Formulieren antispam maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roos

Roos

17/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
Voor een client heb ik een site gemaakt met een aantal formulieren. Nu heeft de client van zijn hostingbedrijf te horen gekregen dat er vanaf zijn site spam verstuurd wordt.

De formulieren moeten dus aangepast worden op de 1 of andere manier.

Heb tutorial doorgelezen http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/340/694/

maar hiervoor heb ik te weinig php kennis om alles goed aan te passen.

Wie kan mij helpen?? Liefst zo spoedig mogelijk, vergoeding in overleg!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:30:00
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 21:34:00
Quote Anchor link
zet in een sessie hoeveel x al op de verzend button is geklikt + tijd. Controleer de session aan de hand van hoevaak je iets mag versturen.
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Kalle maar is voor mij nog niet de oplossing helaas......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 22:03:00
Quote Anchor link
een simpele vraag laten oplossen in je FORM

geen enkele bot die het kan

hoofstad van nederland?
3+5 = ?

zoiets (liefst zelf random)
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft iemand een cc of bcc in een textfield geplaatst en zo spam verstuurd.

Tenminste dat zegt het hostingbedrijf maar ik heb geen idee wat ik precies moet aanpassen in de formulieren om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Please help ('k ben echt een newbie hoor)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Het makkelijkste is gewoon de input beveiligen. Dan krijg jij nogsteeds wazige spam maar krijgen andere van jou teminsten niks meer... zie daarvoor deze website.
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Wat ik eerst noemde is voor bots + mensen die spammen.

Je zou op die van Hipska door kun breien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<table><tr><td align="center">Wat is de hoofdstad van Nederland:</td><td align="left"><input type="text" name="simpele_vraag" /></td></tr>
<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr></table>'
</form>


edit: code tags
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Bedankt Arjan maar dit gaat echt zo niet lukken.
PHP-coderingen die voor velen van jullie al zo vanzelfsprekend zijn, zijn voor mij nog echt abacadabra.....

Ik zoek iemand wie ik de php code kan sturen en die voor mij de wijzigingen doorvoert.
Staat een betaling tegenover!!

Daarna zal ik poberen e.e.a. te begrijpen en ook de andere formulieren zelf aan te passen (zijn allemaal opgebouwd via zelfde principe) mocht dat niet lukken wil ik graag een vervolg beroep op iemand doen.
 
- -

- -

17/08/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Ik wil het wel doen. PM me, en stuur je formulieren. We komen wel uit over de prijs!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Ik heb je net even een PM gestuurd, dit zal niet meer dan 5 minuutjes werk zijn, en kan dus makkelijk voor niks.

Reageer even op de PM en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:06:00
Quote Anchor link
het is nog altijd een FORUM kindjes en geen PM/mail systeem!

plaats hier je relevante code en we zoeken een oplossing
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Ben ik het helemaal mee eens anders een oproep in de scripter gezocht categorie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Mevrouw mailt de code, wordt aangepast en vervolgens hier gepost.

Dit gebeurd vaker, en scheelt enorm veel tijd voor sommigen.
 
Kees de braak

Kees de braak

17/08/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Haha de kindjes willen geld bijverdienen, dan moet je toch echt bij de boer gaan werken op het land:D
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:44:00
Quote Anchor link
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.
 
Erwin

Erwin

17/08/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>


Hele rare fout hierin, je maakt de string lowercase, en checkt daarna met een antwoord dat een hoofdletter heeft... :D
 
Roos

Roos

18/08/2006 07:52:00
Quote Anchor link
Hipska:
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.


Hierbij een voorbeeldformulier-code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
        <?

if ($naam == "")  
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw naam in te vullen!</b></h3><br>";  
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  


if ($adres == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw adres in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{
 
if ($postcode == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw postcode in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{

if ($woonplaats == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  

if (!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
{


echo "<br><h3><b>Vult u a.u.b. een geldig<br> e-mailadres in!</h3></b>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else
{
$Antwoord="Geachte bezoeker van DEZE SITE XX,


Uw bericht is verzonden.
De eerstvolgende nieuwsbrief wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden naar het opgegeven
e-mailadres.
 
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

http://www.dezesitexx.nl"
;
 
$myemail="[email protected]";  
$myname="DEZESITEXX.NL";  
$onderwerp="Aanmelding Nieuwsbrief";
$Aanhef="Aanhef: $aanhef\n";
$Naam="Naam: $naam\n";
$Adres="Adres: $adres\n";
$Postcode="Postcode: $postcode\n";
$Woonplaats="Woonplaats: $woonplaats\n";
$Emailadres="Email: $email\n";
$Date="Datum van Nieuwsbrief aanvraag: " . date("d-m-Y H:i:s") . "\n";



mail("[email protected]", "$onderwerp", "$Date $Aanhef $Naam $Adres $Postcode $Woonplaats $Emailadres",
"From: $naam<$email>\nReturn-path: $email");  
mail("$email", "$onderwerp", "$Antwoord", "From: $myname<$myemail>\nReturn-path: $myemail");


echo "<br><h3><b>Dank voor uw aanmelding voor de nieuwsbrief<br>
                 van dezesitexx.nl,
                 u ontvangt nu een <br>bevestigings e-mail op:
                 $email</b></h3>"
;  
echo "<br>";
echo "<br>";
}  
}  
}
}
}

?>


GRAAG HULP, nu ligt noodgedwongen de hele site eruit en dat is niet wat de client wil......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 08:57:00
Quote Anchor link
wat is het probleem precies met die code
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Dit is wat het hostingbedrijf mijn client schreef:

"Vanmorgen bleek dat vanaf uw account sinds gister vele duizenden spamberichten zijn verstuurd.
De PHP-scripts die gemaakt zijn bevatten meerdere malen de mail() functie. De input wat vanaf het web komt via de invulformulieren wordt waarschijnlijk totaal niet gecontroleerd wat het voor spammers enorm eenvoudig maakt uw scripts te misbruiken"

Vervolgens wordt verwezen naar de topic zoals ik hierboven in mijn eerste bericht vermeld heb.

Aangezien mijn php-kennis niet voldoende is om het probleem op te lossen graag HULP......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 09:14:00
Quote Anchor link
@ Roos : Ik mis wel een aantal essentiele onderdelen in je form zoals headers om maar is wat te noemen. Met liefde mag je mijn nieuwsbrieven systeem installeren en ik zal je de link hieronder doen dan kan je kijken of je dit wat vindt?
Nieuwsbriefsysteem LissyDesign
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:25:00
Quote Anchor link
Beankt voor je aanbod Lizzy.

De nieuwsbrief is maar 1 van de formulieren die op deze site staan en heb ik als voorbeeld gekozen omdat het een 'klein/kort' formulier is.

Ik dacht wanneer ik daar de juiste code voor heb kan ik de andere formulieren die op de site staan misschien zelf wel aanpassen wanneer ik eindelijk e.e.a. begin te begrijpen......

Wat betreft de essentiele onderdelen die missen daar zoek ik nu juist hulp voor omdat ik dat zelf (nog) niet correct kan toepassen.

Ik probeer het wel te leren maar voor nu is het zaak om deze site weer correct te laten functioneren vandaar mijn vraag in de rubriek vacature.....
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.