formulier nieuwe pagina maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Sven video

sven video

06/05/2011 13:57:55
Quote Anchor link
hallo

kan ik met een formulier een nieuwe pagina maken?

svenvideo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:29:44
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2011 14:00:59
Quote Anchor link
Ja.
 
Sven video

sven video

06/05/2011 14:17:18
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/05/2011 14:00:59:
Ja.


hoe doe ik dat?
 
Chris -

Chris -

06/05/2011 14:50:20
Quote Anchor link
Wat wil je precies Sven, want dit is zo onduidelijk als het maar zijn kan..
 
Sven video

sven video

06/05/2011 14:57:02
Quote Anchor link
het liefste een script met een gebruiksaanwijzing
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 14:58:34
Quote Anchor link
Sven video op 06/05/2011 14:57:02:
het liefste een script met een gebruiksaanwijzing

Nee, we bedoelen wat je precies bedoelt.

En wat versta je onder een nieuwe pagina? Een html-document, een pagina die in de database staat of pagina die dan de printer uit komt rollen of een PDF-pagina?

Wees a.u.b. eens wat duidelijker.....
Gewijzigd op 06/05/2011 14:59:47 door - Ariën -
 
Maikel  B

Maikel B

06/05/2011 14:58:50
Quote Anchor link
wat wil je dat je script doet bedoeld Chris
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:00:16
Quote Anchor link
ojaa en sql

Toevoeging op 06/05/2011 15:02:02:

een tekst in sql zetten en gelijk een nieuwe pagina zetten. via een formulier
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 15:03:31
Quote Anchor link
En heb je al een bestaande database-structuur?
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:04:24
Quote Anchor link
ja

Toevoeging op 06/05/2011 15:05:02:

weet niet als die goed is
 
Chris -

Chris -

06/05/2011 15:06:11
Quote Anchor link
Iemand hier die toevallig een glazen bol heeft?
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:07:40
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 06/05/2011 15:06:11:
Iemand hier die toevallig een glazen bol heeft?

nee hoezo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 15:08:39
Quote Anchor link
Afbeelding

Oh, glazen BOL zei je ?!?
Gewijzigd op 06/05/2011 15:09:30 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:09:15
Quote Anchor link
mijn sql:
id
naam
text
datum
cijfer
title
Gewijzigd op 06/05/2011 15:11:10 door sven video
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 15:11:24
Quote Anchor link
Afbeelding
Hebbus, er zit water in :'(...

Anyway... kan je wat duidelijker zijn, heb je al iets, een database-structuur, formulier o.i.d.?
Overigens is zoiets met wat beginnerskennis van PHP en MySQL niet heel lastig te bouwen.

Ik kan wel een begin voor je bouwen...
Gewijzigd op 06/05/2011 15:12:01 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:14:24
Quote Anchor link
kijk deze bestanden wil ik automatie's op nieuwe pagina zetten

http://www.svenvideo.xtreemhost.com/atracties/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 15:17:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
// zorg er voor dat je eerst een connectie aan hebt gemaakt met mysql_connect() en mysql_select_db()
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    
    $sql = "
    INSERT INTO paginas (naam, tekst, datum)
    VALUES (
    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['tekst'])."',
    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['datum'])."')
    "
;
    
    $result = mysql_query($sql);
    if($result) {
        echo "Invullen is gelukt";
    }
else {
        echo "Invullen is niet gelukt: ".mysql_error();
    }
}
else {
echo "Hier je formulier";
}

?>
Gewijzigd op 06/05/2011 15:17:50 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:17:44
Quote Anchor link
- Aar - op 06/05/2011 15:11:24:
Afbeelding
Hebbus, er zit water in :'(...

Anyway... kan je wat duidelijker zijn, heb je al iets, een database-structuur, formulier o.i.d.?
Overigens is zoiets met wat beginnerskennis van PHP en MySQL niet heel lastig te bouwen.

Ik kan wel een begin voor je bouwen...


ja is goed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 15:18:05
Quote Anchor link
Zie boven....

Sven video op 06/05/2011 15:14:24:
kijk deze bestanden wil ik automatie's op nieuwe pagina zetten

http://www.svenvideo.xtreemhost.com/atracties/

Ik zie geen bestanden? Alleen wat artikelen?
Gewijzigd op 06/05/2011 15:21:12 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

06/05/2011 15:23:28
Quote Anchor link
formulier kan ik wel naar sql linken alleen ik kan geen automatiese pagina lukt niet

Toevoeging op 06/05/2011 15:24:31:

- Aar - op 06/05/2011 15:18:05:
Zie boven....

Sven video op 06/05/2011 15:14:24:
kijk deze bestanden wil ik automatie's op nieuwe pagina zetten

http://www.svenvideo.xtreemhost.com/atracties/

Ik zie geen bestanden? Alleen wat artikelen?


ja dat bedoel ik

Toevoeging op 06/05/2011 15:25:29:

nu gaat het naar die pagina maar het moet een eigen pagina worden
 
Maikel  B

Maikel B

06/05/2011 15:26:11
Quote Anchor link
Leer alsjeblieft ABN (Algemene Beschaafd Nederlands) praten want ik begrijp er niks van

Quote:
alleen ik kan geen automatiese pagina lukt niet

Huh? wat?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.