Foto bestaat al melding, maar foto bestaat niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

03/07/2012 21:49:20
Quote Anchor link
Ik ben druk bezig met cms gedeelte van mijn site KLIK.
Maar ik loop tegen een fout op, waar ik even niet uit kom.
Ik heb al ge google'd maar niets kunnen vinden over dit.
Hier staat mijn code KLIK.
Kan iemand mijn zeggen waar deze melding vandaan komt.
Gewijzigd op 03/07/2012 21:50:43 door Arthur Heijmen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:09:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/07/2012 21:59:21
Quote Anchor link
Welke melding?
Gewijzigd op 03/07/2012 22:00:53 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

03/07/2012 21:59:57
Quote Anchor link
foto bestaat al
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/07/2012 22:01:02
Quote Anchor link
Waarom doe je moeilijk met bestaande functies opnieuw te maken?
Ik zie ook dat SQL-injection mogelijk is, en goede foutafhandeling is er ook niet.
Gewijzigd op 03/07/2012 22:02:07 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

03/07/2012 22:01:59
Quote Anchor link
Hoe bedoel je
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/07/2012 22:02:48
Quote Anchor link
Zoals ik zeg? Waarom maak je een bestaat_al functie? file_exists() kan je toch ook prima direct gebruiken?

indien true: ga door, indien false: toon een error().
Gewijzigd op 03/07/2012 22:03:03 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

03/07/2012 22:14:08
Quote Anchor link
Ikheb het al gevonden , ik had ergens een ( ' )staan.
nu die is weg gehaald werkt het .
Gewijzigd op 03/07/2012 22:22:22 door Arthur Heijmen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.