Foreach is 0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nathan K

Nathan K

08/03/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik heb een MSN invite script en bij iedere "$returned_emails as $row" wordt er een (1) email gestuurd.
Wanneer er nul (0) "$returned_emails as $row" zijn, is de wachtwoord onjuist.

Hoe kan ik het aangeven in de script.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:36:30
 
Steen

steen

08/03/2009 14:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$arr = array();
foreach($returned_emails as $row)
{
     $arr[] = $row['emailadres'];
}
if(count($arr) == 0)
{
    // wachtwoord onjuist
}
else
{
    // mailen maar!
}

Het klinkt me zo in eerste instantie wel illegaal :| Laat het Nederlands trouwens wel zoals het is bedoeld: het is 'het wachtwoord', niet 'de wachtwoord'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steen
 
Paul de Zwaan

Paul de Zwaan

08/03/2009 14:49:00
Quote Anchor link
klint?:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.