Form aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stephen c

Stephen c

20/12/2011 12:41:45
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een form die in een template zit van een Joomla site. ik wil de form wat kleine maken. Bedoel dat ik wil zoveel informatie in die formulier.

<label for="title" id="title_label">Job Title</label>
<input type="text" name="title" id="title" />

Kan ik bv, die twee regels deleten en werkt de form nog goed? of zou dat een probleem kunnen opleveren.

Albvast bedankt.

Stephen


}
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!$is_newsletter): ?>

<div class="right_entry">
<div class="cover newsletter">
<h3>Newsletter</h3>
<p>Subscribe or unsubscribe to updates
.</p>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $this->baseurl ?>
/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $newsletter_link; ?>
" method="post">
<label for="name" id="name_label">Name</label>
<input type="text" name="name" id="name" />

<label for="email" id="email_label">eMail address</label>
<input type="text" name="email" id="email" />

<label for="country" id="country_label">Country</label>
<input type="text" name="country" id="country" />

<label for="title" id="title_label">Job Title</label>
<input type="text" name="title" id="title" />

<label for="employer" id="employer_label">Employer</label>
<input type="text" name="employer" id="employer" />

<input type="image" src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $this->baseurl ?>
/templates/xxxx.com/images/newsletter_submit.png" class="submit" alt="Submit">
</form>
</div>
<div style="clear:left;"></div>
</div>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 22:31:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2011 14:11:49
Quote Anchor link
Wesley PHP op 21/07/2011 13:16:27:
Probeer het, krijg je een fout dan post je die hier en dan kunnen we jou verder helpen.

en gebruik codetags...
Gewijzigd op 20/12/2011 14:12:05 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.