Flash icm PHP werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Durk Houtsma

durk Houtsma

22/02/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb hier een aantal Flash scripts liggen, die eerst werkten op mijn webhost.
Plotseling werkten deze Flash scripts niet meer ( is PHP aan verbonden )
Weet iemand hoe ik dit kan terug herstellen?
Heb al een aantal keren originele bestanden geprobeerd.

Een free host ( www.freehostia.com ) werken mijn flash scripts wel.
Op mijn domein ( .nl ) hebben ze gewerkt, maar nu plotseling niet meer.

Groet,

Durk
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 16:06:01
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/02/2009 19:06:00
Quote Anchor link
Ik heb net even in mijn glazen bol gekeken en ik zag daarin dat de PHP scripts waaraan alles gekoppeld is nog gebruik maken van Register Globals.
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

22/02/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 22.02.2009 19:06:
Ik heb net even in mijn glazen bol gekeken en ik zag daarin dat de PHP scripts waaraan alles gekoppeld is nog gebruik maken van Register Globals.


Register Globals ?

register_globals Off Off

Dezen staan op mijn betaalde host op uit ..

Zal eens kijken of ik via een htaccess de register globals aan krijg .,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/02/2009 19:43:00
Quote Anchor link
Ik zou ze lekker uit laten staan en je PHP scripts aanpassen zodat het tenminste een beetje veilig word.
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

22/02/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Aanzetten lukt ook niet, dan valt gelijk me website in een Internal Server Error.

Met dit stukje code word me flash opgeroepen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
        <script type="text/javascript">
    var flashvars = {
        xml_url: "flash/nl/xml_blackjack.php?x=<?echo$x;?>",
        done_url: "index.php?a=blackjack"

    };
    var params = {wmode:"transparent"};
    var attributes = {};
    swfobject.embedSWF("flash/nl/blackjack.swf", "flashcontent", "570", "500", "6.0.0","flash/expressInstall.swf", flashvars, params, attributes);
</script>


Hiermee heeft het gewerkt, en nu ineens niet.
Heb error_reporting(E_ALL); ook al door heen gehaald(php), maar geen errors.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/02/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Te weinig code om iets te kunnen zeggen, maar kijk in ieder geval eens waar die $x vandaan komt, en vervang de <? even door <?php

En wat staat er in je xml_blackjack.php?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

22/02/2009 20:08:00
Quote Anchor link
$x = rand(0,999999);

Daar word dus een getal gekozen.

Dit is om een blackjack sessie toe te wijzen.
blackjack.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
error_reporting(E_ALL)
?>
                    <div class="title_bg">
            <div class="title">Blackjack</div>
        </div>

        <div style="background-color:#dbd2b7; padding:10px; padding-top:4px;">
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr><td>
        <div id="flashcontent">

</div>
        </td></tr></table>
<?if($_GET['f'] == ""){
if($data->inzet > 0){?><center><FONT color='red'><b>Je hebt nog een blackjack sessie!<BR>Door op begin te klikken, zul je geen geld verliezen en je sessie vernieuwen.<BR><span style="font-size: 70%; line-height: normal">Let op: Er zullen slechts twee kaarten zichtbaar zijn!</span></b></FONT></center><?}
$x = rand(0,999999);
?>
        <script type="text/javascript">
    var flashvars = {
        xml_url: "flash/nl/xml_blackjack.php?x=<?echo$x;?>",
        done_url: "index.php?a=blackjack"

    };
    var params = {wmode:"transparent"};
    var attributes = {};
    swfobject.embedSWF("flash/nl/blackjack.swf", "flashcontent", "570", "500", "6.0.0","flash/expressInstall.swf", flashvars, params, attributes);
</script><?}?>

        </div>
        <table width='100%' cellspacing='2' cellpadding='2'>
            <tr>

                <td class='content_bottom'></td>
            </tr>
        </table>
        </div>
    </td>
    </tr>

    </table>
    </td>


In xml_blackjack.php worden de winsten uitgekeerd, tellingen gedaan e.d.


Ik heb ook zo roulette e.d., maar dat is allemaal ongeveer hetzelfde gemaakt. Heb blackjack nu als voorbeeld gepakt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/02/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Ik vind het maar een raar script, je spreekt het wel aan met blackjack.php?f
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

22/02/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Ja, het word goed opgeroepen.
Als ik flash/nl/blackjack.swf in de adresbalk typ, werkt het ook niet. Zie hier een wit scherm.

De swf file zou ook moeten werken zonder de php scripts, dit doet het ook op de freehost bij freehostia, en deed het eerst ook op me .nl domein

Als ik hem via de website menu oproep, zie je wel waar de flash hoort, maar je ziet het niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.