Formulierte verwerken!?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 19:25:00
Quote Anchor link
Greetz,

Daar ben ik weer met een nieuwe vraag n.l.:

Ik ben bezig met een login systeempje, kzit op de registreer pagina...

Als ik gegevens invul die al bestaan in de database moet dat worden aangegeven. Nu zit ik met een probleempje met de if's (het is aangegeven in de code) graag je reactie op deze code en hoe ik zoiets kan verhelpen (misschien zie je ook nog wel een ander foute ;-))

Marien den Besten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
if (!empty($_POST)){
    // Eerst controleren of inlognaam (= e-mailadres) al bestaat in database
    $naam = $_POST["naam"];
    $email = $_POST["email"];
    $wachtwoord = $_POST["wachtwoord"];
    $query = "SELECT * from users WHERE email='$email';";
    $query2 = "SELECT * from users WHERE naam='$naam';";
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    $result2 = mysql_query($query2) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    if (mysql_num_rows($result) > 0 || mysql_num_rows($result2) > 0)
    {

     echo "<h5>Registeren</h5>Welkom, u kunt zich hier registreren.<hr><form name=\"form1\" method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    
     if ($HTTP_POST_VARS["$naam"]) // DIT WERKT DUS NIET
      {
       if (mysql_num_rows($result2) > 0)
        {

        // naam is al aanwezig in de database, foutmelding tonen
        $nm = "De gekozen naam (<b>$naam</b>) is al aanwezig in onze database\n<br />";
        echo "(Inlog)Naam: <input name=\"naam\" type=\"text\" size=\"30\" maxlength=\"40\"> (maximaal 40 tekens)<br />\n";
        echo($nm);
        }

       else
        {
        echo "(Inlog)Naam: <input name=\"naam\" type=\"text\" size=\"30\" maxlength=\"40\" value=\"$naam\"> (maximaal 40 tekens)<br />\n";
        }
      }


     if ($HTTP_POST_VARS["$email"]) // DIT WERKT OOK AL NIET
      {
       if (mysql_num_rows($result) > 0)
        {

        // e-mailadres al aanwezig in de database, foutmelding tonen
        $em = "Dit e-mailadres (<b>$email</b>) bestaat al\n.<br />";
        echo "E-mailadres: <input name=\"email\" type=\"text\" size=\"30\" maxlength=\"40\"> (maximaal 40 tekens)<br />\n";
        echo($em);
        }

       else
        {
        echo "E-mailadres: <input name=\"email\" type=\"text\" size=\"30\" maxlength=\"40\" value=\"$email\"> (maximaal 40 tekens)<br />\n";
        }
      }


     echo"Wachtwoord: <input name=\"wachtwoord\" type=\"password\" size=\"10\" maxlength=\"8\"> (maximaal 8 tekens)<br />\n
          <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Registeren\"><input name=\"reset\" type=\"reset\" value=\"Leegmaken\">\n
          </form>\n"
;
    }

    else
    {
        // OK, Query opbouwen
        $query="INSERT INTO users (naam, email, wachtwoord) ";
        $query .= "VALUES ('$naam', '$email', '$wachtwoord');";
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
        $tekst = "Bedankt voor uw aanmelding.
            U kunt nu <a href=\"login.php\">inloggen</a>"
;
        die ($tekst);
    }
}

else
{
?>

<h5>Registeren</h5>
Welkom, u kunt zich hier registreren.
<hr>
<form name="form1" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
">
(Inlog)Naam: <input name="naam" type="text" size="30" maxlength="40"><br />
E-mailadres: <input name="email" type="text" size="30" maxlength="40"> (maximaal 40 tekens)<br />
Wachtwoord: <input name="wachtwoord" type="password" size="10" maxlength="8"> (maximaal 8 tekens)<br />
<input type="submit" name="submit" value="Registeren"><input name="reset" type="reset" value="Leegmaken">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:07:41
 
B a s
Beheerder

B a s

23/02/2004 20:02:00
Quote Anchor link
if ($HTTP_POST_VARS["$naam"])

$naam moet gewoon naam wezen, dus zonder dollar teken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if ($HTTP_POST_VARS["naam"])
?>


Edit:

geldt ook voor email ;-)
Gewijzigd op 23/02/2004 20:02:00 door B a s
 
Rick

Rick

23/02/2004 20:07:00
Quote Anchor link
is het misschien niet makkelijker om de nieuwe variabelen te gebruiken?
dus $_POST ipv. $HTTP_POST_VARS
 
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 20:17:00
Quote Anchor link
Het werkt !

HEt is dus gewoon een dom foutje?!?

Hoe kan je een wachtwoord vergelijken?
herhaal wachtwoord?

ik dacht aan(vereenvoudigd)

<input type="password" name="wachtwoord">
<input type="password" name="wachtwoord2">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if ($_POST["wachtwoord"] == $_POST["wachtwoord2"])
{

//gewoon doorgaan (maar hoe??)
}
else
{
//foutmelding tonen
}
?>
Gewijzigd op 23/02/2004 20:30:00 door Marien xD
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2004 22:40:00
Quote Anchor link
Quote:
Hoe kan je een wachtwoord vergelijken?
herhaal wachtwoord?

ik dacht aan(vereenvoudigd)

<input type="password" name="wachtwoord">
<input type="password" name="wachtwoord2">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if ($_POST["wachtwoord"] == $_POST["wachtwoord2"])
{

//gewoon doorgaan (maar hoe??)
}
else
{
//foutmelding tonen
}
?>


Yup, dat is een goede vergelijking.
Hoe je door moet gaan als het goed is moet je zelf weten. Ik zet dan mijn wachtwoorden om in een md5-string en zet dan het hele zooitje in een database.

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.