fout ubb scriptje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »
Ivo

ivo

05/02/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Hallo ik krijgt elke keer een fout melding als ik me gastenboek online opent


Fatal error: Cannot redeclare process() (previously declared in /home/kolk001/domains/i2web.nl/public_html/inc/ubb.php:2) in /home/kolk001/domains/i2web.nl/public_html/inc/ubb.php on line 2

dit is het ubb scriptje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
<?
function process($tekst, $mode, $imgdir)
{

// UBB Parser modes :
// b : BB-Code
// h : Htmlspecialchars
// q : Quote etc
// r : Nieuwe Regels
// s : Smileys


$blocks = array();
$blocks["boldblock"] = "<b>\\1</b>";
$blocks["italicblock"] = "<i>\\1</i>";
$blocks["urlblock2"] = "<a href='\\1'>\\2</a>";
$blocks["urlblock"] = "<a href='\\1'>\\1</a>";
$blocks["googleblock"] = "<a href='http://www.google.nl/search?q=\\1'>Google : \\1</a>";
$blocks["imgblock"] = "<img src='\\1' alt='\\1' />";
$blocks["offtopicblock"] = "<span class='offtopic'><b>Offtopic :</b><br />\\1</span>";
$blocks["codeblock"] = "<table style='border: solid 1px #000000; width: 100%; overflow: auto;'><tr><th scope='row'>Code</th></tr><tr><td>\\1</td></tr></table>";
$blocks["quoteblock"] = "<table style='border: solid 1px #000000; width: 100%; overflow: auto;'><tr><th scope='row'>Quote : \\1</th></tr><tr><td>\\2</td></tr></table>";


$smileys = array();
$smileys[] = ":) - smile.gif";
$smileys[] = ":( - sad.gif";
$smileys[] = ":@ - mad.gif";
$smileys[] = ":D - biggrin.gif";
$smileys[] = ":7 - dry.gif";
$smileys[] = ":'( - cry.gif";
$smileys[] = ";) - wink.gif";
$smileys[] = ":P - tongue.gif";
$smileys[] = ":$ - blush.gif";
$smileys[] = ":') - emo.gif";

$bbcode = array();
$bbcode[] = "b - boldblock - /b";
$bbcode[] = "i - italicblock - /i";
$bbcode[] = "google - googleblock - /google";
$bbcode[] = "img - imgblock - /img";
$bbcode[] = "url=-w1- - urlblock2 - /url";
$bbcode[] = "url - urlblock - /url";

$quotecode = array();
$quotecode[] = "code - codeblock - /code";
$quotecode[] = "quote=-w1- - quoteblock - /quote";
$quotecode[] = "off - offtopicblock - /off";
$quotecode[] = "offtopic - offtopicblock - /offtopic";

$mode = explode("-",$mode);

if(in_array("h", $mode)) {
    $tekst = htmlspecialchars($tekst);
    $tekst = str_replace("’", "&prime;", $tekst);
    $tekst = str_replace("“", "\"", $tekst);
    $tekst = str_replace("”", "\"", $tekst);
}


if(in_array("r", $mode)) {
    $tekst = nl2br($tekst);
}


if(in_array("b", $mode)) {
    for($i=0;$i < count($bbcode);$i++) {
        $temp = explode(" - ", $bbcode[$i]);
        if(eregi("-w1-", $temp[0])) {
            $temp2 = str_replace("-w1-", "(.*?)", $temp[0]);
            $tekst = preg_replace("/\[".$temp2."\](.*?)\[\\".$temp[2]."\]/", $blocks[$temp[1]], $tekst);
        }

        else
        {
            $tekst = preg_replace("/\[".$temp[0]."\](.*?)\[\\".$temp[2]."\]/", $blocks[$temp[1]], $tekst);
        }
    }
}


if(in_array("q", $mode)) {
    for($i=0;$i < count($quotecode);$i++) {
        $temp = explode(" - ", $quotecode[$i]);
        if(eregi("-w1-", $temp[0])) {
            $temp2 = str_replace("-w1-", "(.*?)", $temp[0]);
            $tekst = preg_replace("/\[".$temp2."\](.*?)\[\\".$temp[2]."\]/", $blocks[$temp[1]], $tekst);
        }

        else
        {
            $tekst = preg_replace("/\[".$temp[0]."\](.*?)\[\\".$temp[2]."\]/", $blocks[$temp[1]], $tekst);
        }
    }
}


if(in_array("s", $mode)) {
    for($i=0;$i < count($smileys);$i++) {
        $temp = explode(" - ",$smileys[$i]);
        $tekst = str_replace($temp[0],"<img src='".$imgdir."smileys/".$temp[1]."' alt='smiley' />", $tekst);
    }
}


return $tekst;
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 02:26:23
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

05/02/2007 22:24:00
Quote Anchor link
gebruik in plaats van include 'ubb.php'; include_once 'ubb.php';

je probeert 2 x die functie aan te roepen, terwijl bij de 2e keer die functie al bestaat.
 
Ivo

ivo

06/02/2007 02:15:00
Quote Anchor link
het werkt al
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.