Formulier gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »
Ben Elsinga

Ben Elsinga

18/12/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een uitgebreid formulier.
Nu als iemand vergeet een veld in te vullen gaat hij automatisch terug om als nog dat veld in te vullen.

Maar bij het terug gaan zijn alle gegevens die iemand al ingevuld heeft verloren.
Hoe kan ik zorgen dat deze blijven staan?

Het is nogal een uitgebreid script, wil em hier wel posten maar als iemand zo de oplossing weet is het makkelijker:)

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:40:06
 
Jaws

Jaws

18/12/2007 12:03:00
Quote Anchor link
Handigste is denk ik om het form en de afhandeling daarvan binnen een script te houden, en dat het bestand de POST data naar zich zelf stuurt.

De POST variabelen sla je dan op. Als er een ontbreekt of niet goed is toen je het formulier opnieuw met de doorgekregen POST data als value's

Kan wel zijn dat je wat zaken aan je huidige code/structuur moet wijzigen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

18/12/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Jaws, Als je naar jezelf post ben je nog steeds alle data kwijt
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

18/12/2007 12:05:00
Quote Anchor link
http://game-verslaving.nl/index.phps
http://game-verslaving.nl/err_pers.phps
http://game-verslaving.nl/pers.phps

Hallo Jaws,
Bedankt voor je snelle reactie...
Hoe kan ik dat naar de POST zelf laten sturen?
Volg je niet helemaal zo snel:$

Hierboven de scripts...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2007 12:08:00
Quote Anchor link
Wat ik zou doen is tijdens de verwerking van het formulier de ingevulde $_POST variabelen in een sessievariabele zetten. Als blijkt dat niet alle velden ingevuld zijn stuur je de gebruiker terug naar het formulier.

In het formulier controleer je of de sessievariabelen bestaan en zo ja, dan geef je die op als value attribuut aan het betreffende input element.

Voor een voorbeeld zou je hier eens kunnen kijken:

Uitgebreide formuliercontrole
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

18/12/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Hallo Blanche.
Dat had ik ook al aangedacht... Weet alleen niet hoe ik het moet uitvoeren.
Hoe geef ik die sessie variabele weer terug aan een veld op het formulier?
Kan dat ook neit terug vinden in jou link...

Groetjes
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2007 12:15:00
Quote Anchor link
Kijk even naar de plaats waar dat formulier weergegeven wordt, daar zie je van dit soort regels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
value="<?php echo isset($_SESSION['input']['gebruikersnaam']) ? $_SESSION['input']['gebruikersnaam'] : ''; ?>"

Dit is een verkort if/else statement wat eigenlijk niet meer zegt dan het volgende: als $_SESSION['input']['gebruikersnaam'] bestaat, echo die waarde dan. Zo niet, echo niks.

Als die sessievariabele dus bestaat, wordt deze geëchoed in het value attribuut van de betreffende input. Je ziet ook dat ik bij de verwerking van het formulier tijdens het uitlezen van de $_POST array, alle waarden direct in de sessievariabele $_SESSION['input'] prop. Zelfs nog voordat er enige controle uitgevoerd is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['input'][$key] = $value;
?>
 
Jaws

Jaws

18/12/2007 12:22:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 18.12.2007 12:05:
Jaws, Als je naar jezelf post ben je nog steeds alle data kwijt


Sinds wanneer dat dan?
Als ik doe
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type="text" value="'.$_POST['data'].'">';
?>

Dan heb ik de data toch weer?!

De oplossing van Blanche is idd ook een mogelijkheid.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

18/12/2007 12:31:00
Quote Anchor link
Okido ik snap het geloof ik Blanche...
zal er eens mee aan de slag gaan:)

Oh Blanche... als ik dan toch met sessions aan de slag ga,
Kan ik dan het gedeelte van die hidden gevallen niet weglaten? Het zit immers in een session
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ben Elsinga
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/12/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Jep, je hoeft variabelen die in een sessie staan niet meer in een hidden input veld te zetten. De sessievariabele is op de volgende pagina immers ook gewoon beschikbaar...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.