Foto downloaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Thom Lala

Thom Lala

29/03/2008 23:39:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

het is misschien harstikke simpel, ik heb echt overal gezocht en dingen geprobeerd maar niks lukt. Daarom vraag ik jullie om hulp..

Ik zit met het volgende:
Bij Google account bijvoorbeeld kan je foto albums maken en foto's toevoegen etc. maar nu zag ik dat als je een foto had geselecteerd dat er dan rechts staat Foto downloaden. Wanneer je daar op klikt krijg je een scherm om de afbeelding op de computer ergens op te slaan..

Nu is mijn vraag: Hoe doe je dit?
Hoe maak je dat als je op bijv. Foto downloaden klikt dat je dan een afbeelding kan downloaden en op je pc kan opslaan...

mvg Thom
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:18:29
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

29/03/2008 23:55:00
Quote Anchor link
Wat ik meestal doe is de foto zippen met winrar en dan een link maken naar de zip zoals hieronder:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="fototje.zip">Foto downloaden</a>


Ik zal nog even zoeken voor je over er een andere mogelijkheid is.
 
Thom Lala

Thom Lala

29/03/2008 23:58:00
Quote Anchor link
Ik ben beetje bezig met een fotoalum systeem, maar dan is het niet echt handig om te gaan zippen. Dat bij google doen ze ook alleen afbeelding en die is gezipt..

Ik heb hierover ook niks kunnen vinden..
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/03/2008 00:33:00
Quote Anchor link
Ik heb voor je gezocht en ik vind wel wat dingetjes met javascript. t lijkt erop dat er wel mogelijkheden zijn maar ik kan het niet zo 1,2,3 de perfecte oplossing ervoor vinden. ik zal morgen nog wel even voor je zoeken als nog niemand anders een oplossing heeft.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

30/03/2008 00:41:00
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar.

Ik ga het niet helemaal voorkouwen maar hiermee zul je een aardig eind komen
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/03/2008 00:46:00
Quote Anchor link
Wanneer je dan ook nog een mooi .htaccess bestandje maakt waarmee je "www.jouwsite.nl/download/foto.jpg" onzichtbaar door laat linken naar "www.jouwsite.nl/download_bestand.php?bestand=foto.jpg, dan kun je op die manier een mooie download-link maken.
 
Thom Lala

Thom Lala

30/03/2008 14:51:00
Quote Anchor link
het is me nu gelukt om een foto te downloaden.. maar ik ben nu weer tegen een ander probleem opgelopen..

ik wil graag foto's uploaden via een url, hoe moet dit?
 
Jelmer -

Jelmer -

30/03/2008 16:01:00
Quote Anchor link
copy/remote_copy. Maar dat werkt alleen wanneer de foto al ergens publiek op internet staat.
 
Thom Lala

Thom Lala

30/03/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Dank je wel, het werkt nu perfect..

Alleen 1 ding vind ik wel jammer, ik kan er maar niet achter komen hoe groot het plaatje is (in kB)...
Het lukt me wel om achter de width en height te komen, maar niet hoe groot het plaatje is. Hoe kom ik hier achter?
 
Crispijn -

Crispijn -

30/03/2008 17:20:00
Quote Anchor link
file_size() doet de truc!
 
Thom Lala

Thom Lala

30/03/2008 17:27:00
Quote Anchor link
natuurlijk :P dank je wel

Edit:

Deze functie kan je pas toepassen als het plaatje op je eigen server staat..

Is het ook mogelijk om van te voren te bepalen wat de grootte is zodat het plaatje niet geupload wordt?

Ik heb nu hij upload het plaatje controleert de grootte, is het te groot dan unlink(het plaatje);

is er een andere manier:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
Thom Lala

Thom Lala

01/04/2008 16:03:00
Quote Anchor link
ik heb nu image uploaden door middel van een url en via een bestand op de pc. Ik heb ook de functie resize erin gezet.. het werkt nu allemaal perfect, maar ik vroeg me af hoe je kan zien af een bestand wel echt een plaatje is, en dat er niet een stukje php inzit opgeslagen als een png??

ik heb nu alleen gekeken als de extentie juist is.. Is er nog een andere (betere) manier om dit te controleren?
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

01/04/2008 16:11:00
Quote Anchor link
je kunt iets met een mime type.

ik weet niet precies wat, maar kijk hier eens naar:

http://phphulp.nl/php/scripts/9/668/
 
Thom Lala

Thom Lala

01/04/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Heb ergens een keer gezien, dat dat niet echt betrouwbaar is. Dat controleren op de extentie beter is..
 
Koen verschueren

koen verschueren

01/04/2008 16:39:00
Quote Anchor link
Thom schreef op 01.04.2008 16:20:
Heb ergens een keer gezien, dat dat niet echt betrouwbaar is. Dat controleren op de extentie beter is..

Tis net andersom maar best checken op allebei. Ik kan gemakkelijk een afbeelding de extensie .txt geven dus checke op extensie werkt nie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.