Forum probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:13:00
Quote Anchor link
Als ik op "Beantwoord dit bericht" klik van mijn forum, post hij een nieuw onderwerp ....

Voorbeeld kan je hier bekijken:
http://www.kristofdebleu.net/qparty/crew/login.php

Inloggen met: demo - demo

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?
$page_nr
= $_REQUEST['page_nr'] && is_numeric($_REQUEST['page_nr']) ? $_REQUEST['page_nr'] : 0;

$x = $page_nr * $messages_per_page;

$sql = "SELECT * FROM forum WHERE replyop = 0 ORDER BY date_submit DESC LIMIT ".$x.", ".$messages_per_page;
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

$que1 = "SELECT * FROM forum WHERE replyop = 0";
$out1 = mysql_query($que1) or die(mysql_error());

$num = mysql_num_rows($out1);
?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>">Voeg een bericht toe</a> |
<?
if ($page_nr > 0) {
    echo "<a href=\"".sprintf($url, 'index')."&page_nr=".($page_nr - 1)."\">Volgende ".$messages_per_page." berichten</a> | ";
}

else {
    echo "Volgende ".$messages_per_page." berichten | ";
}

if ($num > $messages_per_page + $messages_per_page * $page_nr) {
    echo "<a href=\"".sprintf($url, 'index')."&page_nr=" . ($page_nr + 1) . "\">Vorige ".$messages_per_page." berichten</a>";
}

else {
    echo "Vorige ".$messages_per_page." berichten";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=1>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=0 cellpadding=3>
<tr>
    <td height="20" class="HeaderText">Onderwerp:</td>
    <td height="20" class="HeaderText">Door:</td>
    <td height="20" class="HeaderText">Antwoorden:</td>
</tr>
<?
while($row = mysql_fetch_object($res)){
?>

<tr>
    <td width="65%" height="20" nowrap><a href="<?=sprintf($url, 'read')?>&id=<?=$row->id?>"> <?=(strlen($row->onderwerp) > $max_length) ? substr(htmlspecialchars($row->onderwerp),0,$max_length)."..." : htmlspecialchars($row->onderwerp)?></td>
    <td width="30%" height="20" nowrap><?=(strlen($row->naam) > $max_length) ? substr(htmlspecialchars($row->naam),0,$max_length)."..." : htmlspecialchars($row->naam)?></td>
    <td height="20" nowrap><?=$row->replys?></td>
</tr>
<?
}
?>

</table>
</td>
</tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>">Voeg een bericht toe</a>
    </td>
</tr>
</table>



message.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
if($_REQUEST['id']){
    $sql = "SELECT replyop FROM forum WHERE id = '".mysql_escape_string($_REQUEST['reply'])."'";
    $reply = mysql_fetch_array(mysql_query($sql));
    
    if($reply['replyop'] > 0) {
        header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
    }
}


$ok = 0;
if($_POST["submit"]) {
    $ok = 1;
    if(empty($_POST['onderwerp']))
        $err[] = "You've forgotten your subject!";

    if(empty($_POST['naam']))
        $err[] = "You've forgotten your name!";

    if(empty($_POST['bericht']))
        $err[] = "You've forgotten your message!";
    
    for($i=0;$i<sizeof($bad_words);$i++)
        if(ereg($bad_words[$i], $_POST['naam']) || ereg($bad_words[$i], $_POST['onderwerp']) || ereg($bad_words[$i], $_POST['bericht']))
            $err[] = "We like to keep our forum desent. Please use some normal language!";

    if(sizeof($err) > 0) {
        ?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText">Error:</td>
  </tr>
  <tr>
   <td valign="top" align="left" class="NormalText">
     <form method="POST" action="<?=sprintf($url, 'message')?>">
     <input type="hidden" name="onderwerp" value="<?=$_POST['onderwerp']?>">
     <input type="hidden" name="naam" value="<?=$_POST['naam']?>">
     <input type="hidden" name="bericht" value="<?=$_POST['bericht']?>">
     <input type="hidden" name="reply" value="<?=$_POST['reply']?>">
     Something went wrong. Please take attention to the errors below.<br><br>
        <?
        for($i=0;$i<=sizeof($err);$i++)
            echo "\n\t<font class=\"Error\">".$err[$i]."</font><br>";
        ?>

     <input type="submit" value="Back">
     </form>
   </td>
  </tr>
 </table>
</td></tr>
</table>
        <?
    } else {
        $sql = "INSERT INTO forum (id, onderwerp, naam, bericht, date_submit, replyop) VALUES ('', '".mysql_escape_string($_POST['onderwerp'])."', '".mysql_escape_string($_POST['naam'])."', '".mysql_escape_string($_POST['bericht'])."', NOW(), '".$reply."')";
        mysql_query($sql) or die("<h1>Something went wrong</h1><hr>".mysql_error());

        if($_POST['reply'] <> 0) {
            $sql = "UPDATE forum SET replys = replys + 1 WHERE id = '".mysql_escape_string($_POST['reply'])."'";
            mysql_query($sql) or die("<h1>Something went wrong</h1><hr>".mysql_error());
        }


        if(!$_POST['reply'])
            header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
        else
            header("Location: ".sprintf($url, 'read')."&id=".$_POST['reply']);
    }
}
else {
    ?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText"><br></td>
  </tr>
  <tr>
   <td valign="top" align="left" class="NormalText">
     <form name="postform" onsubmit="SubmitOnce(this);" method="POST" action="<?=sprintf($url, 'message')?>">
       Uw naam:<br>
       <input type="text" name="naam" value="<?=$_POST['naam']?>"><br>
       Onderwerp:<br>
       <input type="text" name="onderwerp" value="<?=$_POST['onderwerp']?>"><br>
       Uw bericht:<br>
       <textarea name="bericht" rows="8" cols="40"><?=$_POST['bericht']?></textarea><br>
       <input type="hidden" name="reply" value="<?=$_REQUEST['reply']?>">
       <input type="hidden" name="submit" value="true">
       <input type="submit" value="Toevoegen">
       <input type="reset" value="Leegmaken">
     </form>
   </td>
  </tr>
 </table>
</td></tr>
</table>
<?
}
?>


read.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
if($_REQUEST['id']){
?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText"><br></td>
  </tr>
<?
    $sql
= "SELECT *, DATE_FORMAT(date_submit, '".$date_format."') AS date_written FROM forum WHERE id = '".mysql_escape_string($_REQUEST['id'])."' ORDER BY date_submit DESC";
    $res = mysql_query($sql);    
    $row = mysql_fetch_array($res);
    echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
    echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
    echo "<b>Onderwerp:</b> ".htmlspecialchars($row["onderwerp"])."<br>\n";
    echo "<b>Door:</b> ".htmlspecialchars($row["naam"])."<br>\n";
    echo "<b>Gepost op:</b> ".$row["date_written"]."<br>\n";
    echo "<b>Bericht:</b><br>".MaakOp($row["bericht"])."</td>\n";
    echo "</tr>\n";
?>

</table>
</td></tr>
</table><br>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText">Antwoorden</td>
  </tr>
<?
    $ond
= $row["onderwerp"];    
    $sql = "SELECT *, DATE_FORMAT(date_submit, '".$date_format."') AS date_written FROM forum WHERE replyop = '".mysql_escape_string($_REQUEST['id'])."' ORDER BY date_submit DESC";
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) == 0){
        echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
        echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
        echo "Nog geen antwoorden\n";
        echo "</tr>\n";
    }
else {
        while($row = mysql_fetch_object($res)){
            echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
            echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
            echo "<b>Onderwerp:</b> ".htmlspecialchars($row->onderwerp)."<br>\n";
            echo "<b>Door:</b> ".htmlspecialchars($row->naam)."<br>\n";
            echo "<b>Gepost op:</b> ".$row->date_written."<br>\n";
            echo "<b>Bericht:</b><br> ".MaakOp($row->bericht)."</td>\n";
            echo "</tr>\n";
        }
    }

?>

</table>
</td></tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'index')?>">Terug naar het forum</a> | <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>&reply=<?=$_REQUEST['id']?>">Beantwoord dit bericht</a>
    </td>
</tr>
</table>
<?
}
else {
    header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
}

?>


Sql:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
CREATE TABLE forum (
   id mediumint(9) NOT NULL auto_increment,
   onderwerp varchar(100) NOT NULL,
   naam varchar(100) NOT NULL,
   bericht text NOT NULL,
   date_submit datetime NOT NULL,
   replyop mediumint(9) DEFAULT '0' NOT NULL,
   replys int(11) DEFAULT '0' NOT NULL,
   PRIMARY KEY (id),
   UNIQUE id (id)
);


Kan iemand mij hiervoor helpen aub ....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:39:58
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Google -> Van Dale woordenboek -> Relevant
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:16:00
Quote Anchor link
@ Jacco

Wat wil je hiermee zeggen?

P.S. weet iemand hoe ik alles in de php tags kan krijgen? Want zo ziet het er niet uit ....
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Dat je relevante code moet posten

En jij zoekt de tags
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:19:00
Quote Anchor link
Aangepast, had de php tags gebruikt ....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:19:00
Quote Anchor link
En [ignore] en [/ignore] om ubb tags te negeren ;)
 
Frank -

Frank -

14/01/2008 15:20:00
Quote Anchor link
Kristof Debleu schreef op 14.01.2008 15:16:
@ Jacco

Wat wil je hiermee zeggen?
Dat ruim 200 regels code wat overdreven is. als daar 10 tot 20 relevante regels code tussen zitten, dan houdt het echt wel op.

Kortom, gooi het grootste gedeelte even weg.
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Probleem is opgelost. Deze topic mag gesloten worden ....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.