FireFox en IE probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes

Johannes

30/12/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een inlog/registreer systeem voor m'n site, maar het probleem is dat in FF als ik op registreer klik dat hij de script uitvoert, en in IE niet :S

M'n pagina waar het om gaat is: http://wtb.buildmy.ws/forum/register.php

De script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?
/* Scripted by Johannes Wiersma */
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

include "data.php";

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){

    if ($user_name == ''){echo "Je bent vergeten een gebruikersnaam in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}
    if ($user_pass == ''){echo "Je bent vergeten een wachtwoord in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}
    if ($user_mail == ''){echo "Je bent vergeten een e-mail adres in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}

$message  = "
<B><H3>Registratie</H3></B><BR>
Sorry $_POST['user_name'].<BR>
De site is nog niet klaar, dus registrenen is nog nutteloos!"
;
    
echo $message;
exit;

}
else{
?>


<B><H3>Registratie</H3></B>
Graag alles goed invullen a.u.b.<BR>
Anders kunnen er fouten verschijnen!<BR><BR>

<FORM ACTION="<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?> " METHOD="POST">

<!-- De invulvelden enzow, gewoon html en dergelijke -->

<INPUT TYPE="SUBMIT" NAME="submit" VALUE="Registreer" />
                    <input type="reset" value="Reset" /></TD></TR>

</TABLE>
<? } ?>


Is hier wat aan te doen?, of moet ik iedereen maar aanbevelen om FF te gebruiken terwijl grootendeels de site zal worden bekeken met IE.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 06:05:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2007 15:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>

Dit zal weinig doen. Je zult die variabele toch echt moeten echoën:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
 
Johannes

Johannes

30/12/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Bedankt Blanche, het werkt.

Ik vind wel stom dat IE veel dingen anders doet dan andere browers.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 16:00:00
Quote Anchor link
En dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
    if ($user_name == ''){echo "Je bent vergeten een gebruikersnaam in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}
    if ($user_pass == ''){echo "Je bent vergeten een wachtwoord in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}
    if ($user_mail == ''){echo "Je bent vergeten een e-mail adres in te vullen!<BR>".$return_reg; exit;}
?>

is absoluut af te raden. Werk met superglobals, dus $_POST['username'] enz.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.