Foreach doorlopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »
Paul van Egmond

Paul van Egmond

16/02/2017 11:52:42
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met het volgende probleem.. Ik heb een tabel die gegeneerd wordt uit een database, op dit moment bestaat deze uit 4 rijen. Deze rijen geef ik keurig weer in een tabel.

Afbeelding

Achter de schermen ziet het er op dit moment zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
                        if (isset($_POST['submit_management'])) {
                        
                            echo 'Hallo';
                            
                            $i = 0;
                            foreach ($_POST['product'] as $key => $value) {
                                echo "Key:" . $key . " Value:" . $value;
                                $i++;
                            }
                        }

                        ?>

                        <form method="post">
                        <div class="table-responsive">
                            <table class="table table-bordered table-hover table-striped">
                                <thead>
                                    <tr>
                                        <th>Product</th>
                                        <th>Kostprijs</th>
                                        <th>Verkoopprijs</th>
                                        <th>Voorraad</th>
                                        <th>Inkopen</th>
                                    </tr>
                                </thead>
                                <tbody>
                                    <?php
                                    $query
= 'SELECT * FROM products p
                                                LEFT JOIN stock s
                                                    ON p.id=s.product_id
                                                WHERE s.shop_id= "'
.$shop['id'].'"';
                                                
                                    $result = mysql_query ($query) or die(mysql_error());
                                    
                                    while ($products = mysql_fetch_assoc ($result)) {
                                    ?>

                                    <input type="hidden" name="product[id]" value="<?= $products['product_id']; ?>" />
                                    <tr>
                                        <td><?= $products['name']; ?></td>
                                        <td><?= display_money($products['price']); ?></td>
                                        <td><input name="product[selling_price]" class="form-control" value="0"></td>
                                        <td><?= $products['amount']; ?></td>
                                        <td><input name="product[amount]" class="form-control" value="0"></td>
                                    </tr>
                                    <?php
                                    }
                                    ?>

                                </tbody>
                            </table>


Omdat iedere row unieke waardes heeft, wil ik deze verwerken in een array. Deze array wil ik vervolgens uitlezen en in de database stoppen. Tot op heden wil dit nog niet omdat iedere keer enkel de laatste row met haar unieke waarde wordt weergegeven?

Wat gaat er hier fout óf wat zie ik over het hoofd?

Thanks!

Paul
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:49:48
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/02/2017 14:25:35
Quote Anchor link
De namen van de product-velden in de loop zijn niet product-specifiek: ze heten alle
product[id],
product[selling_price],
product[amount]

Als je onderscheid wilt kunnen maken tussen de verschillende producten zou je hier nog een extra dimensie tussen moeten fietsen, bijvoorbeeld door de toevoeging van een product-id:
product[1234][id]
product[1234][selling_price]
product[1234][amount]

Je hoeft dan in principe ook niet meer per se het id apart mee te geven, deze zit al inbegrepen in de andere velden.
Hiermee zijn alle veldnamen uniek en wordt er niets overschreven.
Gewijzigd op 16/02/2017 14:27:48 door Thomas van den Heuvel
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

16/02/2017 14:41:00
Quote Anchor link
Nu heb je alleen geen gewone array meer maar een multidimensional. Daar moet je op een andere manier doorheen loopen. Bijvoorbeeld zo.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

<?php

foreach( $_POST[ 'product' ] as $id => $inner_product){

    foreach( $inner_product as $key => $value ) {
            
                echo $id . "Key:" . $key . " Value:" . $value . "<br>";
                
        }
                    
}


?>


En in de loop alles weer in de database zetten.
 
Paul van Egmond

Paul van Egmond

16/02/2017 16:09:39
Quote Anchor link
Thanks dame en heer!

Dit werkt inderdaad.
 
Paul van Egmond

Paul van Egmond

18/02/2017 14:08:35
Quote Anchor link
Nu komt de volgende vraag.. Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik b.v. enkel de key "selling_price" weergeef?

Wat ik hiermee probeer te bereiken is dat ik de wijzigingen die de gebruiker doorgeeft wordt opgeslagen in de database. Zo wil ik dat als iemand 10 artikel inkoopt, deze ook worden doorgezet naar de database. Met $key en $value enkel gaat dat natuurlijk niet lukken. Ik heb geprobeerd om b.v. $key['selling_price'] te gebruiken maar dat werkt niet..
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/02/2017 15:16:29
Quote Anchor link
Om voort te borduren op @Marlies d'r voorbeeld: $inner_product is wederom een array, je zou dus direct (b)in(nen) de eerste loop kunnen refereren aan $inner_product['selling_price']. Dat is dan de selling_price van het huidige product met id $id.

EDIT: de binnenste foreach-loop heb je dan in principe ook niet nodig als je enkel geïnteresseerd bent in selling_price.
EDIT: trouwens, wat je uit het array leent aan informatie bepaal je zelf :).
Gewijzigd op 19/02/2017 15:23:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.