Formulier loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »
T B

T B

17/10/2010 20:11:20
Quote Anchor link
Is het mogelijk om een <form> te lopen?
Als ik op toevoegen klik, dat ie dan een sql query blijft uitvoeren via het
<form> tot alles is uitgevoerd?

Dit is mijn formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<form id="add-point" action="location_add_data.php" method="POST">
    <input type="hidden" name="action" value="savepoint" id="action">
    <fieldset>
        <legend>Locatie toevoegen</legend>
        <div class="error" style="display:none;"></div>
        <div class="input">
            <label for="name">Locatie</label>
            <input type="text" name="name" id="name" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="address">Adres</label>
            <input type="text" name="address" id="address" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="city">Plaats</label>
            <input type="text" name="city" id="city" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="postal_code">Postcode</label>
            <input type="text" name="postal_code" id="postal_code" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="country">Land</label>
            <input type="text" name="country" id="country" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="phone">Telefoon</label>
            <input type="text" name="phone" id="phone" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="url">URL</label>
            <input type="text" name="url" id="url" value="">
        </div>
        <div class="input">
            <label for="extra">Extra</label>
            <input type="text" name="extra" id="extra" value="">
        </div>
        <button type="submit">toevoegen</button>
    </fieldset>
</form>
Gewijzigd op 17/10/2010 20:13:21 door T B
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 16:35:46
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

17/10/2010 20:12:28
Quote Anchor link
Zet eens wat codetags rond je code om het voor jezelf en de rest van het forum duidelijker te maken.

Maar ik snap je probleem niet echt..?
Hoe bedoel je? Als je je formulier verstuurd worden alle post variabelen van de eerste keer meegestuurd toch?
Gewijzigd op 17/10/2010 20:13:58 door Wouter De Schuyter
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

17/10/2010 20:16:14
Quote Anchor link
Tychon B op 17/10/2010 20:11:20:
Is het mogelijk om een <form> te lopen?
Als ik op toevoegen klik, dat ie dan een sql query blijft uitvoeren via het
<form> tot alles is uitgevoerd?


dit doet ie toch ook..?
 
T B

T B

17/10/2010 20:23:28
Quote Anchor link
Ik zal het even uitleggen, ik ben bezig met een Store Locator op te zetten en
ben nu het excel import gedeelte aan het maken.

Het excel-bestand lees ik nu uit via PHP en hierin zitten bijvoorbeeld 20 resultaten,
maar wat er nu moet gebeuren is dat deze gegevens dus in de database komen en dat ook de Google Maps coördinaten worden toegevoegd. Deze coördinaten heeft de klant natuurlijk niet toegevoegd aan zijn lijst, dus moet dat worden toegevoegd. Het is nu wel mogelijk om 1-voor-1 deze gegevens in te voegen, maar dat kost erg veel tijd als je een groot bestand hebt.

De Google Maps coördinaten worden nu via het formulier toegevoegd, en ik dacht dat het logisch zou zijn om dan dit formulier te laten lopen, zodat elk resultaat zijn coördinaten krijgt toegevoegd.

Maar is dit mogelijk? Om het formulier te herhalen?
Gewijzigd op 17/10/2010 20:25:51 door T B
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

17/10/2010 20:30:07
Quote Anchor link
owhh,
dit formulier dat je gaat versturen gaat naar google maps, als k het niet verkeerd heb?
en dat wil je in een loopje zetten..

Nou wat je kunt doen is Curl gebruiken..
 
T B

T B

17/10/2010 20:33:16
Quote Anchor link
Jah er zit javascript in en deze communiceert ook met Google Maps om aan de hand van het adres de coördinaten op te halen.

Wat is Curl exact? :)
Gewijzigd op 17/10/2010 20:33:27 door T B
 
Carlo  boy

carlo boy

17/10/2010 20:40:55
Quote Anchor link
curl communiceert met een andere server maar dan server-side en niet cliënt-side (javascript = cliënt-side)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

17/10/2010 20:42:43
Quote Anchor link
@ Tychon, kun je die coördinaten niet door middel van php halen? dus d.m.v. curl..
 
T B

T B

17/10/2010 20:52:53
Quote Anchor link
@Carlo, okay bedankt voor de uitleg, dat is nu helder voor mij.

en @Kumkwat, ik ga even kijken of dat mogelijk is, ik laat het nog horen!


Toevoeging op 17/10/2010 21:41:35:

Ik heb een ideale website gevonden, zie deze: http://www.batchgeo.com/nl/
Hiermee kunnen doe coördinaten worden toegevoegd.
Gewijzigd op 17/10/2010 21:41:47 door T B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.