forum slotje maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Yannick decock

yannick decock

02/02/2011 04:47:36
Quote Anchor link
ik zou ook graag een link bij willen maken om het terug op slot te doen iemand een idee

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
elseif($_GET['slotje']) {
    if($data->forumstatus == "Admin" || $data->forumstatus == "Mod" || $data->forumstatus == "Hdo") {
        mysql_query("UPDATE `[forum_topics]` SET `slotje`=0 WHERE `id`={$_GET['slotje']}");
        mysql_query("UPDATE `[forum_topics]` SET `slotje`=1 WHERE `id`={$_GET['slotje']}");
        print "    <table width=\"100%\" cellspacing=0><tr><td class=\"subTitle\"><b>Forum</b></td></tr><tr><td class=\"mainTxt\"><table width=\"100%\" align=\"center\"><tr><td align=\"center\">Je hebt een slotje geplaatst.<BR><BR><a href=\"forum.php?topic={$_GET['slotje']}\">Terug</a></tr></td></table></td></tr></table>\n";
        print "    <table width=\"100%\" cellspacing=0><tr><td class=\"subTitle\"><b>Forum</b></td></tr><tr><td class=\"mainTxt\"><table width=\"100%\" align=\"center\"><tr><td align=\"center\">Je hebt een slotje geplaatst.<BR><BR><a href=\"forum.php?topic={$_GET['slotje']}\">Terug</a></tr></td></table></td></tr></table>\n";
    }
}



dan heb ik nog een probleem die geeft hier een error aan als ik iets quote
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
elseif($_GET['reageer']) {
    if(isset($_POST['add'])) {
        $id               = $_GET['reageer'];
        $bericht     = $_POST['message'];
        $datum        = date("d-m-Y H:i");
        $query  = mysql_query("SELECT * FROM `[forum_topics]` WHERE `id`={$_GET['topic']}") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lijn 330".mysql_errno());
        $lol    = mysql_fetch_object($query);     
        print "    <table width=\"100%\" cellspacing=0><tr><td class=\"subTitle\"><b>Forum</b></td></tr><tr><td class=\"mainTxt\"><table width=\"100%\" align=\"center\"><tr><td align=\"center\">Je bericht is geplaatst.<BR><BR><a href=\"forum.php?topic={$_GET['topic']}\">Terug</a></td></tr></table></td></tr></table>\n";
         mysql_query("INSERT INTO `[foum_replys]`(topicid,datum,login,title,text,date) values($id,'$datum','$data->login','RE:','$bericht',NOW())") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lijn333".mysql_errno());
         mysql_query("UPDATE `[forum_topics]` SET `replys`=`replys`+1,`datum`='$datum',`date1`=NOW() WHERE `id`={$_GET['reageer']}") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lij 334".mysql_errno());
         mysql_query("UPDATE `[forum_sub]` SET `replys`=`replys`+1 WHERE `id`={$lol->subid}") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lijn 335".mysql_errno());
         mysql_query("UPDATE `[users]` SET `forumposts`=`forumposts`+1 WHERE `login`='{$data->login}'") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lijn 336".mysql_errno());
    }


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. Titel aangepast -> help aub is geen goede/duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 02/02/2011 09:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 09:21:56
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2011 08:59:49
Quote Anchor link
Yannick decock op 02/02/2011 04:47:36:
ik zou ook graag een link bij willen maken om het terug op slot te doen iemand een idee

Hoe moeilijk is het nu om je vraag even fatsoenlijk te stellen? Geen inleiding... niet even de moeite doen om uit te leggen waar het over gaat...

Als ik zoiets lees heb ik geen eens zin om je te helpen. Moeten wij maar gaan raden wat jij wil?

(pfff... misschien is het nog te vroeg voor mij)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2011 09:04:30
Quote Anchor link
Quote:
dan heb ik nog een probleem die geeft hier een error aan als ik iets quote

Is je error dan zo geheim dat je hem niet wilt vrijgeven?
Gewijzigd op 02/02/2011 09:08:27 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

02/02/2011 09:25:03
Quote Anchor link
Uit je andere topic.

Karl Karl op 01/02/2011 23:46:05:
Backtiks (`) horen niet in SQL. Vanwaar de blockhaken in de tabelnamen? Datum is van het type DATE of DATETIME.
Gewijzigd op 02/02/2011 09:25:32 door - SanThe -
 
Roel -

Roel -

02/02/2011 12:16:40
Quote Anchor link
Dit is sowieso een gejat script uit een gedownloade crime source.
Maak je eigen code, hier leer je geen ruk van.
 
John Cena

John Cena

02/02/2011 12:41:33
Quote Anchor link
mysql_query("INSERT INTO `[foum_replys]`(topicid,datum,login,title,text,date) values($id,'$datum','$data->login','RE:','$bericht',NOW())") or die("er is een fout opgetreden. Ging het volgende mis: <br>\n".mysql_error()."<br>Extra informatie: lijn333".mysql_errno());

hier gaat het fout bij [foum_replys]
Voor de rest, zie Aar, Ozzie Roel en SanThe
 

02/02/2011 13:58:32
Quote Anchor link
- SanThe - op 02/02/2011 09:25:03:
Uit je andere topic.

Karl Karl op 01/02/2011 23:46:05:
Backtiks (`) horen niet in SQL. Vanwaar de blockhaken in de tabelnamen? Datum is van het type DATE of DATETIME.



Inderdaad, eerst je datamodel maken, zo kan je er niet mee werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.