Fout bij includen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anne

Anne

20/11/2009 18:09:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Op dit moment heb ik dit scriptje op www.aaa.nl draaien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php $file = file_get_contents ('http://www.bbb.nl/inhoud/home.inc.php');
echo $file; ?>


Ik wil dus de inhoud van de pagina http://www.bbb.nl/inhoud/home.inc.php weergeven op www.aaa.nl.

Als ik dat doe met bovenstaand script, dan krijg ik op www.aaa.nl de melding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/sites/web171/web/index.php on line 1


Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Ik hoorde dat het iets te maken had met php.ini bestand. Zou iemand mij hierover meer kunnen vertellen?

Groetjes en een fijn weekend allemaal!

Anne
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:36:30
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

20/11/2009 18:12:00
Quote Anchor link
URL file-access is disabled in the server configuration.

Lijkt me dat je in je php.ini bestand URL file-access aan moet zetten.

edit: Je hebt hem denk ik bij disabled classes staan. Misschien heeft je host hem geblokkeerd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Bartx

Bartx

20/11/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Je kunt cURL proberen ipv file_get_contents.
 
Anne

Anne

20/11/2009 20:11:00
Quote Anchor link
Dankjewel! Via cURL is het helemaal gelukt!
Ik heb me een beetje ingelezen en het lag eraan dat php5 de website als het ware beschermt tegen hackers...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.