Formulier value uithalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 01:20:00
Quote Anchor link
Hi,

Ik ben bezig om dmv. Ajax een functie te schrijven die de values: amount en information nodig heeft uit één formulier. Nou heb ik deze code als formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    <td><input type="text" name="amount" id="amount" /></td>
    <td><input type="text" name="information" id="information" /></td>


(Gewoon in een tabel en normale form tags)

Verder gebruik ik deze functie om het PHP bestand aan te roepen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function add_product(product_id){
    var amount = document.forms[0].amount.value;
    var information = document.forms[0].information.value;
    var url = 'includes/pages/ajax/admin_addproduct.php';
    var params = 'product_id=' + product_id + '&amount=' + amount + '&information=' + information;
    new Ajax.Request ( url, { method: 'get', parameters: params } );

}


En ik roep hem zo aan (waar de form staat dus):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href="#" onclick="add_product('.$resultpc['product_id'].')"><img src="images/icons/add.png" width="16" height="16" title="Product toevoegen aan factuur" /></a></td>


Maaaaar....:

Elke keer geef het javascriptje de parameters amount en information door als 'undefined' (beide). Dus ik krijg de values er op de een of andere manier niet goed uit.

Iemand enig idee hoe ik de values wel kan krijgen en door kan geven aan het php script?

Bedankt,

Niels.

P.S: Mijn kennis van JavaScript is weinig.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:28:51
 
Lode

Lode

11/08/2008 07:47:00
Quote Anchor link
new Ajax.Request ziet eruit als prototype...
Dan moet je een kijken naar de $F(); functie...
 
Douwe

Douwe

11/08/2008 09:23:00
Quote Anchor link
Inderdaad,
Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    var amount = document.forms[0].amount.value;
    var information = document.forms[0].information.value;

vervangen door dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    var amount = $F('amount');
    var information =$F('information');
 
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 12:23:00
Quote Anchor link
NOES!

Is het zo simpel? Jullie willen niet weten hoeveel uur ik vannacht er nog aan heb gewerkt hehe.

Hartstikke bedankt!!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

11/08/2008 12:25:00
Quote Anchor link
niels dat gaat je nog veel vaker overkomen :P
 
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 13:05:00
Quote Anchor link
Nou heb ik nog één probleem, ik heb meerdere velden (die td word elke keer door een while ge-echot). Dus hij pakt automatisch elke keer de amount + information van het 1e textfield.

Misschien maakt dit plaatje het duidelijker:

http://img505.imageshack.us/img505/1151/blaxi6.jpg
 
Douwe

Douwe

11/08/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Dat is best logisch. Dan moet je die andere inputs een ander ID meegeven.
 
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
while ($resultpc = mysql_fetch_assoc($querypc))
        {
            echo '<tr>
    <td>' . $resultpc['name'] . '</td>
    <td><input type="text" name="amount" id="amount" /></td>
    <td><input type="text" name="information" id="information" /></td>
     <td><a href="#" onclick="add_product('.$resultpc['product_id'].')"><img src="images/icons/add.png" width="16" height="16" title="Product toevoegen aan factuur" /></a></td>
  </tr>';
        }


Bedoel je zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$i = 0;
 while ($resultpc = mysql_fetch_assoc($querypc))
        {
$i++;
            echo '<tr>
    <td>' . $resultpc['name'] . '</td>
    <td><input type="text" name="amount'.$i.'" id="amount" /></td>
    <td><input type="text" name="information'.$i.'" id="information" /></td>
     <td><a href="#" onclick="add_product('.$resultpc['product_id'].')"><img src="images/icons/add.png" width="16" height="16" title="Product toevoegen aan factuur" /></a></td>
  </tr>';
        }


En hoe kan je dat dan in Javascript oplossen? (ik heb zo goed als geen verstand van Javascript)
 
Lode

Lode

11/08/2008 15:25:00
Quote Anchor link
Erg handig...
http://thinkweb2.com/projects/prototype/prototype-1602-cheat-sheet/

Je zou met down(); kunnen kijken.
Maar het is makkelijker om gewoon een ander idee mee te geven denk ik.

Je kan ook een heel formulier ophalen volgens mij...
Weet ik ff niet uit me hoofd.
 
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 15:29:00
Quote Anchor link
Inderdaad heel handig :)

Wat bedoel je met down()?

Bedankt!

Niels

(Kan het trouwens niet met een simpele manier anders worden gemaakt, want anders moet ik het hele script ombouwen)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/08/2008 15:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
function add_product(product_id){
    var amount = $F('amount'+product_id);
    var information = $F('information'+product_id);
    var url = 'includes/pages/ajax/admin_addproduct.php';
    var params = 'product_id=' + product_id + '&amount=' + amount + '&information=' + information;
    new Ajax.Request ( url, { method: 'get', parameters: params } );
}

<?php
$i
= 0;
 while ($resultpc = mysql_fetch_assoc($querypc))
        {

$i++;
            echo '<tr>
    <td>'
. $resultpc['name'] . '</td>
    <td><input type="text" name="amount'
.$resultpc['product_id'].'" id="amount'.$resultpc['product_id'].'" /></td>
    <td><input type="text" name="information'
.$resultpc['product_id'].'" id="information'.$resultpc['product_id'].'" /></td>
     <td><a href="#" onclick="add_product('
.$resultpc['product_id'].')"><img src="images/icons/add.png" width="16" height="16" title="Product toevoegen aan factuur" /></a></td>
  </tr>'
;
        }

?>


Ik neem aan dat product_id uniek is bij iedere <tr>?
 
Niels van K

Niels van K

11/08/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Jep, dat is precies wat ik zocht! Logische manier trouwens, had ik zelf ook kunnen bedenken hehe, stom stom stom.

Iedereen echt bedankt!

Niels
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.