Fixed plaatje aanklikbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 15:08:55
Quote Anchor link
Hoe los ik dit op:

ik wil een plaatje in een <table> plaatsen, dat plaatje moet fixed op de pagina staan (mee scrollen met de pagina).
En tevens moet het plaatje aanklikbaar zijn om door te verwijzen naar een andere pagina.
Ben al eventjes aan het zoeken geweest maar nog geen succes gevonden.
Weet iemand raad?

Deze code is wat ik vind, maar daar is het nog niet aanklikbaar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
body {
  background-image: url(/framework/data/magazine/nummers/62/LocatieLogo/logo.jpg);
  background-attachment: fixed;
  background-repeat: no-repeat;
  background-position: center
  }
Gewijzigd op 29/08/2010 15:11:53 door Piet Marisael
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 13:55:29
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/08/2010 15:11:20
 
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 15:46:01
Quote Anchor link
Dat is de achtergrond kleur veranderen, Noppes.
Ik zou graag het plaatje op de voorgrond hebben zodat het aanklikbaar is.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/08/2010 15:49:36
Quote Anchor link
Het gaat om het principe, dat is gelijk aan elkaar.
 
Marc Hagen

Marc Hagen

29/08/2010 17:06:17
 
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 17:20:46
Quote Anchor link
Plaatje fixed online krijgen lukt me wel.
Maar laat ik et nou anders stellen:
Hoe kan ik in de CSS dat plaatje aanklikbaar maken zonder dat de gehele pagina aanklikbaar wordt?
Dat is wat ik eigenlijk bedoel.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 17:23:06
Quote Anchor link
je maakt een div, daarin zet je het plaatje met link en die div doe je dan fixed
 
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 18:04:47
Quote Anchor link
in CSS heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#test { position: fixed; width: 100%; top: 120px; bottom: 20px; left: 280px; overflow:hidden; background: url(plaatje.gif) no-repeat bottom ;}


In de php heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<div id="test">
</div>


Tot zover gaat het goed, maar hoe maak ik die link?
Met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a href="pagina.php">
<div id="test">
</div>
</a>
wordt de gehele pagina aanklikbaar en dat is nou net wat ik niet wil
Alleen plaatje.gif moet aanklikbaar zijn.
Gewijzigd op 29/08/2010 18:05:33 door Piet Marisael
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 18:09:56
Quote Anchor link
http://lmgtfy.com/?q=div+link&l=1

omdat ik die lmgtfy zo leuk vind xD
 
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 18:28:59
Quote Anchor link
@Vincent:

bedankt voor de tip, ik zat gewoon op de verkeerde woorden te zoeken.
wat ik nodig heb is dus dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div onclick="location.href='http://www.example.com';" style="cursor:pointer;"></div>


ja nu je het zegt, helemaal niet aan gedacht.
Ik ga het direkt uitproberen.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 18:32:48
Quote Anchor link
had ik een tijdje geleden ook. toen dacht ik, hé waarom laat ik mijn div niet gewoon linken :)
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2010 18:56:37
Quote Anchor link
Of vervang die <div> door een <a>, dan kan je het href-attribuut blijven gebruiken. Dat werkt ook zonder Javascript, en kunnen zoekmachines herkennen. Het maakt voor CSS niet zoveel uit of je nu een <div>-element of een <a>-element zit op te maken. <a>-elementen hebben alleen wat andere standaard-waarden, zoals text-decoration:underline, maar die kan je met CSS allemaal herdefiniëren.
 
Piet Marisael

Piet Marisael

29/08/2010 20:19:18
Quote Anchor link
Het werkt toch niet zoals ik zou willen, de gehele pagina is nu aanklikbaar naar een pagina geworden.
De andere links werken niet meer.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 21:18:18
Quote Anchor link
heb je je div/href wel afgesloten?
 
Piet Marisael

Piet Marisael

04/09/2010 20:15:21
Quote Anchor link
Volgens de code die ik gevonden had wel, zie post 29/08/2010 18:28:59
Als ik in de CSS een border laat maken om het gebied te zien, staat die border over bijna de gehele pagina terwijl het plaatje wel op de goede plaats staat.
Ik moet dus dat gebied op de een of andere manier kleiner maken.
Dat is me ondertussen ook gelukt.
Op mijn scherm staat het perfect en is het hoe ik het zou willen hebben.
Behalve op een andere scherm-resolutie.
Dan zijn de verhoudingen zoek en klopt de uitlijning weer niet.

In de CSS heb ik nu staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#test { position: fixed; width: 8%; top: 365px; bottom: 20px; left: 925px; overflow:hidden; background: url(http://www.URL.nl/plaatje.gif) no-repeat bottom ;
border-style: solid;
    border-color: #008ee0;
    border-width: 2px;

}


In de pagina staat het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="test" onclick="location.href='http://www.URL.nl/pagina.php';" style="cursor:pointer;"></div>


Is het nu nog zo te maken dat het bij elke scherm-resolutie goed staat?
De px veranderen in % en de getallen aanpassen geeft ook niet het juiste resultaat.
Gewijzigd op 04/09/2010 20:39:57 door Piet Marisael
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.