Font probleem in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

24/01/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik heb een stukje php script waar ik een tekst kleur aan wil toe voegen, mijn probleem is nu dat deze code items uitleest uit een database en ik nog geen idee heb hoe ik hieraan een tekst kleur moet toevoegen

hieronder de code waaraan een tekst kleur moet worden toegevoegd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

echo $ps_product_category->get_category_tree( $category_id, $class_mainlevel );

?>


iemand die mij kan helpen?
alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:02:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Tekstkleur is opmaak en dat doe je dus met CSS. Je zet de betreffende tags bijvoorbeeld tussen <span> tags die je een bepaalde klasse meegeeft. Aan deze klasse koppel je dan vervolgens een tekstkleur:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.je_klasse {
    color: #000;
}
 
Gerjan de Vries

Gerjan de Vries

24/01/2008 21:51:00
Quote Anchor link
klopt het dan dat ik dit krijg?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
<span class="menu"> [code]<? echo $ps_product_category->get_category_tree( $category_id, $class_mainlevel ); </span>?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerjan de Vries
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/01/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Eerder zo dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<span class="menu"><?php echo $ps_product_category->get_category_tree( $category_id, $class_mainlevel); ?></span>

Of alles in 1 echo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<span class="menu">'. $ps_product_category->get_category_tree( $category_id, $class_mainlevel) .'</span>';
?>
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

24/01/2008 22:06:00
Quote Anchor link
Wojow, blanche jij bent echt snel ;)

elke topic dat ik wil reageren wordt al door jou opgelost :P

(is postitief bedoeld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.