Firefox IE standaard?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pim

Pim

02/02/2005 15:59:00
Quote Anchor link
Ik worstel al de hele dag met een probleem.
Dit script werkt prima in Firefox van monzilla maar niet in IE.
Wat doe ik fout?
mijn script is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

   // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");


    // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen

       $sql='SELECT * FROM `helpdesk`'
        . ' order by id desc LIMIT 0, 30';
    
    // Voer query uit
    $resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
      

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST') {  
if (isset($_POST['submit'])&& isset($_POST['idt']));  
{

    print $_POST['idt'];  
    // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");

       // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen
       //$idt = $_POST['idt'];

$query = "UPDATE helpdesk SET af='true' WHERE id=".$_POST['submit'];
      

       // Voer query uit
       $resultaat = mysql_query($query) or die ("query mislukt"."$query");    
      

    ?>

<script language=javascript>
document.location = "ik.php"
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

}  
}

else {  
?>

<form action="ik.php" method="POST">
<INPUT type="hidden" name="submit" value="1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?

/* print het begin van de tabel */  
print "<table width=800 bordercolor=black border=3>
  <tr bgcolor=white>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>id</td>
    <td width=5%>Initiaal</td>
    <td width=5%>Af</td>
    <td width=15%>Datum</td>
    <td width=10%>Melder</td>
    <td width=15%>Item</td>
    <td width=20%>Probleem</td>
    <td width=15%>Oplossing</td>
  </tr>"
;  

while ($gegeven = mysql_fetch_object($resultaat)) {

$idt = $gegeven->id;

echo "<tr>
    <td>$idt</td>
<td><input type=\"image\" name=\"submit\" src=\"vink.jpg\" value=\"$idt\">  </td>
    <td>"
. $gegeven->id . "</td>
    <td>"
. $gegeven->initiaal . "</td>
    <td>"
. $gegeven->af . "</td>
    <td>"
. $gegeven->datum . "</td>    
    <td>"
. $gegeven->aannemer . "</td>
    <td>"
. $gegeven->item . "</td>
    <td>"
. $gegeven->probleem . "</td>
    <td>"
. $gegeven->oplossing . "</td>
</tr> "
;  
 
}

print "</table>";  
/* Tabel wordt afgesloten. */
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 00:39:35
 
Legolas

Legolas

02/02/2005 16:18:00
Quote Anchor link
het moet document.location.href zijn
 
Pim

Pim

02/02/2005 16:45:00
Quote Anchor link
Wederom het zelfde probleem
wel ik Firefox niet in Internet Explorer?
met dit script houd hij voor ieder $idt dezelfde waarde maar werkt wel in IE
misschien dat je daar iets mee kan...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

   // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");


    // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen

       $sql='SELECT * FROM `helpdesk`'
        . ' order by id desc LIMIT 0, 30';
    
    // Voer query uit
    $resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
      

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST') {  
if (isset($_POST['submit'])&& isset($_POST['idt']));  
{

    print $_POST['idt'];  
    // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");

       // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen
       //$idt = $_POST['idt'];

$query = "UPDATE helpdesk SET af='true' WHERE id=".$_POST['submit'];
      

       // Voer query uit
       $resultaat = mysql_query($query) or die ("query mislukt"."$query");    
      

    ?>

<script language=javascript>
document.location.href = "ik2.php"
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

}  
}

else {  
?>

<form action="ik2.php" method="POST">
<INPUT type="hidden" name="submit" value="1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?

/* print het begin van de tabel */  
print "<table width=800 bordercolor=black border=3>
  <tr bgcolor=white>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>id</td>
    <td width=5%>Initiaal</td>
    <td width=5%>Af</td>
    <td width=15%>Datum</td>
    <td width=10%>Melder</td>
    <td width=15%>Item</td>
    <td width=20%>Probleem</td>
    <td width=15%>Oplossing</td>
  </tr>"
;  

while ($gegeven = mysql_fetch_object($resultaat)) {

$idt = $gegeven->id;

echo "<tr>
<td><input type='hidden' name='idt' value="
.$idt.">$idt</td>
<td><input type=\"image\" name=\"submit\" src=\"vink.jpg\" value=\"$idt\">  </td>
    <td>"
. $gegeven->id . "</td>
    <td>"
. $gegeven->initiaal . "</td>
    <td>"
. $gegeven->af . "</td>
    <td>"
. $gegeven->datum . "</td>    
    <td>"
. $gegeven->aannemer . "</td>
    <td>"
. $gegeven->item . "</td>
    <td>"
. $gegeven->probleem . "</td>
    <td>"
. $gegeven->oplossing . "</td>
</tr> "
;  
 
}

print "</table>";  
/* Tabel wordt afgesloten. */
}
?>
 

02/02/2005 16:54:00
Quote Anchor link
gebruik:
window.open("pagina","_self");
 
Legolas

Legolas

02/02/2005 17:25:00
Quote Anchor link
eigenlijk het liefste php ipv jscript:
header("Location: blabla");
moet dan wel boven alle output (dus geen echo's daarvoor)
 
Pim

Pim

02/02/2005 17:34:00
Quote Anchor link
Ik blijf het zelfde probleem houden

<td><input type='hidden' name='idt' value=".$idt.">$idt</td>
<td><input type=\"image\" name=\"submit\" src=\"vink.jpg\" value=\"$idt\">
hier komt na submit iedere keer het zelfde uit.
in database zijn dit wel verschillende waarden
 
Siebren

Siebren

02/02/2005 18:57:00
Quote Anchor link
zeg eigelijk ff wat precies het niet doet in IE en wat wel in FireFox doet!
 
DaeDaluz

DaeDaluz

02/02/2005 19:27:00
Quote Anchor link
Lijkt me btw niet dat de uitvoer van de php code in IE anders is als in FF want bij allebei word het door de server gedaan...
 
Legolas

Legolas

02/02/2005 19:29:00
Quote Anchor link
misschien is een link inderdaad handiger hier :)
 
Han eev

Han eev

02/02/2005 19:31:00
Quote Anchor link
<script language=javascript>
window.location.href = "ik2.php"
</script>
denk ik
 
Pim

Pim

03/02/2005 09:41:00
Quote Anchor link
@DaeDaluz
probeer en huiver
www.pluumpje.nl/kapelle/ik2.php

ik snap dr echt helemaal nix van.
 
Pim

Pim

03/02/2005 09:42:00
Quote Anchor link
Siebren:
zeg eigelijk ff wat precies het niet doet in IE en wat wel in FireFox doet!


De variabele $idt wordt niet doorgestuurd in IE
www.pluumpje.nl/kapelle/ik2.php
 
B a s
Beheerder

B a s

03/02/2005 10:27:00
Quote Anchor link
PHP is niet browse gerelateerd.. dit is gewoon bad PHP coding :)

<script language=javascript>
document.location = "ik.php"
</script>

vervangen met:

header("Location: ik.php?idt=" . $_POST['idt']);
 
Pim

Pim

03/02/2005 10:37:00
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pluumpje/public_html/kapelle/ik2.php:6) in /home/pluumpje/public_html/kapelle/ik2.php on line 46

In IE en Firefox
In IE wordt waarde 1 afgedrukt (query wordt niet goed uitgevoerd)
In Firefox 46 (query wel goed)

Volgens mij heb ik de variabele &idt en &submit aardig door elkaar maar ik zie door de bomen.....
Gewijzigd op 03/02/2005 10:40:00 door Pim
 
Roy Bongers

Roy Bongers

03/02/2005 10:43:00
Quote Anchor link
mmh Zeg volgens lig je op dit moment weer wat met je code te kloten maar ik zag net in IE en FF een id staan als ik gesubmit had. Daaronder stond een parse error over headers (dat komt omdat je header boven alle html output moet staan).

Dus volgensmij moet het werken. Wordt je af in de db ook niet op true gezet bij allebij? Als dat zo is werkt het gewoon :).

edit: Nu ik nog eens kijk krijg ik overal 1 uit. Bij IE en FF :/.
Gewijzigd op 03/02/2005 10:44:00 door Roy Bongers
 
Pim

Pim

03/02/2005 10:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php

   // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");


    // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen

       $sql='SELECT * FROM `helpdesk`'
        . ' order by id desc LIMIT 0, 30';
    
    // Voer query uit
    $resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
      

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST') {  
if (isset($_POST['submit'])&& isset($_POST['idt']));  
{

    print $_POST['submit'];  
    // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");

       // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen
       //$idt = $_POST['idt'];

$query = "UPDATE helpdesk SET af='true' WHERE id=".$_POST['submit'];
      

       // Voer query uit
       $resultaat = mysql_query($query) or die ("query mislukt"."$query");    
      


header("Location: ik.php?idt=" . $_POST['idt']);

}  
}

else {  
?>

<form action="ik2.php" method="POST">
<INPUT type="hidden" name="submit" value="1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?

/* print het begin van de tabel */  
print "<table width=800 bordercolor=black border=3>
  <tr bgcolor=white>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>id</td>
    <td width=5%>Initiaal</td>
    <td width=5%>Af</td>
    <td width=15%>Datum</td>
    <td width=10%>Melder</td>
    <td width=15%>Item</td>
    <td width=20%>Probleem</td>
    <td width=15%>Oplossing</td>
  </tr>"
;  

while ($gegeven = mysql_fetch_object($resultaat)) {

$idt = $gegeven->id;

echo "<tr>
<td><input type='hidden' name='idt' value="
. $idt . ">$idt</td>
<td><input type=\"image\" name=\"submit\" src=\"vink.jpg\" value=\"$idt\">  </td>
    <td>"
. $gegeven->id . "</td>
    <td>"
. $gegeven->initiaal . "</td>
    <td>"
. $gegeven->af . "</td>
    <td>"
. $gegeven->datum . "</td>    
    <td>"
. $gegeven->aannemer . "</td>
    <td>"
. $gegeven->item . "</td>
    <td>"
. $gegeven->probleem . "</td>
    <td>"
. $gegeven->oplossing . "</td>
</tr> "
;  
 
}

print "</table>";  
/* Tabel wordt afgesloten. */
}
?>

dit is nu mijn code en werkt niet onder IE en wel onder FF
FF geeft echter wel de fout uit het bovenstaande bericht
 
Roy Bongers

Roy Bongers

03/02/2005 10:52:00
Quote Anchor link
print $_POST['submit'];

probeer eens $_POST['idt']

en kijk dan eens of

$query = "UPDATE helpdesk SET af='true' WHERE id=".$_POST['idt'];

deze query wel uitgevoerd wordt.



print $_POST['submit'];

header("Location: ik.php?idt=" . $_POST['idt']);

headers BOVEN alle output. dus dan moet je die print $_['submit'] weghalen.
of onder de header zetten :)

edit mmh volgensmij ligt het niet aan php..

verander dit eens in
<td><input type='hidden' name='idt' value=" . $idt . ">$idt</td>

dit
<td><input type=\"hidden\" name=\"idt\" value=\"" . $idt . "\">". $idt . "</td>
Gewijzigd op 03/02/2005 10:56:00 door Roy Bongers
 
Pim

Pim

03/02/2005 11:12:00
Quote Anchor link
Als ik de print weghaal blijft hij zelfe fout geven.

als ik
header("Location: ik.php?idt=" . $_POST['idt']);
verwijder

geeft hij in IE waarde 38(waarde van $idt voor de laatste rij die uit de db komt) en in FF de goede waarde
als je t ook niet zie wil ik je wel ff ftp accountje geven
ik ben zie t echt helemaal niet meer
 
Legolas

Legolas

03/02/2005 15:24:00
Quote Anchor link
je moet in ieder geval idt hebben en niet submit
 
Roy Bongers

Roy Bongers

03/02/2005 15:44:00
Quote Anchor link
maakt geen fuck uit submit heeft dezelfde value ;)
 
Legolas

Legolas

03/02/2005 16:42:00
Quote Anchor link
je hebt ook geen form tags

edit: danbedoel ik aparte form tags per ding
Gewijzigd op 03/02/2005 16:44:00 door Legolas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.