filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »
Philippe

philippe

11/05/2009 12:49:00
Quote Anchor link
hoe kan ik een juiste selectie filter zetten.
als ik op land klik mogen enkel de provincies van dat land zichtbaar zijn
en als ik daarna op provincie klik, mogen enkel de gegevens van deze provincie zichtbaar worden in een tabel.

dit is wat ik nu al heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
     $sql
="SELECT dl . * , p . * , l . * FROM duiklocatie AS dl LEFT JOIN provincies AS p ON ( p.Provincie_Id = dl.Provincies_id ) LEFT JOIN Land AS l ON ( l.Land_id = dl.Land_id )";
    
    $resultaat=mysql_query($sql)or die(mysql_error());
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
                         <form action="lijst_duikplaats.php" method="post" id="registreer">
                            <table>
                                <tr>
                                    <td>selecteer land:</td>
                                    <td>
                                        <select name="Land">
                                            <?php
                                                $sql2
="SELECT * FROM Land ";
                                                $resultaat2=mysql_query($sql2)or die(mysql_error());
                                                while ($rij2 = mysql_fetch_array($resultaat2))
                                                {

                                                    echo "<option value=\"";
                                                      echo $rij2["Land_Id"]."\">";
                                                    echo $rij2["Land"]."</option>\n";
                                                }

                                            ?>

                                        </select>
                                    </td>
                                   </tr>
                                <tr>
                                    <td>selecteer provincie:</td>
                                    <td>
                                        <select name="Provincie">
                                            <?php
                                                $sql3
="SELECT * FROM provincies ";
                                                $resultaat3=mysql_query($sql3)or die(mysql_error());
                                                while ($rij3 = mysql_fetch_array($resultaat3))
                                                {

                                                    echo "<option value=\"";
                                                      echo $rij3["Provincie_Id"]."\">";
                                                    echo $rij3["Provincie"]."</option>\n";
                                                }

                                            ?>

                                        </select>
                                    </td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td colspan="2"><input name="verzenden" type="submit" value="Toon duikplaatsen" id="Toon_duikplaats_btn" /></td>
                                </tr>
                              </table>
                         </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 07:44:50
 
Jacco Engel

Jacco Engel

11/05/2009 12:52:00
Quote Anchor link
ik vind het schitterend wat je allemaal al hebt maar kun je ook even je datamodel posten? dr loopt hier niemand rond die dat kan raden ben ik bang en als je je datamodel post zijn er genoeg mensen die je binnen 10 min uit de brand zouden kunnen helpen (zeg niet dat het ook echt gebeurt dus pin me dr neit op vast)
 
Philippe

philippe

11/05/2009 13:05:00
Quote Anchor link
merci Jacco voor de snelle reactie al

duiklocatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
CREATE TABLE `duiklocatie` (
  `Locatie_Id` tinyint(12) NOT NULL auto_increment,
  `Plaatsnaam` varchar(50) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Lat` varchar(100) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Lng` varchar(100) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Straat` varchar(100) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Nr` tinyint(4) NOT NULL,
  `Postcode` smallint(4) NOT NULL,
  `Gemeente` varchar(50) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Provincies_id` tinyint(2) NOT NULL,
  `Parking` varchar(5) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Max diepte` varchar(4) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Douche` varchar(4) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Prijs` varchar(10) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Zuurstof` varchar(4) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Kleedkamer` varchar(4) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Vulmogelijkheid` varchar(4) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Inlichtingen` varchar(100) character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Tekst` text character set utf8 collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
  `Land_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`Locatie_Id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=32 ;

Land:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
CREATE TABLE `Land` (
  `Land_Id` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `Land` varchar(50) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`Land_Id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=3 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `Land`
--

INSERT INTO `Land` VALUES(1, 'Belgi');
INSERT INTO `Land` VALUES(2, 'Nederland');


Provincies:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
CREATE TABLE `provincies` (
  `Provincie_Id` tinyint(11) NOT NULL auto_increment,
  `Land_id` int(11) NOT NULL,
  `Provincie` varchar(50) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`Provincie_Id`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=24 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `provincies`
--

INSERT INTO `provincies` VALUES(1, 1, 'West-Vlaanderen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(2, 1, 'Oost -Vlaanderen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(3, 1, 'Antwerpen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(4, 1, 'Limburg');
INSERT INTO `provincies` VALUES(5, 1, 'Vlaams-Brabant');
INSERT INTO `provincies` VALUES(6, 1, 'Waals-Brabant');
INSERT INTO `provincies` VALUES(7, 1, 'Henegouwen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(8, 1, 'Luxemburg');
INSERT INTO `provincies` VALUES(9, 1, 'Luik');
INSERT INTO `provincies` VALUES(10, 1, 'Namen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(11, 1, 'Brussel');
INSERT INTO `provincies` VALUES(12, 2, 'Groningen');
INSERT INTO `provincies` VALUES(13, 2, 'Friesland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(14, 2, 'Drenthe');
INSERT INTO `provincies` VALUES(15, 2, 'Overijssel');
INSERT INTO `provincies` VALUES(16, 2, 'Flevoland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(17, 2, 'Gelderland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(18, 2, 'Utrecht');
INSERT INTO `provincies` VALUES(19, 2, 'Noord-Holland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(20, 2, 'Zuid-Holland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(21, 2, 'Zeeland');
INSERT INTO `provincies` VALUES(22, 2, 'Noord-Brabant');
INSERT INTO `provincies` VALUES(23, 2, 'Limburg');
 
Philippe

philippe

11/05/2009 16:50:00
Quote Anchor link
weet soms iemand iets?
 
Michel Exel

Michel Exel

11/05/2009 16:52:00
Quote Anchor link
niet bumpen

je kunt ook een chain select gebruiken zonder database en vervolgens de results toevoegen aan een database
 
Jacco Engel

Jacco Engel

11/05/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Niet bumpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.