fopen() or die

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Berend van Dijk

Jan Berend van Dijk

06/02/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Ik wil ervoor zorgen dat ik geen foutmelding meer krijg als ik een bestand wil openen maar dat hij gewoon false terug geeft:
Hij geeft ook wel false terug maar ook een dikke foutmelding. Niet zo bezoekers vriendelijk.
Ik heb nu dit:

$logobestaat = fopen($_POST['logo'], 'r') or die(false);

Maar dat werkt niet ik krijg:
Warning: fopen(test) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in Registreer.inc on line 131
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:56:49
 
- SanThe -

- SanThe -

06/02/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$logobestaat
= @fopen($_POST['logo'], 'r');
if(!$logobestaat)
{

     echo 'Jouw error';
}

?>

Edit: Als jouw bestand Registreer.inc heet, dan is de code door iedere bezoeker gewoon te lezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jan Berend van Dijk

Jan Berend van Dijk

06/02/2008 12:37:00
Quote Anchor link
Top zo'n @.
Hij doet het indd.
Hartelijk dank
 
W W

W W

06/02/2008 12:48:00
Quote Anchor link
Top zon @? Je onderdrukt gewoon foutmeldingen. Niet echt top als je het mij vraagt.
 
Jan Berend van Dijk

Jan Berend van Dijk

06/02/2008 12:51:00
Quote Anchor link
Als je het nog niet wist dat dat op die manier kan is het wel top ;)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/02/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Je contoleerd het zowiezo op een slechte manier. Nog nooit gehoord van de functie file_exists?
 
Jan Berend van Dijk

Jan Berend van Dijk

06/02/2008 13:51:00
Quote Anchor link
This function will not work on remote files as the file to be examined must be accessible via the servers filesystem.

bron:
http://nl.php.net/file_exists
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/02/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Vermeld dat de volgende keer direct even (of meot ik mn bril op zetten :P)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.