firewall

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »
Christian k

christian k

12/04/2013 14:53:04
Quote Anchor link
hallo
ik zocht op internet naar een php firewall ik vond er een
alleen is deze firewall wel veilig en tegen welke
attacks moet ik mijn site nog meer beveiligen?

firewall.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
<?php
/************************************************************************/
/* PHP Firewall: Universal Firewall for WebSite                         */
/* ============================================                         */
/* Write by Cyril Levert                                                */
/* Copyright (c) 2009-2010                                              */
/* http://www.php-firewall.info                                         */
/* [email protected]                                                  */
/* Others projects:                                                     */
/* CMS PHP Maximus ( with mysql database ) www.php-maximus.org          */
/* Blog PHP Minimus ( with mysqli database ) www.php-minimus.org        */
/* Mini CMS PHP Nanomus ( without database ) www.php-nanomus.org        */
/* Stop Spam Referer ( without database ) www.stop-spam-referer.info    */
/* Twitter clone ( PHP Kweeker CMS ) www.twitter.php-minimus.org        */
/* PHP Firewall ( without database ) www.php-firewall.info              */
/* Personnal blog www.cyril-levert.info                                 */
/* Release version 1.0.3                                                */
/* Release date : 12-04-2010                                            */
/*                                                                      */
/* This program is free software.                                       */
/************************************************************************/

/** IP Protected */

$IP_ALLOW = array();

/** configuration define */
define('PHP_FIREWALL_LANGUAGE', 'english' );
define('PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL', '' );
define('PHP_FIREWALL_PUSH_MAIL', false );
define('PHP_FIREWALL_LOG_FILE', 'logs' );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_UNSET_GLOBALS', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_RANGE_IP_DENY', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_RANGE_IP_SPAM', false );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_URL', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_REQUEST_SERVER', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SANTY', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_BOTS', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_REQUEST_METHOD', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_DOS', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_UNION_SQL', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_CLICK_ATTACK', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_XSS_ATTACK', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_COOKIES', false );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_POST', false );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_GET', false );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_OVH', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_KIMSUFI', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DEDIBOX', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DIGICUBE', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_OVH_BY_IP', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_KIMSUFI_BY_IP', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DEDIBOX_BY_IP', true );
define('PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DIGICUBE_BY_IP', true );
/** end configuration */

/** IPS PROTECTED */

if ( count( $IP_ALLOW ) > 0 ) {
    if ( in_array( $_SERVER['REMOTE_ADDR'], $IP_ALLOW ) ) return;
}

/** END IPS PROTECTED */


/** LANGUAGE */

if ( PHP_FIREWALL_LANGUAGE === 'french' ) {
    define('_PHPF_PROTECTION_DEDIBOX', 'Protection contre les serveurs DEDIBOX active, cette IP range n\'est pas autorisée !');
    define('_PHPF_PROTECTION_DEDIBOX_IP', 'Protection contre les serveurs DEDIBOX active, cette IP range n\'est pas autorisée !');

    define('_PHPF_PROTECTION_DIGICUBE', 'Protection contre les serveurs DIGICUBE active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_DIGICUBE_IP', 'Protection contre les serveurs DIGICUBE active, cette IP n\'est pas autorisée !');

    define('_PHPF_PROTECTION_KIMSUFI', 'Protection contre les serveurs KIMSUFI active, cette IP range n\'est pas autorisée !');
    define('_PHPF_PROTECTION_OVH', 'Protection contre les serveurs OVH active, cette IP range n\'est pas autorisée !');

    define('_PHPF_PROTECTION_BOTS', 'Attaque Bot détectée ! stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_CLICK', 'Click attaque détectée ! stop it .....');
    define('_PHPF_PROTECTION_DOS', 'Invalide user agent ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_OTHER_SERVER', 'Poster depuis un autre serveur est interdit !');
    define('_PHPF_PROTECTION_REQUEST', 'Méthode de requête interdite ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_SANTY', 'Attaque Santy detectée ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_SPAM', 'Protection SPAM IPs active, cette IP range n\'est pas autorisée !');
    define('_PHPF_PROTECTION_SPAM_IP', 'Protection SPAM IPs active, cette IP range n\'est pas autorisée !');
    define('_PHPF_PROTECTION_UNION', 'Attaque Union détectée ! stop it ......');
    define('_PHPF_PROTECTION_URL', 'Protection url active, string non autorisée !');
    define('_PHPF_PROTECTION_XSS', 'Attaque XSS détectée ! stop it ...');
}
else {
    define('_PHPF_PROTECTION_DEDIBOX', 'Protection DEDIBOX Server active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_DEDIBOX_IP', 'Protection DEDIBOX Server active, this IP is not allowed !');

    define('_PHPF_PROTECTION_DIGICUBE', 'Protection DIGICUBE Server active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_DIGICUBE_IP', 'Protection DIGICUBE Server active, this IP is not allowed !');

    define('_PHPF_PROTECTION_KIMSUFI', 'Protection KIMSUFI Server active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_OVH', 'Protection OVH Server active, this IP range is not allowed !');

    define('_PHPF_PROTECTION_BOTS', 'Bot attack detected ! stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_CLICK', 'Click attack detected ! stop it .....');
    define('_PHPF_PROTECTION_DOS', 'Invalid user agent ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_OTHER_SERVER', 'Posting from another server not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_REQUEST', 'Invalid request method check ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_SANTY', 'Attack Santy detected ! Stop it ...');
    define('_PHPF_PROTECTION_SPAM', 'Protection SPAM IPs active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_SPAM_IP', 'Protection died IPs active, this IP range is not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_UNION', 'Union attack detected ! stop it ......');
    define('_PHPF_PROTECTION_URL', 'Protection url active, string not allowed !');
    define('_PHPF_PROTECTION_XSS', 'XSS attack detected ! stop it ...');
}

/** END LANGUAGE*/


if ( PHP_FIREWALL_ACTIVATION === true ) {

    FUNCTION
PHP_FIREWALL_unset_globals() {
        if ( ini_get('register_globals') ) {
            $allow = array('_ENV' => 1, '_GET' => 1, '_POST' => 1, '_COOKIE' => 1, '_FILES' => 1, '_SERVER' => 1, '_REQUEST' => 1, 'GLOBALS' => 1);
            foreach ($GLOBALS as $key => $value) {
                if ( ! isset( $allow[$key] ) ) unset( $GLOBALS[$key] );
            }
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_UNSET_GLOBALS === true ) PHP_FIREWALL_unset_globals();

    /** fonctions de base */
    FUNCTION PHP_FIREWALL_get_env($st_var) {
        global $HTTP_SERVER_VARS;
        if(isset($_SERVER[$st_var])) {
            return strip_tags( $_SERVER[$st_var] );
        }
elseif(isset($_ENV[$st_var])) {
            return strip_tags( $_ENV[$st_var] );
        }
elseif(isset($HTTP_SERVER_VARS[$st_var])) {
            return strip_tags( $HTTP_SERVER_VARS[$st_var] );
        }
elseif(getenv($st_var)) {
            return strip_tags( getenv($st_var) );
        }
elseif(function_exists('apache_getenv') && apache_getenv($st_var, true)) {
            return strip_tags( apache_getenv($st_var, true) );
        }

        return '';
    }

    FUNCTION
PHP_FIREWALL_get_referer() {
        if( PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_REFERER') )
            return PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_REFERER');
        return 'no referer';
    }

    FUNCTION
PHP_FIREWALL_get_ip() {
        if ( PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_X_FORWARDED_FOR') ) {
            return PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_X_FORWARDED_FOR');
        }
elseif ( PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_CLIENT_IP') ) {
            return PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_CLIENT_IP');
        }
else {
            return PHP_FIREWALL_get_env('REMOTE_ADDR');
        }
    }
    FUNCTION
PHP_FIREWALL_get_user_agent() {
        if(PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_USER_AGENT'))
            return PHP_FIREWALL_get_env('HTTP_USER_AGENT');
        return 'none';
    }

    FUNCTION
PHP_FIREWALL_get_query_string() {
        if( PHP_FIREWALL_get_env('QUERY_STRING') )
            return str_replace('%09', '%20', PHP_FIREWALL_get_env('QUERY_STRING'));
        return '';
    }
    FUNCTION
PHP_FIREWALL_get_request_method() {
        if(PHP_FIREWALL_get_env('REQUEST_METHOD'))
            return PHP_FIREWALL_get_env('REQUEST_METHOD');
        return 'none';
    }
    FUNCTION
PHP_FIREWALL_gethostbyaddr() {
        if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_OVH === true OR PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_KIMSUFI === true OR PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DEDIBOX === true OR PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DIGICUBE === true ) {
            if ( @ empty( $_SESSION['PHP_FIREWALL_gethostbyaddr'] ) ) {
                return $_SESSION['PHP_FIREWALL_gethostbyaddr'] = @gethostbyaddr( PHP_FIREWALL_get_ip() );
            }
else {
                return strip_tags( $_SESSION['PHP_FIREWALL_gethostbyaddr'] );
            }
        }
    }


    /** bases define */
    define('PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING', strtolower( PHP_FIREWALL_get_query_string() ) );
    define('PHP_FIREWALL_USER_AGENT', PHP_FIREWALL_get_user_agent() );
    define('PHP_FIREWALL_GET_IP', PHP_FIREWALL_get_ip() );
    define('PHP_FIREWALL_GET_HOST', PHP_FIREWALL_gethostbyaddr() );
    define('PHP_FIREWALL_GET_REFERER', PHP_FIREWALL_get_referer() );
    define('PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD', PHP_FIREWALL_get_request_method() );
    define('PHP_FIREWALL_REGEX_UNION','#\w?\s?union\s\w*?\s?(select|all|distinct|insert|update|drop|delete)#is');
    FUNCTION
PHP_FIREWALL_push_email( $subject, $msg ) {
        $headers = "From: PHP Firewall: ".PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL." <".PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL.">\r\n"
            ."Reply-To: ".PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL."\r\n"
            ."Priority: urgent\r\n"
            ."Importance: High\r\n"
            ."Precedence: special-delivery\r\n"
            ."Organization: PHP Firewall\r\n"
            ."MIME-Version: 1.0\r\n"
            ."Content-Type: text/plain\r\n"
            ."Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n"
            ."X-Priority: 1\r\n"
            ."X-MSMail-Priority: High\r\n"
            ."X-Mailer: PHP/" . phpversion() ."\r\n"
            ."X-PHPFirewall: 1.0 by PHPFirewall\r\n"
            ."Date:" . date("D, d M Y H:s:i") . " +0100\n";
        if ( PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL != '' )
            @
mail( PHP_FIREWALL_ADMIN_MAIL, $subject, $msg, $headers );
    }

    FUNCTION
PHP_FIREWALL_LOGS( $type ) {
        $f = fopen( dirname(__FILE__).'/'.PHP_FIREWALL_LOG_FILE.'.txt', 'a');
        $msg = date('j-m-Y H:i:s')." | $type | IP: ".PHP_FIREWALL_GET_IP." ] | DNS: ".gethostbyaddr(PHP_FIREWALL_GET_IP)." | Agent: ".PHP_FIREWALL_USER_AGENT." | URL: ".PHP_FIREWALL_REQUEST_URI." | Referer: ".PHP_FIREWALL_GET_REFERER."\n\n";
        fputs($f, $msg);
        fclose($f);
        if ( PHP_FIREWALL_PUSH_MAIL === true ) {
            PHP_FIREWALL_push_email( 'Alert PHP Firewall '.strip_tags( $_SERVER['SERVER_NAME'] ) , "PHP Firewall logs of ".strip_tags( $_SERVER['SERVER_NAME'] )."\n".str_replace('|', "\n", $msg ) );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_OVH === true ) {
        if ( stristr( PHP_FIREWALL_GET_HOST ,'ovh') ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'OVH Server list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_OVH );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_OVH_BY_IP === true ) {
        $ip = explode('.', PHP_FIREWALL_GET_IP );
        if ( $ip[0].'.'.$ip[1] == '87.98' or  $ip[0].'.'.$ip[1] == '91.121' or  $ip[0].'.'.$ip[1] == '94.23' or $ip[0].'.'.$ip[1] == '213.186' or  $ip[0].'.'.$ip[1] == '213.251' ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'OVH Server IP' );
            die( _PHPF_PROTECTION_OVH );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_KIMSUFI === true ) {
        if ( stristr( PHP_FIREWALL_GET_HOST ,'kimsufi') ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'KIMSUFI Server list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_KIMSUFI );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DEDIBOX === true ) {
        if ( stristr( PHP_FIREWALL_GET_HOST ,'dedibox') ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'DEDIBOX Server list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_DEDIBOX );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DEDIBOX_BY_IP === true ) {
        $ip = explode('.', PHP_FIREWALL_GET_IP );
        if ( $ip[0].'.'.$ip[1] == '88.191' ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'DEDIBOX Server IP' );
            die( _PHPF_PROTECTION_DEDIBOX_IP );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DIGICUBE === true ) {
        if ( stristr( PHP_FIREWALL_GET_HOST ,'digicube') ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'DIGICUBE Server list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_DIGICUBE );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SERVER_DIGICUBE_BY_IP === true ) {
        $ip = explode('.', PHP_FIREWALL_GET_IP );
        if ( $ip[0].'.'.$ip[1] == '95.130' ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'DIGICUBE Server IP' );
            die( _PHPF_PROTECTION_DIGICUBE_IP );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_RANGE_IP_SPAM === true ) {
        $ip_array = array('24', '186', '189', '190', '200', '201', '202', '209', '212', '213', '217', '222' );
        $range_ip = explode('.', PHP_FIREWALL_GET_IP );
        if ( in_array( $range_ip[0], $ip_array ) ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'IPs Spam list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_SPAM );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_RANGE_IP_DENY === true ) {
        $ip_array = array('0', '1', '2', '5', '10', '14', '23', '27', '31', '36', '37', '39', '42', '46', '49', '50', '100', '101', '102', '103', '104', '105', '106', '107', '114', '172', '176', '177', '179', '181', '185', '192', '223', '224' );
        $range_ip = explode('.', PHP_FIREWALL_GET_IP );
        if ( in_array( $range_ip[0], $ip_array ) ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'IPs reserved list' );
            die( _PHPF_PROTECTION_SPAM_IP );
        }
    }


    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_COOKIES === true ) {
        $ct_rules = Array('applet', 'base', 'bgsound', 'blink', 'embed', 'expression', 'frame', 'javascript', 'layer', 'link', 'meta', 'object', 'onabort', 'onactivate', 'onafterprint', 'onafterupdate', 'onbeforeactivate', 'onbeforecopy', 'onbeforecut', 'onbeforedeactivate', 'onbeforeeditfocus', 'onbeforepaste', 'onbeforeprint', 'onbeforeunload', 'onbeforeupdate', 'onblur', 'onbounce', 'oncellchange', 'onchange', 'onclick', 'oncontextmenu', 'oncontrolselect', 'oncopy', 'oncut', 'ondataavailable', 'ondatasetchanged', 'ondatasetcomplete', 'ondblclick', 'ondeactivate', 'ondrag', 'ondragend', 'ondragenter', 'ondragleave', 'ondragover', 'ondragstart', 'ondrop', 'onerror', 'onerrorupdate', 'onfilterchange', 'onfinish', 'onfocus', 'onfocusin', 'onfocusout', 'onhelp', 'onkeydown', 'onkeypress', 'onkeyup', 'onlayoutcomplete', 'onload', 'onlosecapture', 'onmousedown', 'onmouseenter', 'onmouseleave', 'onmousemove', 'onmouseout', 'onmouseover', 'onmouseup', 'onmousewheel', 'onmove', 'onmoveend', 'onmovestart', 'onpaste', 'onpropertychange', 'onreadystatechange', 'onreset', 'onresize', 'onresizeend', 'onresizestart', 'onrowenter', 'onrowexit', 'onrowsdelete', 'onrowsinserted', 'onscroll', 'onselect', 'onselectionchange', 'onselectstart', 'onstart', 'onstop', 'onsubmit', 'onunload', 'script', 'style', 'title', 'vbscript', 'xml');
        if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_COOKIES === true ) {
            foreach($_COOKIE as $value) {
                $check = str_replace($ct_rules, '*', $value);
                if( $value != $check ) {
                    PHP_FIREWALL_LOGS( 'Cookie protect' );
                    unset( $value );
                }
            }
        }

        if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_POST === true ) {
            foreach( $_POST as $value ) {
                $check = str_replace($ct_rules, '*', $value);
                if( $value != $check ) {
                    PHP_FIREWALL_LOGS( 'POST protect' );
                    unset( $value );
                }
            }
        }

        if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_GET === true ) {
            foreach( $_GET as $value ) {
                $check = str_replace($ct_rules, '*', $value);
                if( $value != $check ) {
                    PHP_FIREWALL_LOGS( 'GET protect' );
                    unset( $value );
                }
            }
        }
    }


    /** protection de l'url */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_URL === true ) {
        $ct_rules = array( 'absolute_path', 'ad_click', 'alert(', 'alert%20', ' and ', 'basepath', 'bash_history', '.bash_history', 'cgi-', 'chmod(', 'chmod%20', '%20chmod', 'chmod=', 'chown%20', 'chgrp%20', 'chown(', '/chown', 'chgrp(', 'chr(', 'chr=', 'chr%20', '%20chr', 'chunked', 'cookie=', 'cmd', 'cmd=', '%20cmd', 'cmd%20', '.conf', 'configdir', 'config.php', 'cp%20', '%20cp', 'cp(', 'diff%20', 'dat?', 'db_mysql.inc', 'document.location', 'document.cookie', 'drop%20', 'echr(', '%20echr', 'echr%20', 'echr=', '}else{', '.eml', 'esystem(', 'esystem%20', '.exe',  'exploit', 'file\://', 'fopen', 'fwrite', '~ftp', 'ftp:', 'ftp.exe', 'getenv', '%20getenv', 'getenv%20', 'getenv(', 'grep%20', '_global', 'global_', 'global[', 'http:', '_globals', 'globals_', 'globals[', 'grep(', 'g\+\+', 'halt%20', '.history', '?hl=', '.htpasswd', 'http_', 'http-equiv', 'http/1.', 'http_php', 'http_user_agent', 'http_host', '&icq', 'if{', 'if%20{', 'img src', 'img%20src', '.inc.php', '.inc', 'insert%20into', 'ISO-8859-1', 'ISO-', 'javascript\://', '.jsp', '.js', 'kill%20', 'kill(', 'killall', '%20like', 'like%20', 'locate%20', 'locate(', 'lsof%20', 'mdir%20', '%20mdir', 'mdir(', 'mcd%20', 'motd%20', 'mrd%20', 'rm%20', '%20mcd', '%20mrd', 'mcd(', 'mrd(', 'mcd=', 'mod_gzip_status', 'modules/', 'mrd=', 'mv%20', 'nc.exe', 'new_password', 'nigga(', '%20nigga', 'nigga%20', '~nobody', 'org.apache', '+outfile+', '%20outfile%20', '*/outfile/*',' outfile ','outfile', 'password=', 'passwd%20', '%20passwd', 'passwd(', 'phpadmin', 'perl%20', '/perl', 'phpbb_root_path','*/phpbb_root_path/*','p0hh', 'ping%20', '.pl', 'powerdown%20', 'rm(', '%20rm', 'rmdir%20', 'mv(', 'rmdir(', 'phpinfo()', '<?php', 'reboot%20', '/robot.txt' , '~root', 'root_path', 'rush=', '%20and%20', '%20xorg%20', '%20rush', 'rush%20', 'secure_site, ok', 'select%20', 'select from', 'select%20from', '_server', 'server_', 'server[', 'server-info', 'server-status', 'servlet', 'sql=', '<script', '<script>', '</script','script>','/script', 'switch{','switch%20{', '.system', 'system(', 'telnet%20', 'traceroute%20', '.txt', 'union%20', '%20union', 'union(', 'union=', 'vi(', 'vi%20', 'wget', 'wget%20', '%20wget', 'wget(', 'window.open', 'wwwacl', ' xor ', 'xp_enumdsn', 'xp_availablemedia', 'xp_filelist', 'xp_cmdshell', '$_request', '$_get', '$request', '$get',  '&aim', '/etc/password','/etc/shadow', '/etc/groups', '/etc/gshadow', '/bin/ps', 'uname\x20-a', '/usr/bin/id', '/bin/echo', '/bin/kill', '/bin/', '/chgrp', '/usr/bin', 'bin/python', 'bin/tclsh', 'bin/nasm', '/usr/x11r6/bin/xterm', '/bin/mail', '/etc/passwd', '/home/ftp', '/home/www', '/servlet/con', '?>', '.txt');
        $check = str_replace($ct_rules, '*', PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING );
        if( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING != $check ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'URL protect' );
            die( _PHPF_PROTECTION_URL );
        }
    }


    /** Posting from other servers in not allowed */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_REQUEST_SERVER === true ) {
        if ( PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD == 'POST' ) {
            if (isset($_SERVER['HTTP_REFERER'])) {
                if ( ! stripos( $_SERVER['HTTP_REFERER'], $_SERVER['HTTP_HOST'], 0 ) ) {
                    PHP_FIREWALL_LOGS( 'Posting another server' );
                    die( _PHPF_PROTECTION_OTHER_SERVER );
                }
            }
        }
    }


    /** protection contre le vers santy */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_SANTY === true ) {
        $ct_rules = array('rush','highlight=%','perl','chr(','pillar','visualcoder','sess_');
        $check = str_replace($ct_rules, '*', strtolower(PHP_FIREWALL_REQUEST_URI) );
        if( strtolower(PHP_FIREWALL_REQUEST_URI) != $check ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Santy' );
            die( _PHPF_PROTECTION_SANTY );
        }
    }


    /** protection bots */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_BOTS === true ) {
        $ct_rules = array( '@nonymouse', 'addresses.com', 'ideography.co.uk', 'adsarobot', 'ah-ha', 'aktuelles', 'alexibot', 'almaden', 'amzn_assoc', 'anarchie', 'art-online', 'aspseek', 'assort', 'asterias', 'attach', 'atomz', 'atspider', 'autoemailspider', 'backweb', 'backdoorbot', 'bandit', 'batchftp', 'bdfetch', 'big.brother', 'black.hole', 'blackwidow', 'blowfish', 'bmclient', 'boston project', 'botalot', 'bravobrian', 'buddy', 'bullseye', 'bumblebee ', 'builtbottough', 'bunnyslippers', 'capture', 'cegbfeieh', 'cherrypicker', 'cheesebot', 'chinaclaw', 'cicc', 'civa', 'clipping', 'collage', 'collector', 'copyrightcheck', 'cosmos', 'crescent', 'custo', 'cyberalert', 'deweb', 'diagem', 'digger', 'digimarc', 'diibot', 'directupdate', 'disco', 'dittospyder', 'download accelerator', 'download demon', 'download wonder', 'downloader', 'drip', 'dsurf', 'dts agent', 'dts.agent', 'easydl', 'ecatch', 'echo extense', '[email protected]', 'eirgrabber', 'elitesys', 'emailsiphon', 'emailwolf', 'envidiosos', 'erocrawler', 'esirover', 'express webpictures', 'extrac', 'eyenetie', 'fastlwspider', 'favorg', 'favorites sweeper', 'fezhead', 'filehound', 'filepack.superbr.org', 'flashget', 'flickbot', 'fluffy', 'frontpage', 'foobot', 'galaxyBot', 'generic', 'getbot ', 'getleft', 'getright', 'getsmart', 'geturl', 'getweb', 'gigabaz', 'girafabot', 'go-ahead-got-it', 'go!zilla', 'gornker', 'grabber', 'grabnet', 'grafula', 'green research', 'harvest', 'havindex', 'hhjhj@yahoo', 'hloader', 'hmview', 'homepagesearch', 'htmlparser', 'hulud', 'http agent', 'httpconnect', 'httpdown', 'http generic', 'httplib', 'httrack', 'humanlinks', 'ia_archiver', 'iaea', 'ibm_planetwide', 'image stripper', 'image sucker', 'imagefetch', 'incywincy', 'indy', 'infonavirobot', 'informant', 'interget', 'internet explore', 'infospiders',  'internet ninja', 'internetlinkagent', 'interneteseer.com', 'ipiumbot', 'iria', 'irvine', 'jbh', 'jeeves', 'jennybot', 'jetcar', 'joc web spider', 'jpeg hunt', 'justview', 'kapere', 'kdd explorer', 'kenjin.spider', 'keyword.density', 'kwebget', 'lachesis', 'larbin',  'laurion(dot)com', 'leechftp', 'lexibot', 'lftp', 'libweb', 'links aromatized', 'linkscan', 'link*sleuth', 'linkwalker', 'libwww', 'lightningdownload', 'likse', 'lwp','mac finder', 'mag-net', 'magnet', 'marcopolo', 'mass', 'mata.hari', 'mcspider', 'memoweb', 'microsoft url control', 'microsoft.url', 'midown', 'miixpc', 'minibot', 'mirror', 'missigua', 'mister.pix', 'mmmtocrawl', 'moget', 'mozilla/2', 'mozilla/3.mozilla/2.01', 'mozilla.*newt', 'multithreaddb', 'munky', 'msproxy', 'nationaldirectory', 'naverrobot', 'navroad', 'nearsite', 'netants', 'netcarta', 'netcraft', 'netfactual', 'netmechanic', 'netprospector', 'netresearchserver', 'netspider', 'net vampire', 'newt', 'netzip', 'nicerspro', 'npbot', 'octopus', 'offline.explorer', 'offline explorer', 'offline navigator', 'opaL', 'openfind', 'opentextsitecrawler', 'orangebot', 'packrat', 'papa foto', 'pagegrabber', 'pavuk', 'pbwf', 'pcbrowser', 'personapilot', 'pingalink', 'pockey', 'program shareware', 'propowerbot/2.14', 'prowebwalker', 'proxy', 'psbot', 'psurf', 'puf', 'pushsite', 'pump', 'qrva', 'quepasacreep', 'queryn.metasearch', 'realdownload', 'reaper', 'recorder', 'reget', 'replacer', 'repomonkey', 'rma', 'robozilla', 'rover', 'rpt-httpclient', 'rsync', 'rush=', 'searchexpress', 'searchhippo', 'searchterms.it', 'second street research', 'seeker', 'shai', 'sitecheck', 'sitemapper', 'sitesnagger', 'slysearch', 'smartdownload', 'snagger', 'spacebison', 'spankbot', 'spanner', 'spegla', 'spiderbot', 'spiderengine', 'sqworm', 'ssearcher100', 'star downloader', 'stripper', 'sucker', 'superbot', 'surfwalker', 'superhttp', 'surfbot', 'surveybot', 'suzuran', 'sweeper', 'szukacz/1.4', 'tarspider', 'takeout', 'teleport', 'telesoft', 'templeton', 'the.intraformant', 'thenomad', 'tighttwatbot', 'titan', 'tocrawl/urldispatcher','toolpak', 'traffixer', 'true_robot', 'turingos', 'turnitinbot', 'tv33_mercator', 'uiowacrawler', 'urldispatcherlll', 'url_spider_pro', 'urly.warning ', 'utilmind', 'vacuum', 'vagabondo', 'vayala', 'vci', 'visualcoders', 'visibilitygap', 'vobsub', 'voideye', 'vspider', 'w3mir', 'webauto', 'webbandit', 'web.by.mail', 'webcapture', 'webcatcher', 'webclipping', 'webcollage', 'webcopier', 'webcopy', 'webcraft@bea', 'web data extractor', 'webdav', 'webdevil', 'webdownloader', 'webdup', 'webenhancer', 'webfetch', 'webgo', 'webhook', 'web.image.collector', 'web image collector', 'webinator', 'webleacher', 'webmasters', 'webmasterworldforumbot', 'webminer', 'webmirror', 'webmole', 'webreaper', 'websauger', 'websaver', 'website.quester', 'website quester', 'websnake', 'websucker', 'web sucker', 'webster', 'webreaper', 'webstripper', 'webvac', 'webwalk', 'webweasel', 'webzip', 'wget', 'widow', 'wisebot', 'whizbang', 'whostalking', 'wonder', 'wumpus', 'wweb', 'www-collector-e', 'wwwoffle', 'wysigot', 'xaldon', 'xenu', 'xget', 'x-tractor', 'zeus' );
        $check = str_replace($ct_rules, '*', strtolower(PHP_FIREWALL_USER_AGENT) );
        if( strtolower(PHP_FIREWALL_USER_AGENT) != $check ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Bots attack' );
            die( _PHPF_PROTECTION_BOTS );
        }
    }


    /** Invalid request method check */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_REQUEST_METHOD === true ) {
        if(strtolower(PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD)!='get' AND strtolower(PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD)!='head' AND strtolower(PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD)!='post' AND strtolower(PHP_FIREWALL_GET_REQUEST_METHOD)!='put') {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Invalid request' );
            die( _PHPF_PROTECTION_REQUEST );
        }
    }


    /** protection dos attaque */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_DOS === true ) {
        if ( !defined('PHP_FIREWALL_USER_AGENT')  || PHP_FIREWALL_USER_AGENT == '-' ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Dos attack' );
            die( _PHPF_PROTECTION_DOS );
        }
    }


    /** protection union sql attaque */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_UNION_SQL === true ) {
        $stop = 0;
        $ct_rules = array( '*/from/*', '*/insert/*', '+into+', '%20into%20', '*/into/*', ' into ', 'into', '*/limit/*', 'not123exists*', '*/radminsuper/*', '*/select/*', '+select+', '%20select%20', ' select ',  '+union+', '%20union%20', '*/union/*', ' union ', '*/update/*', '*/where/*' );
        $check    = str_replace($ct_rules, '*', PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING );
        if( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING != $check ) $stop++;
        if (preg_match(PHP_FIREWALL_REGEX_UNION, PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING)) $stop++;
        if (preg_match('/([OdWo5NIbpuU4V2iJT0n]{5}) /', rawurldecode( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING ))) $stop++;
        if (strstr(rawurldecode( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING ) ,'*')) $stop++;
        if ( !empty( $stop ) ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Union attack' );
            die( _PHPF_PROTECTION_UNION );
        }
    }


    /** protection click attack */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_CLICK_ATTACK === true ) {
        $ct_rules = array( '/*', 'c2nyaxb0', '/*' );
        if( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING != str_replace($ct_rules, '*', PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING ) ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'Click attack' );
            die( _PHPF_PROTECTION_CLICK );
        }
    }


    /** protection XSS attack */
    if ( PHP_FIREWALL_PROTECTION_XSS_ATTACK === true ) {
        $ct_rules = array( 'http\:\/\/', 'https\:\/\/', 'cmd=', '&cmd', 'exec', 'concat', './', '../',  'http:', 'h%20ttp:', 'ht%20tp:', 'htt%20p:', 'http%20:', 'https:', 'h%20ttps:', 'ht%20tps:', 'htt%20ps:', 'http%20s:', 'https%20:', 'ftp:', 'f%20tp:', 'ft%20p:', 'ftp%20:', 'ftps:', 'f%20tps:', 'ft%20ps:', 'ftp%20s:', 'ftps%20:', '.php?url=' );
        $check    = str_replace($ct_rules, '*', PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING );
        if( PHP_FIREWALL_GET_QUERY_STRING != $check ) {
            PHP_FIREWALL_LOGS( 'XSS attack' );
            die( _PHPF_PROTECTION_XSS );
        }
    }

}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:00:56
 
Koen Hollander

Koen Hollander

12/04/2013 15:21:10
Quote Anchor link
Ik heb zo een firewall nog nooit in mijn hele leven gezien, maar het ziet er wel mooi uit op het eerste gezicht. Ik moet je wel een beetje teleurstellen. Het is niet echt mogelijk om je te beveiligen tegen DOS aanvallen door een PHP-firewall. Daarvoor moet je echt een programma op je PC laten draaien, zoals Beethink.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/04/2013 16:22:27
Quote Anchor link
Een DDOS-aanval kan je met een PC ook niet afslaan. De verbinding krijgt gewoon zoveel connecties dat deze traag wordt en zal vollopen.

Je kan IP's gaan null-routen zodat de packets van de onruststokers naar het niks worden doorverwezen, ip-ranges gaan buitensluiten maar meer dan dat ook weer niet.....

Ik zie dit meer als een spamflood-beveiliging.
Gewijzigd op 12/04/2013 16:22:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.