Fout bij wegschrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul

Paul

10/02/2007 16:39:00
Quote Anchor link
Ik heb een filebrowser met editor, als ik me bestand wil opslaan, verdwijnt de layout. In de bron zie ik dit:

1: »»
2: \\"supBar\\"\"

Hij gooit over de \\&quot voor bij het opslaan.

Ik kreeg te horen dat ik in me write_to_file iets moest aanpassen met:
http://nl3.php.net/manual/en/function.htmlspecialchars-decode.php
en
http://nl3.php.net/manual/en/function.stripcslashes.php

Me regels van write_to_file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$filename
= $_POST['to'];
$fopen=fopen($filename,"w+");
fwrite($fopen,$_POST['tf']);
fclose($fopen);

?>


Ik snap niet hoe ik het goed kan krijgen. Aan de hand van de output kon ik zien welke specialchars ik moest nemen, maar kom er echt niet uit...

Ik heb PHP 4.3 momenteel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:12:37
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/02/2007 16:45:00
Quote Anchor link
$filename is geen bestand... doe eens
$filename = 'bestand.txt';
 
Paul

Paul

10/02/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Het gaat om een editor in een filebrowser, dus het zijn diverse files, phpfiles, htmlfiles e.d. die edit-baar zijn. Alle bestanden worden geopend via file_edior.php en ge-savedvia write_to_file, en daar staan die 4 regels coe van hierboven in. Dus bestand.txt lijkt me stug
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.