footer word niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Eduard

Jan Eduard

04/03/2008 18:52:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met mijn site en met de CSS, maar wat blijkt nu: de footer doet het niet.
Weet iemand wat er fout is?
De URL is: http://quancey.nl/portfolio/home.html
Alvast heel erg bedankt ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 03:38:01
 
TJVB tvb

TJVB tvb

04/03/2008 18:55:00
 
Jan Eduard

Jan Eduard

04/03/2008 18:56:00
Quote Anchor link
De footer is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
#container {
background : url(footer.jpg);
clear : both;
width : 1010px;
height : auto;
margin : 0 auto;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
J A

J A

04/03/2008 19:00:00
Quote Anchor link
1, waarom heb je het style gedeelte in de body gedaan ipv de header?
2, Nogal logisch waarom hij er niet in staat, je begint je footer bovenaan bij je broncode ... en je zet dus ALLES in de footer. Dan klopt er iets niet ...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Je footer.jpg staat er gewoon op. Ik denk alleen dat jij daar het verkeerde plaatje voor hebt genomen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

04/03/2008 19:04:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je SanThe?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.