form werkt in firefox niet in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Thorbon

Thorbon

15/08/2007 17:02:00
Quote Anchor link
hey,
ik zit met een vervelend probleem..
in firefox werkt mijn formulier maar in internet explorer gebeurt er niets als ik op de submit knop druk..
heel raar vind ik want ik had die code van het formulier dan gewoon gekopieerd naar een nieuwe pagina zonder al de rest van de php code erbij en daar werkt het wel mee in IE..
dit is de pagina op het net: http://.....Be
indien iemand eens zou willen proberen om een afbeelding te verwijderen in IE ..

en dit is de code van de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
include('db_vars.inc') ;
include('resize.inc') ;
if ($_POST['submit']=='uploaden')
{

//places files into same dir as form resides
foreach ($_FILES["pictures"]["error"] as
$key => $error)
{

    if ($error == UPLOAD_ERR_OK)
    {

        // bepaal de huidige directory
        $locatie = getcwd();
        $file_dir=$locatie."/images/";

    if (!is_dir ($file_dir))
     {
  
        print "<br><br>De directory bestond nog niet" . $file_dir;  
        $newpage = $file_dir;
        echo ("<br>Dus is nu aangemaakt");
        mkdir ($newpage, 0777);
     }

        if(!eregi("((.gif|.jpg)$)", $_FILES["pictures"]["name"][$key]))
                   {

                   echo "het bestand is niet van het juiste type";
                   exit;
                   }
  
    
        move_uploaded_file($_FILES["pictures"]["tmp_name"][$key],$file_dir.$_FILES["pictures"]["name"][$key]) or die("Problems with upload");
        $afbeelding = "images/" . $_FILES['pictures']['name'][$key];
            $extensie= pathinfo($_FILES['pictures']['name'][$key]);
               $extensie= strtolower($extensie['extension']);
            img_resize($afbeelding,$afbeelding,$extensie,500,600,180,FALSE);
            $query = "INSERT INTO afbeeldingen (afb_nr, omschrijving, afbeelding) VALUES ('', '$_POST[omschrijving]','$afbeelding')";    
            $result=mysql_query($query) or die("Kan geen query aanmaken");

    }
}

echo "Uw afbeelding werd op de server gezet";
echo "<br />";

}
else
if ($_GET['submit']=='verwijder')
{

    $verwimage=$_GET['verwijder'];
    if (unlink($verwimage)==true)
    {

        print( "afbeelding : ".$verwimage. "  is verwijderd");
        $query= " DELETE FROM afbeeldingen WHERE afbeelding='$verwimage' ";
        $result=mysql_query($query)or die("Kan afbeelding niet verwijderen adhv query");
    }
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>UploadSysteem</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" enctype="multipart/form-data">
Omschrijving: <input type="text" name="omschrijving"><br>
Afbeelding: <input type="file" name="pictures[]"/><br/>
<input type="submit" name="submit" value="uploaden" />
</form>

<!-- Indien u meerde files wilt uploaden dan gewoon nieuwe input type file met naam pictures[] -->
<br/><br/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 $query
= "SELECT afbeelding from afbeeldingen";
 $result= mysql_query($query) or die ("opvragen afbeeldingen uit database lukt niet met query");

 if (mysql_affected_rows()==0)
 {

     echo 'Er staan nog geen afbeeldingen in';
 }
else { print ("Dit zijn de al reeds upgeloadede afbeeldingen<br/><br/> ");}

 $php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
 while ($row= mysql_fetch_row($result))
 {

    list($breedte, $hoogte) = getimagesize($row[0]);
    $breedte=$breedte*0.3;
    $hoogte=$hoogte*0.3;
    print ("<img src=\"$row[0]\" width=\"$breedte\" heigth=\"$hoogte\"         ");
    ?>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $php_self ?>
" method="GET">
<input type="hidden" name="verwijder" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row[0] ?>
" />
<input type="submit" name="submit" value="verwijder"/>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 }
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:42:12
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/08/2007 17:09:00
Quote Anchor link
Het is handig om je code tussen en te zetten.

Verder sluit je de <img> tag niet af:
print ("<img src=\"$row[0]\" width=\"$breedte\" heigth=\"$hoogte\" ");

moet zijn: print ("<img src=\"$row[0]\" width=\"$breedte\" heigth=\"$hoogte\" > ");
het kan zijn dat het daar aan ligt.
 
Thorbon

Thorbon

15/08/2007 17:14:00
Quote Anchor link
inderdaad daar lag het wel degelijk aan.. Hartelijk dank
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/08/2007 17:15:00
Quote Anchor link
Beveilig je script eens goed het vraagt erom om gehackt te worden.
 
Thorbon

Thorbon

15/08/2007 17:33:00
Quote Anchor link
ja ik weet het wel hoor maar het was enkel een test script hoor, ik verwijder dit straks..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.