fout: dropdown();

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »
Jeffery

Jeffery

10/11/2004 15:26:00
Quote Anchor link
hey,

wat is hier fout aan?

ik geef regel 1 t/m 6 ofzo:p
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

include"http://www.thevissite.nl/webmasters-site/config.php";
dropdown();
if(empty($_GET['id'])) {
Echo'Er is geen ID gevonden!';
?>


de fout is:
Fatal error: Unknown function: dropdown() in /home/thevissi/public_html/webmasters-site/forum/forum_topic.php on line 4
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 13:26:21
 
Alfred -

Alfred -

10/11/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Functie dropdown(); bestaat niet...

De foutmeldingen lezen is toch moeilijk he?
 
Jeffery

Jeffery

10/11/2004 15:30:00
Quote Anchor link
wat is dan de function van dropdown?

greetz jeffrey

p.s. deze code gaf zo'n gastje die zij dat die wel werkte "niet dus":P
 
Alfred -

Alfred -

10/11/2004 15:32:00
Quote Anchor link
*RUIKT EENS HEEL GOED*

Nee sorry, ik kan nét niet ruiken wat de functie dropdown(); zou moeten doen...

Quote:
p.s. deze code gaf zo'n gastje die zij dat die wel werkte "niet dus":P


En dat gastje ben jij toevallig nét niet?
 
Jeffery

Jeffery

10/11/2004 15:36:00
Quote Anchor link
nope, zo'n gastje op een andere site "weet niet of het mag maar niet als spammen bedoeld! http://www.wmcity.nl daar zij dat gastje da"

greetz jeffrey
 
Alfred -

Alfred -

10/11/2004 15:38:00
Quote Anchor link
jeffrey:
nope, zo'n gastje op een andere site "weet niet of het mag maar niet als spammen bedoeld! http://www.wmcity.nl daar zij dat gastje da"

greetz jeffrey


Maw je krijgt een script van hem, maar hij geeft een fout, en kan het zelf niet oplossen, en zouden wij moeten weten waar dropdown(); voor staat? Nice nice...
 
Jeffery

Jeffery

10/11/2004 15:45:00
Quote Anchor link
la maar heb het al:p

greetz jeffrey
 
Alfred -

Alfred -

10/11/2004 15:47:00
Quote Anchor link
jeffrey:
la maar heb het al:p

greetz jeffrey


Eerste post:
15:26
Laatste post:
15:45
Verschil:
19 minuten

maw je deet er 19 minuten over om zelf de oplossing te zoeken...

Een tip: Zoek eerst zelf ipv onnodig topics te openen, als je er zelfs nog minder dan een half uur (!) over doet om zélf de oplossing te vinden....

Thanks
 
Jeffery

Jeffery

10/11/2004 15:53:00
Quote Anchor link
mhaaa ben ik al veel langer mee bezig:P

alleen was ik ff wat drinken en een programma kijken!

greetz jeffrey
 
Winston Smith

Winston Smith

10/11/2004 17:25:00
Quote Anchor link
jeffrey:
mhaaa ben ik al veel langer mee bezig:P

alleen was ik ff wat drinken en een programma kijken!

greetz jeffrey


Dat telt dus niet he, als je wat gaat drinken en televisie kijken ipv nadenken over je script! :P

Maar je moet dus wel eerst een functie dropdown aanmaken voordat je hem kan gebruiken:

function dropdown()
{
// code
}

dropdown();
 
Stefan

stefan

10/11/2004 18:36:00
Quote Anchor link
Typisch Jeffrey weer, he Jeff :P
 
PrisonerOfPain

PrisonerOfPain

10/11/2004 18:43:00
Quote Anchor link
Kasper:
jeffrey:
mhaaa ben ik al veel langer mee bezig:P

alleen was ik ff wat drinken en een programma kijken!

greetz jeffrey


Dat telt dus niet he, als je wat gaat drinken en televisie kijken ipv nadenken over je script! :P

Iets gaan drinken kan anders enorm verhelderend werken hoor...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.