fout in idex /var/www/vhosts

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ed

ed

28/11/2007 22:17:00
Quote Anchor link
Warning: strtotime() [function.strtotime]: Called with an empty time parameter. in /var/www/vhosts/pijnacker-nieuws.nl/httpdocs/video/index.php on line 15

dit is regel 15
$out .= $datas[title]." - ".date("M d, Y H:i:s", strtotime($datas[add_on]))."</p>";

dit is de inhoud van de index
__________________________________________________________


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include "config.php";

//retrieve media
$q = "SELECT * FROM getmyown_video_categories order by cName";    
$r2 = mysql_query($q,$db) or die(mysql_error());
$out_video = get_result($r2, $siteurl);
$out = "";

//retrieve news
$sql = "SELECT * FROM getmyown_news ORDER BY add_on DESC;";
$result = mysql_query($sql) or die("Error: " . mysql_error());
$out = "<p class='news_sub'>";
$datas = mysql_fetch_array($result);
$out .= $datas[title]." - ".date("M d, Y H:i:s", strtotime($datas[add_on]))."</p>";
$out .= "<p>".str_replace("\n", "<br/>", $datas[content])."</p>";

    $news_content = '
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="newstable" id="news">
        <tr><td height="44" valign="bottom" class="news_title">Latest News</td>
        </tr>
        <tr><td valign="top" class="news_content"><br>'
;
    $news_content .= $out;
    $news_content .= '</td></tr></table>    ';



//$news_content = '        <div id="preamble"><h3><span>News</span></h3><div align=left>'.$out.'</div><div align=center>'.$ads_on_top_news_section.'</div></div>';

$content = $out_video;

$site_title = "Funny Videos MP3'S Myspace Codes www.mymediascript.com";
$site_description = "";

include "template.php";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:02:27
 
Hylke

Hylke

28/11/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Misschien ben je je quote's vergeten? In ieder geval is de waarde die jij probeert in te voeren dus leeg.
 
Frank -

Frank -

28/11/2007 22:27:00
Quote Anchor link
Regel 15 is trouwens redelijk ellendig, waarom staan er geen quotes om de keys van de array en waarom ga je in hemelsnaam met date() aan de slag? Vraag de datum in de query al in het juiste formaat op, dat scheelt weer ellende met PHP. Of heb je soms de datum als een integer in de database opgeslagen? DATETIME hebben ze niet voor niets uitgevonden.

Je gebruikt geen while-lus om te fetchen, is dat bewust gedaan nu wordt er slechts 1 resultaat weergeven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Ed

ed

28/11/2007 22:54:00
Quote Anchor link
ik heb dit scrip zo gekocht????

hij draait op
www.pijnacker-nieuws.nl/video

dit script komt van
http://www.mymediascript.com/

en volgens hem moet het op elke server met php4 goed draaien maar bij mij dus weer eens niet?
 
- -

- -

28/11/2007 23:59:00
Quote Anchor link
Misschien moet je dan even hulp vragen aan diegene van wie je het gekocht hebt? Hij zal het ook gemaakt hebben, of weten wie het gemaakt heeft. Die kan je dan verder helpen. Je betaalt niet voor niks ervoor ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.