Fout afhandeling registratie formulier werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »
Erwin b

Erwin b

28/07/2017 12:12:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een login/registratie formulier. Het is een bestaand script maar er was bijna geen controle op de invoer.

Hiervoor heb ik een ander script gebruikt. Aan de voorkant gaat alles goed ook de controle of het ingevoerde email adres al bestaat.

Maar aan de achterkant werkt het niet. De velden die zijn ingevuld of ze nou fout of goed zijn die worden gelijk ingevoerd in de database. Ik zelf denk dat het met het aller laatste stukje code te maken heeft.

Dit is het registratie formulier met de toegevoegde controle:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
<?php

require 'db_connect.php';
session_start();

ini_set( 'display_errors', true );
error_reporting( E_ALL | E_STRICT );

// E-mail Checker / Validator.

function checkmail($email)
{

if (preg_match("/^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$/i", $email))
{

list($userName, $mailDomain) = split("@", $email);
if (checkdnsrr($mailDomain, "MX")) {
return TRUE;
}
}

return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(isset($_POST['register']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $firstname = $_POST['firstname'];
        $lastname = $_POST['lastname'];
        $email = $_POST['email'];
        $password = $_POST['password'];
        
        
        
        if(TRUE)
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

        
        // Als $firstname leeg is of $voonaam minder dan 2 tekens bevat of deze bepaalde tekens bevat preg_match) dan word de uitvoer Fout. (||=of)(&&=AND).
        if(empty($firstname) || (strlen($firstname) < 2) || preg_match("[<>]", $firstname) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen firstname ingevuld.";
            unset($firstname);
            $fout['text']['firstname'] = TRUE;
            $fout['input']['firstname'] = TRUE;
        }

        
        // Als $lastname leeg is of $lastname minder dan 2 tekens bevat of deze bepaalde tekens bevat preg_match) dan word de uitvoer Fout. (||=of)(&&=AND).
        if(empty($lastname) || (strlen($lastname) < 2) || preg_match("[<>]", $lastname) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen lastname ingevuld.";
            unset($lastname);
            $fout['text']['lastname'] = TRUE;
            $fout['input']['lastname'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        
        elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        {

            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($password))
        {

            $aFout[] = "Er is geen password ingevuld.";
            unset($password);
            $fout['text']['password'] = TRUE;
            $fout['input']['password'] = TRUE;
        }

        if(TRUE)
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)

            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        
        else
        {
            $formulier = FALSE;
        }
        
    }

    if($formulier)
    {

    ?>

    
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
    <head>
    
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">
  
  <title>xxx</title>
    
  <link rel="stylesheet" href="/css/contactform.css" type="text/css" />
  <link rel="stylesheet" href="/css/styles.css" type="text/css" media="screen" />

  </head>
<body>

<div id="wrapper">
  <div id="main">
        
    
      
 
 <div id="header" role="banner">
   <div id="header_menu">
      
     <nav role="navigation"><ul class="menu">
     <li class="item-101"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-102"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-136"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-103"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-105"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-142"><a href="/">xxx</a></li></ul></nav>

   </div><!-- end header_menu -->
</div><!-- end header -->
  
 <div id="leftbar"> <!-- Linkerkant met alle modules -->
     <div class="leftbar-title">Login of registreer</div>        

      <div id="module_inlog"> <!-- Begin module inloggen -->
               
        <div class="module-title"></div>
         <div class="module-body">
                
             <form action="/" method="post" id="login-form" >
    
            <p id="form-login-username">
            <label for="modlgn-username">Email</label>
            <input id="modlgn-username" required autocomplete="off" type="text" name="username" class="inputbox"  size="16" />
            </p>
    
            <p id="form-login-password">
            <label for="modlgn-passwd">Wachtwoord</label>
            <input id="modlgn-passwd" required autocomplete="off" type="password" name="password" class="inputbox" size="16"  />
            </p>
    
            <p id="form-login-remember">
            <label for="modlgn-remember">Onthoud mij</label>
            <input id="modlgn-remember" type="checkbox" name="remember" class="checkbox" value="yes"/>
            </p>
    
            <input type="submit" name="Submit" class="b_inloggen" value="Inloggen" />
    
            </form>
          <span class="w-vergeten"><a rel="nofollow" target="_blank" href="forgot.php" title="Wachtwoord vergeten">Wachtwoord vergeten?</a>
          </span> <!-- end w-vergeten -->
      
       </div> <!-- end module-body -->
   </div> <!-- end module_inlog -->  
 </div> <!-- end leftbar -->

<div id="centercontent" role="main">

<h1>Registreer</h1><br /><br />

 <?php
    if(isset($errors)) {
    echo $errors;
    }

    ?>

<form  action="register_form.php" name="contactformulier" id="contactformulier" method="post" class="Chronoform">

<div class="contactform firstname" >
<label for="firstname"<?php if(isset($fout['text']['firstname'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>firstname:*</label>
<input type="text" title="Vul uw firstname in." id="firstname" name="firstname" size="45" <?php if(isset($fout['input']['firstname'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($firstname)) { echo stripslashes($firstname); } ?>" />
</div>

<div class="contactform lastname" >
<label for="lastname"<?php if(isset($fout['text']['lastname'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>lastname:*</label>
<input type="text" title="Vul uw lastname in." id="lastname" name="lastname" size="45" <?php if(isset($fout['input']['lastname'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($lastname)) { echo stripslashes($lastname); } ?>" />
</div>

<div class="contactform email" >
<label for="email"<?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Email:*</label>
<input type="text" title="Vul uw email in." id="email" name="email" size="45" <?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>" />
</div>

<div class="contactform password" >
<label for="password"<?php if(isset($fout['text']['password'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>password:*</label>
<input type="text" title="Vul uw password in." id="password" name="password" size="45" <?php if(isset($fout['input']['password'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($password)) { echo stripslashes($password); } ?>" />
</div>

        <?php
        if(TRUE)
        {

        ?>

        
<div class="contactform code" >
<label for="code"<?php if(isset($fout['text']['code'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Vul de code in:*</label>
<input type="text" title="Vul de code in." id="code" name="code" size="24" <?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?> />
<span class="captcha_image"><img src="/test/contact/captcha.php" width="100" height="28" alt="" title="Code"/></span>

        <?php
        }
        ?>

        
</div>

<div class="contactform submit" >
<input type="submit" id="verzenden" name="register" class="b_verzenden" value="verzenden" />
</div>

</form>

</div><!-- end centercontent -->  

  </div><!-- end main -->
</div><!-- end wrapper -->

 <div id="footer" role="contentinfo">
  <footer>
  </footer>
</div><!-- end footer -->

</body>
</html>
<?php
    }
    ?>

    <?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (isset($_POST['login'])) { //user logging in

        require 'login.php';
        
    }

    
    elseif (isset($_POST['register'])) { //user registering
        
        require 'register.php';
        
    }
}


?>


Dit is het registratie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php

/* Registration process, inserts user info into the database
   and sends account confirmation email message
 */

// Set session variables to be used on profile.php page

$_SESSION['email'] = $_POST['email'];
$_SESSION['first_name'] = $_POST['firstname'];
$_SESSION['last_name'] = $_POST['lastname'];

// Escape all $_POST variables to protect against SQL injections
$first_name = $mysqli->escape_string($_POST['firstname']);
$last_name = $mysqli->escape_string($_POST['lastname']);
$email = $mysqli->escape_string($_POST['email']);
$password = $mysqli->escape_string(password_hash($_POST['password'], PASSWORD_BCRYPT));
$hash = $mysqli->escape_string( md5( rand(0,1000) ) );
      
// Check if user with that email already exists
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM users WHERE email='$email'") or die($mysqli->error());

// We know user email exists if the rows returned are more than 0
if ( $result->num_rows > 0 ) {
    
    $_SESSION['message'] = 'User with this email already exists!';
    header("location: error.php");
    
}

else { // Email doesn't already exist in a database, proceed...

    // active is 0 by DEFAULT (no need to include it here)

    $sql = "INSERT INTO users (first_name, last_name, email, password, hash) "
            . "VALUES ('$first_name','$last_name','$email','$password', '$hash')";

    // Add user to the database
    if ( $mysqli->query($sql) ){

        $_SESSION['active'] = 0; //0 until user activates their account with verify.php
        $_SESSION['logged_in'] = true; // So we know the user has logged in
        $_SESSION['message'] =
                
                 "Confirmation link has been sent to $email, please verify
                 your account by clicking on the link in the message!"
;

        // Send registration confirmation link (verify.php)
        $to      = $email;
        $subject = 'Account Verification ( clevertechie.com )';
        $message_body = '
        Hello '
.$first_name.',

        Thank you for signing up!

        Please click this link to activate your account:

        http://localhost/verify.php?email='
.$email.'&hash='.$hash;  

        mail( $to, $subject, $message_body );

        header("location: profile.php");

    }


    else {
        $_SESSION['message'] = 'Registration failed!';
        header("location: error.php");
    }

}

?>


Bij het origineel staat dit stukje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (isset($_POST['login'])) { //user logging in

        require 'login.php';
        
    }

    
    elseif (isset($_POST['register'])) { //user registering
        
        require 'register.php';
        
    }
}


?>


Helemaal boven aan. Als ik dat hier doe dan krijg ik gelijk de melding dat het email adres al bestaat nog voor ik iets heb ingevuld. Heeft iemand een idee waarom het gelijk de datbase ingeschreven wordt of waarom er gelijk de melding komt dat het email adres al bestaat als dit stukje boven aan staat?


- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 21/08/2017 13:19:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:14:34
 
Ivo P

Ivo P

28/07/2017 12:38:16
Quote Anchor link
.travel is een tld dat al in 2005 beschikbaar wel. Dat zijn 6 letters. Zie hoe op regel 13 jij kijkt naar hooguit 4 letters. Daarnaast is php.vlaanderen of php.amsterdam ook mogelijk.
Gebruik gewoon de php functie filter_input() met het juiste filter om een email adres te herkennen.

verder wemelt je code van de stripslashes() waar je htmlspecialchars() bedoelt.

Je preg_match functies zijn raar: ik denk dan je ~[<>]~ bedoelt? (al blijft het matigjes)

En tenslotte:
vermoedelijk wil je alleen register.php includen als !isset($errors)
 
Erwin b

Erwin b

20/08/2017 11:47:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie. Ben net terug van vakantie en ga er weer mee verder met hopelijk meer succes als voor de vakantie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.