fout melding in regel 9

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene janssen

rene janssen

13/11/2014 21:41:13
Quote Anchor link
hallo allemaal ik krijg in het volgende script een fout melding op regel 9 en 10.
ik heb geen idee wat daar fout aan is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
// We gaan sessies gebruiken
session_start();

// Gebruikersnaam en wachtwoord instellen
$sGebruikerControle [0]="Piet";
$sGebruikerControle [1]="Jan"

$sWachtwoordControle [0]="hallo";
$sWachtwoordControle [1]="user";

// Controle of het formulier verzonden is
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Controle of benodigde velden wel ingevuld zijn
    if(isset($_POST['user'], $_POST['pass']))
    {
    
        // Overbodige spaties verwijderen
        $sGebruiker = trim($_POST['user']);
        $sWachtwoord = trim($_POST['pass']);
        
        // Gebruikersnaam en wachtwoord controleren
        if($sGebruiker == $sGebruikerControle[0]['gebruikersnaam'] && $sWachtwoord == $sWachtwoordControle[0]['wachtwoord'] || $sGebruiker ==
        $sGebruikerControle[1]['gebruikersnaam'] && $sWachtwoord == $sWachtwoordControle[1]['wachtwoord'])

        {

            // Juiste gebruikersnaam en wachtwoord: inloggen!
            $_SESSION['logged_in'] = true;
            $_SESSION['gebruiker'] = $sGebruiker;
            
            // Doorsturen en melding geven
            header('Refresh: 3; url=beveiligd.php');
            echo 'Je bent succesvol ingelogd. Je wordt doorgestuurd.';
        }

        else
        {
            // Terugsturen en foutmelding geven
            header('Refresh: 3; url=17.php');
            echo 'Deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord is niet juist!';
        }
    }

    else
    {
        header('Refresh: 3; url=17.php');
        echo 'Een vereist veld bestaat niet!';
    }
}

else
{
    // Terug naar het formulier
    header('Location: 17.php');
    exit();
}

?>
Gewijzigd op 13/11/2014 21:42:37 door Rene janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:54:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2014 21:46:25
Quote Anchor link
Haal die spatie eens weg op lijn 6,7,9 en 10, en er mist op lijn 7 een punt-komma.
Gewijzigd op 13/11/2014 21:47:44 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.