FormMail.pl error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 14:03:41
Quote Anchor link
Hallow ik heb een vraag.

ik heb een contatc formulier met een formmail.pl. deze staat in de map cgi-bin.
ik draai swamp 2 op me windows pc.
heb de formail.pl aangepast voor internet adres en e-mail.
maar krijg ik elke keer error
Quote:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.4.9 (Win32) PHP/5.5.12 Server at nederland.serverthuis.nl Port 80

______________________________________________________________________________
Snap er momenteel niks van verschilende formmail.pl geprobeerd.
zelfde error lijkt wel of het in de apache zit. wie weet er raad mee.
dit heb ik veranderd in de formmail.pl
_________________________________________

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
#!/usr/bin/perl
##############################################################################
# FormMail                        Version 1.92                               #
# Copyright 1995-2002 Matt Wright [email protected]                    #
# Created 06/09/95                Last Modified 04/21/02                     #
# Matt's Script Archive, Inc.:    http://www.scriptarchive.com/              #
##############################################################################
# COPYRIGHT NOTICE                                                           #
# Copyright 1995-2002 Matthew M. Wright  All Rights Reserved.                #
#                                                                            #
# FormMail may be used and modified free of charge by anyone so long as this #
# copyright notice and the comments above remain intact.  By using this      #
# code you agree to indemnify Matthew M. Wright from any liability that      #
# might arise from its use.                                                  #
#                                                                            #
# Selling the code for this program without prior written consent is         #
# expressly forbidden.  In other words, please ask first before you try and  #
# make money off of my program.                                              #
#                                                                            #
# Obtain permission before redistributing this software over the Internet or #
# in any other medium. In all cases copyright and header must remain intact. #
##############################################################################
# ACCESS CONTROL FIX: Peter D. Thompson Yezek                                #
#                     http://www.securityfocus.com/archive/1/62033           #
##############################################################################
# Define Variables                                                           #
#      Detailed Information Found In README File.                            #

# $mailprog defines the location of your sendmail program on your unix       #
# system. The flags -i and -t should be passed to sendmail in order to       #
# have it ignore single dots on a line and to read message for recipients    #

$mailprog = '/usr/sbin/sendmail -i -t';

# @referers allows forms to be located only on servers which are defined     #
# in this field.  This security fix from the last version which allowed      #
# anyone on any server to use your FormMail script on their web site.        #

@referers = ('nederland.serverthuis.nl','145.53.146.179');

# @recipients defines the e-mail addresses or domain names that e-mail can   #
# be sent to.  This must be filled in correctly to prevent SPAM and allow    #
# valid addresses to receive e-mail.  Read the documentation to find out how #
# this variable works!!!  It is EXTREMELY IMPORTANT.                         #
# @recipients = &fill_recipients(@referers);
# @recipients = ('[email protected]');

# ACCESS CONTROL FIX: Peter D. Thompson Yezek                                #
# @valid_ENV allows the sysadmin to define what environment variables can    #
# be reported via the env_report directive.  This was implemented to fix     #
# the problem reported at http://www.securityfocus.com/bid/1187              #

@valid_ENV = ('REMOTE_HOST','REMOTE_ADDR','REMOTE_USER','HTTP_USER_AGENT');

# Done                                                                       #
##############################################################################

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 09/03/2016 15:47:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 22:12:02
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2016 14:19:34
Quote Anchor link
Kijk eens in de logfile van Apache.

#!/usr/bin/perl

Het perl programma kan niet gevonden worden.
Bovenstaand path is voor Linux.
Gewijzigd op 09/03/2016 14:22:24 door - SanThe -
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 14:20:56
Quote Anchor link
[Wed Mar 09 13:57:18.524857 2016] [cgi:error] [pid 3464:tid 808] (OS 2)Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. : [client 192.168.2.254:56337] couldn't create child process: 720002: FormMail.pl
[Wed Mar 09 13:57:18.524857 2016] [cgi:error] [pid 3464:tid 808] (OS 2)Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. : [client 192.168.2.254:56337] AH01223: couldn't spawn child process: C:/wamp/bin/apache/apache2.4.9/cgi-bin/FormMail.pl

dit is de error in log bestand
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2016 14:23:01
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/03/2016 14:19:34:
#!/usr/bin/perl

Het perl programma kan niet gevonden worden.
Bovenstaand path is voor Linux.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 14:24:19
Quote Anchor link
is dit te veranderen of moet er wat anders komen te staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2016 14:26:08
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je Perl moet installeren en dan het path aanpassen.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 14:35:37
Quote Anchor link
okey ik heb tussen de modules gekeken maar kan geen mod_perl_.. vinden.
dus moet geïnstalleerd worden.

weet jij waar ik het kan downloaden voor win32
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2016 14:39:27
Quote Anchor link
Gewoon even Googlen neem ik aan.
Ik gebruik geen Windows.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 14:57:44
Quote Anchor link
Is er een reden dat je specifiek Perl wilt gebruiken, want wat je met Perl kan, kan je ook met PHP.
En op dit forum en het internet is daar meer expertise over te vinden.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/03/2016 15:24:07
Quote Anchor link
Zelfs wanneer je het voor elkaar krijgt om Perl aan de praat te krijgen strand je waarschijnlijk bij de volgende brug: jouw eigen PC heeft geen faciliteiten voor het versturen van mail.

De vraag is eigenlijk: waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Je wilt mail versturen? Heb je deze code ergens van het internet geplukt of van je eigen homepage? Heb je online ergens een website? Wat wordt er ondersteund vanuit jouw webhost? Wil je een contactformulier aanpassen en deze eerst lokaal ontwikkelen en testen en daarna weer online zetten? Dit laatste zal -om eerder genoemde reden- niet direct gaan werken.

Overigens: regels in Perl die starten met # worden niet geinterpreteerd als code maar als commentaar, en doen dus effectief niets.
 
Ivo P

Ivo P

09/03/2016 16:49:41
Quote Anchor link
"ik draai swamp 2 op me windows pc."

Wow, de Millenium Edition van Windows? Dat is zeldzaam!

In je script staat trouwens ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mailprog = '/usr/sbin/sendmail -i -t';


Dat is een Linux path naar het programma Sendmail. Dat gaat ook problemen geven op je Windows ME omgeving.

Maar waarschijnlijk is je hele probleem een heel stuk eenvoudiger op te lossen via PHP, aangezien je al PHP op je pc hebt staan.
Perl is gelijkwaardig aan PHP: beide een script taal.
Je gaat dus Perl installeren voor iets dat eenvoudig met PHP zou kunnen.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 17:41:40
Quote Anchor link
hoe kan ik dit via php doen. wat heb ik er voor nodig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 17:42:49
Quote Anchor link
Ik zou een webserver installeren. En als je dit op de makkelijke wijze wilt doen, adviseer ik de kant-en-klare XAMPP.
 
Ivo P

Ivo P

09/03/2016 18:02:25
Quote Anchor link
ik denk dat uit
"Apache/2.4.9 (Win32) PHP/5.5.12 Server at nederland.serverthuis.nl Port 80"

blijkt dat er al een webserver met php aanwezig is.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 18:14:47
Quote Anchor link
klopt is er ook kijkt maar heb nu een php script gevonden nu is alleen het verhaal. heb 2 formulieren ingevuld en verstuurd zonder fouten. maar komt niet in mijn postvak. http://http://nederland.serverthuis.nl/test123.html

Toevoeging op 09/03/2016 18:21:45:

dit is de php code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
<?php
 
if(isset($_POST['email'])) {
 
    
 
    // EDIT THE 2 LINES BELOW AS REQUIRED
 
    $email_to = "[email protected]";
 
    $email_subject = "Account Server";
 
    
 
    
 
    function
died($error) {
 
        // your error code can go here
 
        echo "We are very sorry, but there were error(s) found with the form you submitted. ";
 
        echo "These errors appear below.<br /><br />";
 
        echo $error."<br /><br />";
 
        echo "Please go back and fix these errors.<br /><br />";
 
        die();
 
    }

 
    
 
    // validation expected data exists
 
    if(!isset($_POST['first_name']) ||
 
        !
isset($_POST['last_name']) ||
 
        !
isset($_POST['email']) ||
 
        !
isset($_POST['telephone']) ||
 
        !
isset($_POST['comments'])) {
 
        died('We are sorry, but there appears to be a problem with the form you submitted.');      
 
    }

 
    
 
    $first_name = $_POST['first_name']; // required
 
    $last_name = $_POST['last_name']; // required
 
    $email_from = $_POST['email']; // required
 
    $telephone = $_POST['telephone']; // not required
 
    $comments = $_POST['comments']; // required
 
    
 
    $error_message = "";
 
    $email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/';
 
  if(!preg_match($email_exp,$email_from)) {
 
    $error_message .= 'The Email Address you entered does not appear to be valid.<br />';
 
  }

 
    $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/";
 
  if(!preg_match($string_exp,$first_name)) {
 
    $error_message .= 'The First Name you entered does not appear to be valid.<br />';
 
  }

 
  if(!preg_match($string_exp,$last_name)) {
 
    $error_message .= 'The Last Name you entered does not appear to be valid.<br />';
 
  }

 
  if(strlen($comments) < 2) {
 
    $error_message .= 'The Comments you entered do not appear to be valid.<br />';
 
  }

 
  if(strlen($error_message) > 0) {
 
    died($error_message);
 
  }

 
    $email_message = "Form details below.\n\n";
 
    
 
    function
clean_string($string) {
 
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
 
      return str_replace($bad,"",$string);
 
    }

 
    
 
    $email_message .= "First Name: ".clean_string($first_name)."\n";
 
    $email_message .= "Last Name: ".clean_string($last_name)."\n";
 
    $email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
 
    $email_message .= "Telephone: ".clean_string($telephone)."\n";
 
    $email_message .= "Comments: ".clean_string($comments)."\n";
 
    
 
    
 
// create email headers
 
$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
 
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .
 
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
 
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
 
?>




<!-- include your own success html here -->



Thank you for contacting us. We will be in touch with you very soon.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 
}
 
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 18:22:23
Quote Anchor link
Heb je een werkend SMTP-adres ingevuld in php.ini, of zelf een (goed ingestelde) mailserver draaien?

Ah, @'jes in je code bij de mailfunctie. Haal die eens weg, want foutmeldingen wil je niet wegmoffelen.
Gewijzigd op 09/03/2016 18:24:13 door - Ariën -
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 18:25:41
Quote Anchor link
daar gaat het fout. sorry.
hoe kan ik mijn hotmail account/gmail account in php.ini toevoegen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 18:27:23
Quote Anchor link
Ikzelf raad aan om phpMailer te gebruiken, die kan je eenvoudig met enkele regeltjes omzetten naar de mailserver van Gmail.
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 18:30:36
Quote Anchor link
pleace help. en waar ik dit weg moet halen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 18:32:50
 
Patrick kruidbos

patrick kruidbos

09/03/2016 18:55:40
Quote Anchor link
okey heb gedownload en uitgepakt in de map apache.
hoe moet ik dit toevoegen aan apache dat het werkt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.