fout bij captcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin Radioo

Marvin Radioo

11/03/2011 20:45:11
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een tutorial gevolgt om een captcha code in mijn registratie te zetten

Nu staat hij er wel, alleen de controle werkt niet.
Ik heb dit bovenaan de pagina gezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        }elseif (md5($_POST['captcha_code']) == $_SESSION['captcha'])
        {
         echo '<div id="rederror"><center>De Captcha is niet goed!</center><br></div>';


Wat doe ik hier fout?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:30:36
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 20:46:48
Quote Anchor link
Wat gaat er fout?
Krijg je een error , Zoja wat is de fout
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

11/03/2011 20:49:24
Quote Anchor link
ik krijg geen error.
ik zeg toch: De controle werkt NIET
 
Write Down

Write Down

11/03/2011 20:50:36
Quote Anchor link
Wanneer de geposte code gelijk is aan de code in de sessie, dan is het fout volgens jou. De "==" moet "!=" zijn. Een logische denkfout dus.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 20:52:52
Quote Anchor link
Je bedoeld denk ik !== dan ipv !=
 

11/03/2011 20:54:31
Quote Anchor link
Jordi kroon op 11/03/2011 20:52:52:
Je bedoeld denk ik !== dan ipv !=


Nee. operators
 
Write Down

Write Down

11/03/2011 20:57:02
Quote Anchor link
Jordi kroon op 11/03/2011 20:52:52:
Je bedoeld denk ik !== dan ipv !=


Echt te veel gezwommen hé :'-). !== gebruik je bijvoorbeeld bij een bool.
if($bBool === TRUE). Bij deze vergelijking gebruik je ==. (of <=, >=, !=, <, >)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 20:58:53
Quote Anchor link
Denk het ja ik heb ook zoals altijd rode ogen ,
Ik denk dat ik maar niks meer ga zeggen vandaag xD
 
Write Down

Write Down

11/03/2011 21:02:43
Quote Anchor link
Jordi kroon op 11/03/2011 20:58:53:
Denk het ja ik heb ook zoals altijd rode ogen ,
Ik denk dat ik maar niks meer ga zeggen vandaag xD

Als je Age of Empires kent, en ooit de geluidjes hebt geprobeerd, dan herinner je vast deze: "That's a good idea" xP.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.