Formulieren antispam maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Roos

Roos

18/08/2006 12:00:00
Quote Anchor link
Sorry bericht 2 keer geplaatst..........
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:50:23
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 12:08:00
Quote Anchor link
Helder en dan gaat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<form name="roos" method="post" action="send.php">
?>


wel veranderen in bijv dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<form name="form" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
?>


Eerlijksheidshave moet ik je bekennen dat ik een ander formulier gebruikt en wanneer je hierin geinteresseerd bent laat maar horen.
 
Roos

Roos

18/08/2006 12:24:00
Quote Anchor link
anything, wanneer de website maar weer kan draaien zonder dat er op de formulieren spam verstuurd kan worden.

Denk je dat ik dat formulier van jou kan begrijpen en aanpassen?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 12:34:00
Quote Anchor link
We gaan het proberen :)

Alles op 1 pagina die je bijv. mailen.php noemt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
<?php
session_start ();

include ("include/antiflooding.php");

// bescherming tegen antiflood
// deze code staat eerder vermeld in dit topic en wil je dit niet dan // ervoor zetten. bij mij staat antiflood.php in de map include dus bovenaan ook zoals je ziet

antiflood();

// zet de variabelen neer die ik ga gebruiken
$strError        = "";                            // errorhulp
$strWebsite        = "www.jow_site_hierzo";        // website van listeigenaar
$strEmailSite      = "jouw@emai_addresse";        // email adres van listeigenaar
$strNaamSite       = "Jouw Keus voor iets";                // website naam
$strDatum        = date("d-m-Y H:i");            // maakt een variabele aan waar ik de huidige tijd in zet
$Naam            = "";
$Email            = "";
$Adres            = "";
$Postcode        = "";
$Woonplaats        = "";
$Tel            = "";
$Bericht        = "";
$EmailCheck     = "";
$TelefoonCheck    = "";
$PostcodeCheck    = "";
$To                = "jouw@email addresse";        // jezelf en de email adressen uit de database
$Subject        = "Een mail van de naam van de   website";
$IP                = $REMOTE_ADDR;
// Vul je de redirect link in.
$Link         = "../../index.php";

// kijkt of er data is gepost!! dus zeg maar of er op de knop verzenden is geklikt
// zo ja, gaat ie in de if dingen uitvoeren

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    //kijk of de variabelen bestaan, zo ja geef ik daar een naam aan
    if(isset($_POST['Naam']))
    {

        $Naam = $_POST['Naam'];
    }

    
    if(isset($_POST['Email']))        
    {

        $Email = $_POST['Email'];
    }

    
    if(isset($_POST['Adres']))        
    {

        $Adres = $_POST['Adres'];
    }

    
    if(isset($_POST['Postcode']))    
    {

        $Postcode = $_POST['Postcode'];
    }

    
    if(isset($_POST['Woonplaats']))    
    {

        $Woonplaats = $_POST['Woonplaats'];
    }

    
    if(isset($_POST['Tel']))
    {

        $Tel = $_POST['Tel'];
    }

    
    if(isset($_POST['Bericht']))
    {

        $Bericht = $_POST['Bericht'];
    }

    
    if(isset($_POST['To']))
    {

        $To = $_POST['To'];
    }

    
    if(isset($_POST['Subject']))
    {

        $Bericht = $_POST['Bericht'];
    }

    
    // Toon het ip adres van de bezoeker
    if(isset($_POST['IP']))    
    {

        $IP    = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }

    
    // zijn de checks die ik uitvoer voor email en postcode
    $EmailCheck         = "^[A-Za-z0-9](([_\.\-]?[a-zA-Z0-9]+)*)@([A-Za-z0-9]+)(([\.\-]?[a-zA-Z0-9]+)*)\.([A-Za-z]{2,})$";
    $PostcodeCheck        = "^[1-9]{1}[0-9]{3}[ ]{0,1}[a-zA-Z]{2}$";
    $TelefoonCheck        = "^([0-9]{10})$|[0-9]{2}-[0-9]{8}$|[0-9]{3}-[0-9]{7}$|([0-9]{4})-([0-9]{6})$";
    
    // als er niks bij bericht is ingevult geef error    
    if($Bericht == "")
    {

        $strError = "U moet wel een bericht invullen!";
    }

    
    // als er niks bij adres is ingevult geef error    
    if($Adres == "")
    {

        $strError = "U moet wel een adres invullen!";
    }

    
    // als er niks bij adres is ingevult geef error    
    if($Woonplaats == "")
    {

        $strError = "U moet wel een woonplaats invullen!";
    }

    
    // als er niks bij telefoon is ingevult geef error    
    if($Tel == "")
    {

        $strError = "U moet wel een telefoonnummer invullen! voorbeeld: 0123-456789";
    }

    else // als er wel wat is ingevult check
    {
        if(!eregi($TelefoonCheck, $Tel))
        {

            $strError = "U moet wel een geldige telefoonnummer invoeren! voorbeeld: 0123-456789";
        }
    }

    
    // als er niks bij postcode is ingevult geef error        
    if($Postcode == "")
    {

        $strError = "U moet wel een postcode invoeren! voorbeeld: 1000 AB";
    }

    else // als er wel wat is ingevult check dat of het wel met 4 cijfers en 2 letters is
    {
        if(!eregi($PostcodeCheck, $Postcode))
        {

            $strError = "U moet wel een geldige postcode invoeren! voorbeeld: 1000 AB";
        }
    }

    
    // als er niks bij email is ingevult geef error    
    if($Email == "")
    {

        $strError = "U moet wel een email adres opgeven!";
    }

    else
    // als er wel wat is ingevult check of het een geldig email adres is in hoevere dat kan natuulijk!!
    {
        if(!eregi($EmailCheck, $Email))
        {

            $strError = "U moet wel een geldige email opgeven!";
        }
    }

    
    // als er niks bij naam is ingevult geef error    
    if($Naam == "")
    {

        $strError = "U moet wel uw naam invullen!";
    }

    
    // als er geen errors zijn mag hij de mail gaan versturen
    if($strError == "")
    {

        $Mail ="
*************************************************************************
Naam            : $Naam
Email           : $Email
Adres            : $Adres
Postcode        : $Postcode
Woonplaats        : $Woonplaats
Tel.            : $Tel
IP                : $IP
Datum verstuurd    : $strDatum

Bericht         : $Bericht
*************************************************************************"
;

$Headers  .=" . $To .  \n";
//$Headers  = "BCC: ". $to . "\n";
//$Headers .= "Cc: [email protected]\r\n";

$Headers = "From: \"" . $strWebsite . "\" <" . $strEmailSite . ">\n";
$Headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
$Headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\n";
$Headers .= "X-Priority: 3\n";
$Headers .= "X-MSMail-Priority: Normal\n";
$Headers .= "X-Mailer: php\n";

    // mail , naar, onderwerp, en de inhoud naar jou toe
    // de $TO en $Subject kan je veranderen in het form onderaan.

    mail ($To, $Subject, $Mail, $Headers);
    
    $_SESSION['Naam'] = $Naam;
    // als de mail goed is verstuurd wordt je automatisch naar bedankt.php gestuurd!!
    // vooropgesteld dat je die hebt anders zet je er // voor
    //header('location: bedankt.php');
    
    // Dit redirect je naar een andere pagina.

    echo "<meta http-equiv='refresh' content='0; url=$Link'>";
    }
}


//laten we nu maar alles outputten,
ob_end_flush();
?>

<br>
<br>Vul het formulier in en klik op Verstuur als het klaar is om te verzenden.
<br>
<?php echo "<h2>" .$strError."</h2>"; ?>
<form name="form1" method="post" action="">
<table align="left" valign="top" width="70%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="tekst">
<tr>
    <td colspan="2"><input type = 'hidden' name = 'To' value = 'jouw@email_addresse'></td>
</tr>
<tr>
    <td colspan="2"><input type = 'hidden' name = 'Subject' value = 'Een mail van jouw website'><input type='hidden' name='IP' value='" . $IP . "'></td>
</tr>
<tr>
    <td width="20%" class="style1">Naam*</td>
    <td width="80%"><input name="Naam" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Naam ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Email*</td>
    <td><input name="Email" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Email ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Adres*</td>
    <td><input name="Adres" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Adres ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Postcode*</td>
    <td><input name="Postcode" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Postcode ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Woonplaats*</td>
    <td><input name="Woonplaats" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Woonplaats ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Telefoon*</td>
    <td><input name="Tel" type="text" style=" border: #400040 1px dashed; color: #400040; background-color: #FFFFFF; value="<?= $Tel ?>"></td>
</tr>
<tr>
    <td class="style1">Bericht*</td>
    <td><textarea name="Bericht" cols="50" rows="5"><?= $Bericht ?></textarea></td>
</tr>
<tr>
    <td colspan="2"><p align="right"><input type="submit" name="Submit" value="Verstuur"></p></td>
</tr>
<tr>
    <td colspan="2"></td>
</tr>
</table>
</form>
?>



Voor de CSS kan je dit style nemen wanneer je dit niet wenst weghalen geeft verder geen verandering in de werking en is alleen voor de lay-out.

Suc6 !!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
Kalle P

Kalle P

18/08/2006 13:05:00
Quote Anchor link
if($Bericht == "")
Gebruikt dat nooit, maar gebruik empty()
Sowieso kan dit veel korter echt zonde zo groot, maar die oplossing is al aan het begin gepost
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/08/2006 13:14:00
Quote Anchor link
dit zal wel werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(empty($_POST['naam']))  
    {
  
        echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw naam in te vullen!</b></h3><br>";  
        echo "<br>";
        echo "<br>";
    }
  
    elseif(empty($_POST['adres']))
    {
  
        echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw adres in te vullen!</b></h3>";
        echo "<br>";
        echo "<br>";
    }
  
    elseif(empty($_POST['postcode']))
    {
  
        echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw postcode in te vullen!</b></h3>";
        echo "<br>";
        echo "<br>";
    }
  
    elseif(empty($_POST['woonplaats']))
    {
  
        echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!</b></h3>";
        echo "<br>";
        echo "<br>";
    }
  
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email']))
    {

        echo "<br><h3><b>Vult u a.u.b. een geldig<br> e-mailadres in!</h3></b>";
        echo "<br>";
        echo "<br>";
    }
  
    else
    {
        if((isset($_SESSION['contactform']['gelukt'])) && ($_SESSION['contactform']['gelukt'] + 180) < time())
        {

            echo 'Er kan maar 1x per 3 minuten een bericht worden verzonden';
        }

        else
        {
            $Antwoord="Geachte bezoeker van DEZE SITE XX,
            
            
            Uw bericht is verzonden.
            De eerstvolgende nieuwsbrief wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden naar het opgegeven
            e-mailadres.
            
            Met vriendelijke groeten,
            Klantenservice
            
            http://www.dezesitexx.nl"
;
            
            $myemail = "[email protected]";  
            $myname = "DEZESITEXX.NL";  
            $onderwerp = "Aanmelding Nieuwsbrief";
            $Aanhef = "Aanhef: ".$_POST['aanhef']."\n";
            $Naam = "Naam: ".$_POST['naam']."\n";
            $Adres = "Adres: ".$_POST['adres']."\n";
            $Postcode = "Postcode: ".$_POST['postcode']."\n";
            $Woonplaats = "Woonplaats: ".$_POST['woonplaats']."\n";
            $Emailadres = "Email: ".$_POST['email']."\n";
            $Date = "Datum van Nieuwsbrief aanvraag: " . date("d-m-Y H:i:s") . "\n";
            
            $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n"; //zet html header
            $headers .= "X-Priority: 3\n"; //zet priority (3 voor hoge prioriteit)
            $headers .= "X-MSMail-Priority: High\n"; //header voor het zo snel mogelijk versturen door de mail server
            $headers .= "X-Mailer: PHP/".phpversion(); //header die aangeeft waarvan gemailt is
            
            $headers1 = "From: ".$naam." <".$email.">\n";
            $headers1 .= "Return-path: ".$email."\n";

            if(mail("[email protected]", "$onderwerp", "$Date $Aanhef $Naam $Adres $Postcode $Woonplaats $Emailadres", $headers1.$headers))
            {

                echo 'Wij hebben uw e-mail succesvol ontvangen';
                $_SESSION['contactform']['gelukt'] = time();
            }

            else
            {
                echo 'Door een onbekende fout konden wij uw e-mail bericht niet ontvangen';
            }

            
            $headers2 = "From: ".$myname." <".$myemail.">\n";
            $headers2 .= "Return-path: ".$myemail."\n";

            if(mail($email, $onderwerp, $Antwoord, $headers2.$headers))
            {

                echo 'U heeft succesvol een ontvangstbevestiging gekregen op '.$email;
            }

            else
            {
                echo 'U heeft door een onbekende fout geen ontvangstbevestiging kunnen krijgen';
            }

        
            echo "<br>";
            echo "<br>";
        }
    }
}

?>
 
Roos

Roos

18/08/2006 14:06:00
Quote Anchor link
ik ga er mee aan de slag
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.