form updaten in een webpage

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Carl Zwanenburg

Carl Zwanenburg

07/04/2013 18:02:57
Quote Anchor link
LS, ik ben al een tijdje aan het zoeken op het forum, maar nog niet gevonden.

Ik zoek een eenvoudig script waarbij ik informatie tussen <div> .... </div> statement in een form kan updaten.

Als ik data heb ingevoerd lukt het me wel om de hele pagina opnieuw te laden, maar dat is niet handig. Kost veel tijd. Ik wil dus alleen een paar items die in het div statement staan updaten.

Enig idee hoe dit snel kan?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:43:49
 
Php knipper

php knipper

07/04/2013 18:25:21
Quote Anchor link
jquery ajax je kan met de load() functie een pagina zijn html in een div laden, dit kan je instellen met tijd of met een functie zoals een knop.

http://api.jquery.com/load/
 
Carl Zwanenburg

Carl Zwanenburg

07/04/2013 19:09:47
Quote Anchor link
Dank je wel, ik ga het bestuderen en uitwerken. Kijken of het gaat lukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.