komende dagen moeten leden wereldwijd ook over de functie gaan beschikken. Originele statusupdates zullen ook na de update niet aangepast kunnen worden.</p>",$start) + 8;

//Extracten van data
$tekst = substr($raw,$start,$end-$start);

echo $tekst;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 12:32:34
 
- SanThe -

- SanThe -

22/06/2012 14:17:49
Quote Anchor link
Bovenin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>


Welke foutmelding krijg je?
 
Dennis Jacobs

Dennis Jacobs

22/06/2012 14:35:25
Quote Anchor link
Ik heb het probleem denk ik gevonden door bovenstaande code van - SanThe - alvast bedankt daarvoor. Nu alleen nog kijken hoe ik dit oplos.
Iemand een idee?

Quote:
Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /var/www/vhosts/6/113442/webspace/httpdocs/pages/test.php on line 47 Warning: file_get_contents(http://www.nu.nl/internet/2841722/facebook-laat-gebruikers-reacties-aanpassen.html): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/vhosts/6/113442/webspace/httpdocs/pages/test.php on line 47
 
- SanThe -

- SanThe -

22/06/2012 14:48:04
Quote Anchor link
Je foutmelding geeft aan dat je geen http:// mag gebruiken in de link. Dat is een instelling op de server van php. Als het eerst wel gewerkt heeft en nu niet meer dan heeft je host dat blijkbaar veranderd.
 
Dennis Jacobs

Dennis Jacobs

22/06/2012 14:51:30
Quote Anchor link
Bedankt, raar dat ze deze zomaar aanpassen ...
Dat is een foutmelding minder maar nu krijg ik er eentje bij.
Quote:
Warning: file_get_contents(www.nu.nl/internet/2841722/facebook-laat-gebruikers-reacties-aanpassen.html): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/6/113442/webspace/httpdocs/pages/test.php on line 47
 
- SanThe -

- SanThe -

22/06/2012 14:56:43
Quote Anchor link
Logisch. Nu probeer je het lokaal op te halen, dus op je eigen server.
 
Dennis Jacobs

Dennis Jacobs

22/06/2012 15:16:18
Quote Anchor link
Ja dat snap ik maar hoe wil ik dit anders doen dan met "http://" of kan ik deze instelling handmatig aan zetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/06/2012 15:23:50
Quote Anchor link
Nee, dat denk ik niet.

Kijk eens naar cUrl, daar schijnt het wel mee te kunnen.
 
Dennis Jacobs

Dennis Jacobs

22/06/2012 15:24:35
Quote Anchor link
Oke, dan ga ik dat eens proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.