Firefox IE scripts!?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik vroeg me af of er een script bestaat dat als je met internet exlporer de website opent dat hij dan naar een bepaalde pagina gaat ?

Bijvoorbeeld dat je dan niet direkt in de home pagina komt maar in een intro pagina ofzo.

alvast bedankt,

..................................
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:37:52
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Javascript.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 17:54:00
Quote Anchor link
kan dit niet met PHP ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

30/05/2008 18:00:00
Quote Anchor link
Kun je misschien het iets beter uitleggen?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 18:07:00
Quote Anchor link
ehhhh.....

als he bijvoorbeeld op phphulp.nl komt dan kom je gelijk op de index of home pagina met welke browser je het ook opent>

Nu wil ik dat je als je met Internet Explorer in de adres balk www.phphulp.nl typt dat je dan op een andere pagina terechtkomt bijvoorbeeld op "forum" (dit is maar een voorbeeld.)
 
Mark PHP

Mark PHP

30/05/2008 18:18:00
Quote Anchor link
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] bevat de naam van de browser.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 18:22:00
Quote Anchor link
Sorry maar hoe moet ik dat gebruiken want ik moet zo ook naar een pagina leiden als ze internet explorer gebruiken ?
 

30/05/2008 18:46:00
Quote Anchor link
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
window.location="pagina.htm";
</script>

of

<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL=http://www.site.com/">

(Als je META gebruikt: deze moet wel tussen de <head> en </head> komen te staan... )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 18:57:00
Quote Anchor link
sorry dit klopt volgensm ij niet want na het eerste keer gaat ie altijd naar de pagina die je bij Javacript hebt ingevuld.

Bestaat er wel zo;n script !?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] == 'ik weet niet wat hier moet staan')
{

    header("Location: andere_pagina.php");
}

?>
 

30/05/2008 19:09:00
Quote Anchor link
of met coocies (als je de pagina verlaat?
 
Daniel H

Daniel H

30/05/2008 19:11:00
Quote Anchor link
ik heb er hier een maar deze zorgt er voor dat je er alen met Internet Explorer op kan. Dan moet je hem ff ombouwen.

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head><script>
version=parseInt(navigator.appVersion);if
(navigator.appVersion.indexOf('5.')>-1){version=5};if
(navigator.appVersion.indexOf('6.')>-1){version=6}; if
(navigator.appVersion.indexOf('7.')>-1){version=7}; browser='OTHER'; if
(navigator.appName=='Netscape'){browser='NS'+version;} if
(navigator.appName=='Microsoft Internet Explorer'){browser='MSIE'+version;} if
(navigator.appVersion.indexOf('MSIE 3')>0) {browser='MSIE3';} if
(browser == 'NS5'){browser='NS6'};if
(browser=='NS3') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS4') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS6') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS7') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='OTHER') {window.location='sorry/sorry.htm'}
</script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Naamloos document</title>
</head>

<body>
</body>
</html>

Mvg.

Daniel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daniel H
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Daniel deze script klopt wel maar ik kan hem maar niet aanpassen

Ik wil in plaats van Internet explorer --> Firefox

Dus dat je alleen met Mozilla Firefox erop kan

Wat moet ik dan verandern?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

30/05/2008 19:22:00
Quote Anchor link
Wil je dat FireFox niet sorry pagina krijgt te zien? Dan kun je hier beter snel weg gaan omdat iedereen hier zo'n beetje FF-veteraan is. (Dit is dus een grapje, vandaag worden mijn grapjes niet gesnap, daarom)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Daniel H

Daniel H

30/05/2008 19:25:00
Quote Anchor link
denkt zow iets maar weet iet zeker.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head><script>
version=parseInt(navigator.appVersion);if
(navigator.appVersion.indexOf('5.')>-1){version=5};if
(navigator.appVersion.indexOf('6.')>-1){version=6}; if
(navigator.appVersion.indexOf('7.')>-1){version=7}; browser='OTHER'; if  
(navigator.appName=='FireFox'){browser='FF'+version;} if
(browser == 'NS5'){browser='NS6'};if
(browser=='NS3') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS4') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS6') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='NS7') {window.location='sorry/sorry.htm'}if
(browser=='MSIE') {window.location='sorry/sorry.htm'} if
(browser=='OTHER') {window.location='sorry/sorry.htm'}
</script>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Naamloos document</title>
</head>

<body>
</body>
</html>


Mvg.

Daniel
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 19:26:00
Quote Anchor link
nee als je nou goed leest tommy wil ik dat je op de website kan alleen met FIREFOX
Dus als je met Internet Explorer de website opgaat dat je dan een ERROR pagina te zien krijgt !?!

Is het nu wel duidelijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 19:27:00
Quote Anchor link
En wat mag het nut zijn van zo'n vage doorstuuractie?
 
Daniel H

Daniel H

30/05/2008 19:29:00
Quote Anchor link
ik heb goed gelezen. en inderdaad:
En wat mag het nut zijn van zo'n vage doorstuuractie?

Mvg.

Daniel
 
M Rodrigo

M Rodrigo

30/05/2008 19:30:00
Quote Anchor link
OK nu zijn we een beetje verder
(ik kan het controleren omdat ik en Internet Explorer heb en Firefox)

Nu krijg ik de error pagina te zien zowel als in Firefox en Internet Explorer
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

30/05/2008 19:31:00
Quote Anchor link
Ja, maak je site gewoon cross-browser. En er zijn gewoon sommige *piiiieeep* mensen die niets van iemand anders aan nemen en niet willen overstappen op FF, dus, doe geen moeite.
 
Mark PHP

Mark PHP

30/05/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$agent
= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if(strpos($agent, 'MSIE') !== false) {
  echo 'Internet Explorer!';
}

elseif(strpos($agent, 'Firefox') !== false) {
  echo 'Firefox!';
}

else {
  echo 'Andere browser';
}


?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.