fout in global files

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

18/04/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Ik krijg in het volgende stuk de foutmelding undefined index op Afbeelding.
Weet iemand waarom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
global $_FILES;
$filename = $_FILES['afbeelding']['name'];
$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
if (is_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) {  
move_uploaded_file($_FILES['afbeelding'] ['tmp_name'], "../../afbeeldingen/".$Id.".jpg");
                }
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:15:09
 
Roel H

Roel H

18/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Vraagje hoor, hoezo global files?
Want dat doe ik nooit hoor en dan werkt het uitstekend :)

En anders welke regel is de fout?
 
Stefan

Stefan

18/04/2009 13:55:00
Quote Anchor link
betreft afbeelding geeft een undefined index, dus 2 en 6
 
Noppes

Noppes

18/04/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Het moet toch niet sotter worden dan dat het al is! Waarom zal je een superglobal, global definieren?

En post aub relevante code!!
En daarnaast geeft je natuurlijk ook inzicht in de inhoud van $_FILES - een var_dump ervan - zal al heel makkelijk zijn om jouw wat aan je verstand te brengen.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Heb je enctype in je <form>?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.