Formulier ingavevorm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Steven dirickx

steven dirickx

01/08/2012 15:27:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag hebben dat dat wanneer klanten zich registeren op mijn website de gegevens die ze ingeven onmiddelijk in een bepaalde vorm geplaatst worden.

Zelfs nog wanneer ze ze aan het ingeven zijn.
Liefst zou ik hiervoor steepjes willen gebruiken die aangeven hoeveel plaatsen hiervoor voorzien zijn:
vb.
Telefoonnummer: ___ ___ ___.
E-mailadres: _____________@_____________.___

Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar ik kan dit niet vinden.
Is er iemand die me hiermee even op gang kan helpen eventueel zelfs gewoon met de zoektermen of dergelijke.

Hartelijk dank.
Steven
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:00:39
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/08/2012 16:28:41
Quote Anchor link
Als je jouw voorbeelden in een echt formulier wilt gebruiken even wat praktische vragen: jij bepaalt dus hoelang een emailadres mag zijn en waar het @ staat (aantal streepjes)? En wat als het mailadres korter/langer is? Dan mag het niet?

Voor telefoonnummer zijn verschillende notaties en hoe ga je dan om met buitenlandse nummers?
 
Steven dirickx

steven dirickx

01/08/2012 21:17:34
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 01/08/2012 16:28:41:
Als je jouw voorbeelden in een echt formulier wilt gebruiken even wat praktische vragen: jij bepaalt dus hoelang een emailadres mag zijn en waar het @ staat (aantal streepjes)? En wat als het mailadres korter/langer is? Dan mag het niet?

Voor telefoonnummer zijn verschillende notaties en hoe ga je dan om met buitenlandse nummers?


Ik heb dit systeem reeds eerder gezien en ik vond dat dit zeer goed werkte.
Voor de landcodes was hier een appart venster voorzien. Ook voor het e-mailadres werkte dit maar ik weet niet net meer hoe. Ik ben op zoek geweest naar een voorbeeld maar ik kan het echter niet meer terugvinden.

Ik zou liefst niet alle gegevens zomaar wegschrijven in de database, ik zou hier eenzelfde lijn willen. Maar wanneer ik achteraf een script de structuur van de gegevens laat wijzigen vrees ik dat er pas echt iets kan misgaan. Wanneer de mensen dit zien wanneer ze het ingeven kunnen ze dit nog aanpassen indien nodig.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/08/2012 21:25:07
Quote Anchor link
Steven dirickx op 01/08/2012 21:17:34:
Ik zou liefst niet alle gegevens zomaar wegschrijven in de database, ik zou hier eenzelfde lijn willen. Maar wanneer ik achteraf een script de structuur van de gegevens laat wijzigen vrees ik dat er pas echt iets kan misgaan.

Wat bedoel je hier mee?
Dat je gegevens niet 'maar zo' wegschrijft lijkt me logisch/prima.
Maar je kunt na het verzenden van een formulier prima controleren of alle velden (juist) zijn ingevuld. Volgens mij kun je met (bv) jquery al tijdens het invullen de input controleren.
Wat bedoel je met 'structuur van gegevens' (en waarom zou je die willen wijzigen)?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/08/2012 21:28:42
Quote Anchor link
Je bedoelt input masks:
http://www.webresourcesdepot.com/javascript-input-masks/

Verder onderschrijf ik de vorige post: vaak weet je niet exact wat het invulmasker van een veld moet zijn. Op zo'n moment zou ik hem dan ook niet gebruiken.
 
Steven dirickx

steven dirickx

04/08/2012 11:07:03
Quote Anchor link
@Jan: Dit is inderdaad hetgeen ik nodig heb.
Ik kan wel het aantal in te geven karakters vergroten zo kunnen ze nog wel zeker alles ingeven.

@obelix en Idefix: iedereen geeft momenteel hun telefoonnummer in op een andere wijze: 054721525 of 054 72 15 25 of 054/721.525 ... dat zou ik graag allemaal wat in dezelfde vorm zien.

Met de structuur bedoel ik de vorm bv alles telefoonnummer: 054 72 15 25.
Het was inderdaad de bedoeling dat dit tijdens het ingeven reeds werd nagekeken.

Hartelijk dank.
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2012 11:14:40
Quote Anchor link
Steven, kijk even hier naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tel
= str_replace(array(" ", "-", "."), "", $_POST['telefoonnummer']);
?>


Laat de mensen lekker typen wat ze willen: jij kan gewoon 10 cijfers opslaan in je database.
Bij het tonen kan je het veranderen: namelijk zoals jij wilt.

Voorbeeld: ik woon in 0184.
Waarom wil jij dat als 018 46 63 84 3 intyp? Want die 054-code mist trouwens een cijfertje.

Ik typ mijn telefoonnummer altijd als 0184-633843 (of zonder '-', als die niet mag).
Maar aub... laat mij gewoon typen wat ik wil.
En wat je er daarna mee doet, moet jij weten.

Vragen? Bel me maar ;)


Toevoeging op 04/08/2012 11:15:38:

En kijk hier eens naar: http://www.websemantics.co.uk/tutorials/accessible_forms/ of http://www.usarchy.com/2006/09/tips-usability-formulieren/

Toevoeging op 04/08/2012 11:23:45:

Punt 24 van de laatst genoemde link:

Quote:
Laat gebruikers velden invoeren zoals zij willen
Het is al twee keer voorgekomen in de usability fouten en foutjes, bij Amazon en Dell nota bene. Als een gebruiker zijn telefoonnummer als 020-123 4567 invult, zorg dan dat het formulier dat accepteert en gewoon 0201234567 opslaat in de database. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor internationaal georiënteerde sites waar een landcode als +31 of 0031 ingevuld kan worden. Dwing de gebruiker zich niet aan te passen aan je website, maar pas de website aan aan de gebruiker.
Zorg bijvoorbeeld ook dat het veld voor invullen van een postcode minstens 5 tekens lang is, zodat mensen zowel 1234 ab als 1234ab als 1234AB als 1234 AB kunnen invullen.


En daar sta ik helemaal achter.
Gewijzigd op 04/08/2012 11:32:50 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.