Foto's te groot

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Johan Rombouts

Johan Rombouts

26/05/2009 01:26:00
Quote Anchor link
Hallo,

Het is misschien jullie allemaal wel bekend, maar ik stuit tegenwoordig steeds vaker op het volgende probleem:
Dmv een CMS kan men foto's toevoegen, nu zijn de tegenwoordige camera's zo goed en scherp dat de foto's te groot worden om via cms/formulier te versturen.
Het gaat bij het versturen van het formulier al mis. Duurt heel lang voor de pagina is geladen en uiteindelijk heeft ie niks toegevoegd.
De enige optie die nu werkt is alle foto's naar je eigen mailen, waardoor deze automatisch worden verkleind en dan via cms toevoegen. Dan geen problemen. Of via een fotobewerkingsprogramma de jpg kleiner maken.
Maar...dit kan toch niet de bedoeling zijn??
Via mn cms wordt de foto overigens automatisch geresized, maar zover komt ie niet.
Ik kan me niet voorstellen dat dit niet anders kan, want hoe zou je dan bv een filmpje via cms moeten versturen??
Oh ja en in mn script staat ook niks van een max filesize of iets dergelijks.
Graag hoor ik van jullie! Ik ben echt benieuwd!

Groeten Johan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan Rombouts
 
PHP hulp

PHP hulp

28/09/2023 07:41:13
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

26/05/2009 04:19:00
Quote Anchor link
Ik raad je aan om gewoon clickpic te gebruiken als je het alleen zelf gebruikt..

Mvg,

Tim Kampherbeek
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.