Formulier probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »
Pim

Pim

17/02/2005 13:22:00
Quote Anchor link
Ik heb een tabel.
Ik heb aan het begin van te tabel een plaatje(link) staan. Als je hier op klik wordt de desbetreffende rij in de database geupdate.
Nu heb ik aan het einde van iedere rij ook een plaatje(link) staan waarmee ik de rij wil updaten in de database.
De query's zijn bijna gelijk. Alleen bij het vinkje wordt "af" op "true" gezet.
Hij wil nu alleen de value niet meegeven.
Als ik <input type="hidden" name="verstuurd">
verander in
<input type="hidden" name="verstuurd" value="2">
dan doet hij het wel.

Dit zijn mijn 2 stukken code waar het om gaat:

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
//Zet alle gegevens uit $resultaat in een array
while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat)){
//Zolang er gegevens in de database staan print deze in de tabel
?>

<tr>
<td>
<form action="invoer.php" method="post">
<input type="hidden" name="verstuurd">
<input type="image" src="vink.jpg" alt="klik hier" width="20" border="0" value="1">
<input type="hidden" name="id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['id'];?>
"></td>
<td><input type="text" name="ini" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo strtoupper($rij['initiaal']); ?>
" size="3" maxlength="3"></font></td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['datum']; ?>
</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo ucfirst($rij['aannemer']); ?>
</td>
<td><input type="text" name="item" size=10% maxlength="40" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['item']; ?>
"></td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['probleem']; ?>
</td>
<td><textarea name="opl" cols="48" rows="1" onfocus="this.rows='5'" onblur="this.rows='1'">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['oplossing']; ?>
</textarea></td>
<td><input type="image" src="images/wijzig.png" value="2" alt="klik hier" width="20" border="0"></td>
</form>

</td>

</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
//sluit de while af
  }
?>


invoer.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
include('safe/connection.php');

if ($_POST[verstuurd] =="1") {

$initiaal=$_POST['ini'];
$oplossing=$_POST['opl'];    
$item=$_POST['item'];

    //update vink af als voltooid verander initiaal en oplossing
    $query  = "UPDATE helpdesk SET af='true' WHERE id=".$_POST['id'];
    $query2 = "UPDATE helpdesk set initiaal='$initiaal' where id=".$_POST['id'] ;
    $query3 = "UPDATE helpdesk set oplossing='$oplossing' where id=".$_POST['id'] ;
    $query4 = "UPDATE helpdesk set item='$item' where id=".$_POST['id'];

    // Voer query uit or die
    echo "$query";
    $resultaat  = mysql_query($query)  or die ("Query mislukt"."$query");
    echo "$query2";
    $resultaat2 = mysql_query($query2) or die ("Query mislukt"."$query2");
    echo "$query3";
    $resultaat3 = mysql_query($query3) or die ("Query mislukt"."$query3");
    echo "$query4";
    $resultaat4 = mysql_query($query4) or die ("Query mislukt"."$query4");
}


if ($_POST[verstuurd] =="2") {
echo "dit is een test op hij ook value 2 kent";
echo $_POST[item];    
echo $_POST[opl];
}

?>


Wie weet hoe ik dit op kan lossen ?
voorbeeld : www.pluumpje.nl/kapelle
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:30:24
 
Jelmer -

Jelmer -

17/02/2005 13:35:00
Quote Anchor link
<input type="hidden" name="verstuurd"> moet je natuulrijk wel een value geven. dus: <input type="hidden" name="verstuurd" value="1">

En waarom geeftje hier een value mee? <input type="image" src="vink.jpg" alt="klik hier" width="20" border="0" value="1">

Input type="image" is gewoon een variant op input type="submit". Bij submit is de value de tekst dieop de knop komt, en bij image heeft het geen enkel nut, aangezien image zelf geen waarden doorgeeft, net zoals submit.
 
Pim

Pim

17/02/2005 13:41:00
Quote Anchor link
Ja oke dat snap ik maar:
Ik wil dat als je op het vinkje druk een andere update wordt gedaan als van dat je op het pennetje druk.
daarom die verschillende "value"

kijk ff op www.pluumpje.nl/kapelle

Ze gebruiken dezelfde invoer velden.
Bij het vinkje moet af (onzichtbaar) op "true" worden gezet en wordt hij automatisch niet meer getoont.
En bij het pennetje moeten alleen de veranderingen in "item,probleem,oplossing" worden gewijzigd
 
Pim

Pim

17/02/2005 14:48:00
Quote Anchor link
Is al opgelost door middel van een checkbox in plaats van 1 plaatje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.