fout melding in login.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ricardo houweling

ricardo houweling

28/09/2010 01:16:38
Quote Anchor link
heey mensen
wie kan me helpen ik ben een login aan het maken
maar ik ben nog maar een beginner
op het gebied van php en mysl
en nu is mn script klaar
hij maakt wel contact met mn db
maar krijg ik een fout melding

dit is mn script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php
session_start();
if (isset($_POST['actie'])) {
$emailadres = $_POST['e']; // E-mailadres lezen uit formulierveld 'e'
$paswoord = $_POST['w']; // Paswoord lezen uit formulierveld 'w'
$emailadres = strip_tags($emailadres); // HTML-tags en PHP-code verwijderen
$paswoord = strip_tags($paswoord); //HTML-tags en PHP-code verwijderen
$paswoord = trim($paswoord); // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
$emailadres = trim($emailadres); // Witruimte aan het begin en einde verwijderen
$melding = "Voer een geldig e-mail adres en paswoord in";
if (strlen($emailadres) > 50) {
$melding = "Fout e-mail adres ";
}
else {
require_once('is_email.inc.php'); // Functie is_email() insluiten
if (is_email($emailadres)) { // E-mailadres controleren met de functie is_email()
$actie = $_POST['actie']; // Uit te voeren actie bepalen
if ($actie === "Inloggen" ) {
// SQL-query definiëren:  
if ($actie == "Inloggen") {
$sql = "SELECT * FROM gebruikers WHERE email='" . $_POST["e"] ."' AND wachtwoord='". $_POST["w"]. "'"; }
// Constanten voor mysql_connect() insluiten:
require_once('mysql_connect.inc.php');
// Databaseverbinding openen:
$verbinding = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpaswoord)or die("Verbinding mislukt: " . mysql_error());
// Database 'mijn database' selecteren:
mysql_select_db("md169562db134160") or die("Kon de database niet openen: " . mysql_error());
// Query zonder resultaatset uitvoeren:
$result = mysql_query($sql) or die("Query mislukt: " . mysql_error());
$row=mysql_fetch_array($result);
if(!empty($row)){
$email = $_POST["e"];
$wachtwoord = $_POST["w"];
session_register("email");
session_register("wachtwoord");
// Doorsturen naar beveiligde pagina
header("Location: beveiligd.php");
exit(); }
}
if(empty($row)){
$melding = "U hebt geen geldige combinatie van e-mailadres en
wachtwoord opgegeven.<br> Indien u nog niet geregistreerd bent:<br>
<a href=\"registreer.php\">Hier registreren</a><br>"
;
}

// Databaseverbinding sluiten:
mysql_close($verbinding);
}
else {
$emailadres = htmlentities($emailadres, ENT_QUOTES);
// Foutmelding afhankelijk van de lengte van het e-mailadres:
if (strlen($emailadres) < 1) {
$melding = "U moet een <strong>e-mailadres</strong> invoeren. ";
}
else {
$melding = "<strong>$emailadres</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
$melding .= "Verbeter het e-mailadres of voer een ander e-mailadres in. ";
}
}
}
}
else {
$emailadres = "";
// Algemene instructies weergeven:
$melding = "Voer een geldig e-mailadres en paswoord in<br> ";
}

?>

<h2>Inloggen</h2>
<p><?php echo $melding; ?></p>
<form action="login.php" method="post">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
<tr>
<td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
</tr>
<tr>
<td><input accesskey="e" id="e" name="e" maxlength="255" size="30" type="text" value="<?php echo $emailadres; ?>"><br /></td>
</tr>
<tr>
<td nowrap><label for="w"><span style="text-decoration: underline">W</span>achtwoord:</label></td>
</tr>
<tr>
<td><input accesskey="w" id="w" name="w" maxlength="255" size="30" type="password" value="<?php echo $paswoord; ?>"><br /><br /></td>
</tr>
<tr>
<td align="center" nowrap>
<input class="knop" name="actie" type="submit" value="Inloggen">
<input class="knop" name="actie" type="submit" value="Wissen">
</td>
</tr>
</table>
</form>


Paswoord vergeten? Klik <a href="vergeten.php" target="_blank">hier</a>

en dit is de fout melding
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.snuffelhoekjes.nl/mysql_connect.inc.php:2) in /public/sites/www.snuffelhoekjes.nl/login.php on line 38

kan iemand me helpen:$

code in het vervolg tussen code tags plaatsen.[/modedit]
Gewijzigd op 28/09/2010 11:42:14 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:41:12
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 01:45:14
Quote Anchor link
Je hebt blijkbaar al output naar de browser in mysql_connect.inc.php op regel 2. En er mag geen enkele output naar de browser vóór header(). Verder is session_register() antiek.
 
Ricardo houweling

ricardo houweling

28/09/2010 10:52:57
Quote Anchor link
mysql_inc.phpis gewoon gegevens voor de database
dus kan het toch niet daar aan liggen?
 
Chris -

Chris -

28/09/2010 10:55:23
Quote Anchor link
Jawel, plaats dat bestand eens ;-)
 
Ricardo houweling

ricardo houweling

28/09/2010 11:29:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$dbhost
="db.snuffelhoekjes.nl";
$dbuser="**************";
$dbpaswoord="******";
$dbdatabase="md169562db134160.nl";
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2010 11:54:04
Quote Anchor link
Misschien zit daar wel een bom in. Gebruik je wel een fatsoenlijke editor?
 
Ricardo houweling

ricardo houweling

28/09/2010 12:15:52
Quote Anchor link
ik gebruik html kit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.