fopen probleem...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 08:45:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een probleem. Ik wil een textbestand aanmaken, alleen niet op mijn eigen harddisk maar in een map die is geshared op het netwerk.
Alleen, als ik dit probeer te doen krijg ik een 'permission denied' error....
Nu weet ik niet zeker of dit wel echt een php fout is. Misschien moet ik wel iets met apache doen?
PHP en Apache draaien beide op mijn pc, dus heb er volledige controlle over.
Ik weet alleen niet hoe ik nu verder moet. Weet iemand toevallig hoe ik dus een textbestand kan aanmaken op een folder die geshared is in een netwerk??
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:02:50
 
Davy Jansen

Davy Jansen

22/02/2006 09:29:00
Quote Anchor link
Permission denied, betekent volgens mij toch echt, dat je geen rechten hebt!
Kijk hier eens na..

Succes
-Chupskie
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 09:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het nog een keer gechecked. Maar ik kan zelf wel doen wat ik wil. Maar zodra ik het met php probeer lukt dit niet... Weet je misschien wat ik dan verkeerd doe? Ben ik iets vergeten aan te vinken dan ofzo??
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Je moet met je FTP programma even een chmod uitvoeren op de map waarin je met PHP wilt kunnen werken. Als waarde werkt 777 altijd, maar dat schijnt niet veilig te zijn. Het is echter de enige waarde die bij mij werkt.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

22/02/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Voor het bekijken, welke rechten voor jou van toepassing zijn, bekijk eens deze site:
->http://www.nationalemediasite.nl/chmod.php
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 10:12:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat het een folder is in het netwerk waar ik zelf ook op zit. Er draait geen ftp server zodat ik zomaar even naar die folder toe kan.
Is er misschiene een andere manier om chmod uit te voeren op die folder?
Ik zit ook op een window OS, ik weet niet of chmod dan wel echt effect heeft?
 
Davy Jansen

Davy Jansen

22/02/2006 10:49:00
Quote Anchor link
Je kunt je map share'en en dan rechten geven!
Maybe dat je het zo kunt oplossen?? Of bedoel je dit niet??
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 10:51:00
Quote Anchor link
Ja, dat bedoelde ik wel, want dat is dan het zelfde als een map chmod 777 geven toch?
Die map is al geshared, en ik zelf heb alle rechten in die map. Maar met php kan ik er geen bestanden in plaatsen.
Ik weet niet of je nu zelf op een netwerk zit, maar dan moet je maar eens probereen een map te sharen en daar een textbestand in laten creeren door php. Ik weet zeker dat je tegen het zelfde probleem aanloopt. Maar misschien dat je dan een oplossing ervoor kan vinden?
 
Davy Jansen

Davy Jansen

22/02/2006 11:03:00
Quote Anchor link
Maybe heb je hier iets aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(!function_exists('file_put_contents')) {
  function
file_put_contents($filename, $data, $file_append = false) {
   $fp = fopen($filename, (!$file_append ? 'w+' : 'a+'));
   if(!$fp) {
     trigger_error('file_put_contents cannot write in file.', E_USER_ERROR);
     return;
   }

   fputs($fp, $data);
   fclose($fp);
  }
}

file_put_contents("directory/bestand.ext", "inhoud van het bestand");
?>


bron: http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/336/
bron: www.php.net

Uitleg:
file_put_contents("naambestandwaarhetinmoet.txt", "gegevens die er in moeten", true/false);
Als true -> gegevens toevoegen aan het bestand
als false -> gegevens die al in het bestand staan overschrijven met de gegevens die je meegeeft.

Ik zal het strax zelf ook even testen, maar kzit nu op school (wel in een netwerk), maar geen toegang, om php bestanden, aan te maken of te wijzigen!! Vandaar... ;)

Succes
-Chupskie
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/02/2006 11:04:00
Quote Anchor link
Wie hebben allemaal rechten op die map. En welke user draait de Apache server (kan ook System zijn ipv gebruiker).

Probeer anders de map Iedereen/Everybody de rechten te geven.

Elwin
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 11:25:00
Quote Anchor link
Ik heb apache draaien op mijn pc. En ik weet niet welke user apache draait... Ik denk de user waar ik mee ben ingelogd?
Weet je toevallig waar kan ik dit aanpassen in apache?

@Chupskie
Bedankt, ik heb het geprobeerd maar krijg de zelfde error.
Ben benieuwd of je verder komt als je het zo zelf eens probeerd.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 11:29:00
Quote Anchor link
Net deze lokaal getest en werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    fopen ('test.txt', 'wb+');
?>


edit:

Deze getest en werkt ook:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    fopen ('D:\Documenten\test.txt', 'wb+');
?>

Documenten is een gedeelde map op mijn thuisnetwerk.
Gewijzigd op 22/02/2006 11:30:00 door Jan Koehoorn
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 12:13:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt D:\ zelf gedeeld op de pc waar je achter zit. Maar je moet het schrijven naar een map die gedeeld is op een andere PC.
Ik zit bijvoorbeeld achter pc 001 en pc 002 heeft zijn 'Windows' map geshared.
Als ik naar 'My Network places' (of zoiets) ga zie ik dus dat pc 002 een map heeft gedeeld en daar wil ik een bestand naartoe schrijven.
Dat is geloof ik niet wat je hebt geprobeerd?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Ga ik ff uitproberen, moment.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/02/2006 12:23:00
Quote Anchor link
nofx:
Ja, je hebt D: zelf gedeeld op de pc waar je achter zit. Maar je moet het schrijven naar een map die gedeeld is op een andere PC.
Ik zit bijvoorbeeld achter pc 001 en pc 002 heeft zijn 'Windows' map geshared.
Als ik naar 'My Network places' (of zoiets) ga zie ik dus dat pc 002 een map heeft gedeeld en daar wil ik een bestand naartoe schrijven.
Dat is geloof ik niet wat je hebt geprobeerd?


En hoe geef jij dan het path op?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 12:27:00
Quote Anchor link
Dat lukt hier inderdaad ook niet. Niet als ik de map een sharenaam geef en de gebruikers lees- en schrijfrechten en ook niet als ik de hele partitie deel en rechten toeken. Kan je helaas niet verder helpen op dit moment.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/02/2006 12:28:00
Quote Anchor link
@ SanThe: ik deed zoiets:

fopen ('\\\\ACER\\testmap\\test.txt', 'wb');

alle backslashes geëscapet dus. Anders zegt hij dat de map of het bestand niet bestaat. In mijn geval zegt hij nu: permission denied.
 
Nofx nofx

nofx nofx

22/02/2006 12:36:00
Quote Anchor link
SanThe:
nofx:
Ja, je hebt D: zelf gedeeld op de pc waar je achter zit. Maar je moet het schrijven naar een map die gedeeld is op een andere PC.
Ik zit bijvoorbeeld achter pc 001 en pc 002 heeft zijn 'Windows' map geshared.
Als ik naar 'My Network places' (of zoiets) ga zie ik dus dat pc 002 een map heeft gedeeld en daar wil ik een bestand naartoe schrijven.
Dat is geloof ik niet wat je hebt geprobeerd?


En hoe geef jij dan het path op?


Als Q:\
Het is een drive die geshared is op een andere PC, maar hij staat ertussen als ik "Deze Computer" open.
Ook als ik in deze drive ga zijn de pad namen ook Q:\eenmap\

Als ik in "Deze Computer" ga en ik kijk naar de naam staat er dit precies

Publiek$ op Ntl01 (Q:)

Ik neem aan dat ik dan gewoon Q: kan gebruiken? Anders had er denk ik wel iets gestaan van "kan het opgegeven pad niet vinden" met php.
Gewijzigd op 22/02/2006 12:37:00 door nofx nofx
 
- SanThe -

- SanThe -

22/02/2006 12:38:00
Quote Anchor link
@Jan: De map wordt dus zeker gevonden. Dat wilde ik weten.

Gebruikers hebben lees/schrijfrechten, maar valt Apache wel onder een van de gebruikers?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/02/2006 12:44:00
Quote Anchor link
Bij mij draait Apache onder System (Ctrl+Alt+Del -> Processen)

Maar hoe je dat zou kunnen veranderen? Geen idee...
Bij mij draait hij als service, dus misschien kan het dan wel helemaal niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

22/02/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het mogelijk is om ook de services schrijfrechten te geven.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.