FOUND_ROWS werkt niet in mij class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

04/07/2013 15:04:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
    function showBedrijven($search, $volgorde, $lmt)
                {

                    $show = $this->link->prepare("SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS bdr_id, bdr_naam, bdr_plaats, bdr_website FROM tbl_bdr_records ".
                                            $search." ".$volgorde." ".$lmt."");
                                    
                    $total = $this->link->prepare("SELECT FOUND_ROWS()");
                    $rowTotal = $total->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);
                    $total_results = $rowTotal['FOUND_ROWS()'];
                    $total_pages = ceil($total_results / $per_page);
                    
                    $show->execute();
                    
                    $rowcount = $show->rowCount();
                    
                    $result = $show->fetchAll();

                    return $this->login_returned_values = array('total_pages' => $total_pages,
                                                                'row_count' => $rowcount,
                                                                'result' => $result);
                }

?>


Ik krijg Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\new55\inc_class\inc_class_bdr.php on line 22
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:19:00
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/07/2013 15:20:35
Quote Anchor link
het gaat ergens anders fout, hij geeft aan dat je probeert een getal door 0 te delen. Dit kan niet.
Ik zie dat je de string $per_page gebruikt mar deze word nergens gevult, hierdoor krijg je deze melding.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/07/2013 15:24:48
Quote Anchor link
Oja natuurlijk thanks
Gewijzigd op 04/07/2013 15:38:31 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.