FOut waar???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »
Romano

Romano

17/12/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = skill + 1 WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'");


wie kan mij zeggen waar de fout zit hij geeft aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'user_id']."'' at line 1
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:21:18
 
Martijn B

Martijn B

17/12/2006 19:03:00
Quote Anchor link
Uhm das een moeilijke, ik zie het probleem niet.

Misschien dat dit de oplossing is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query('UPDATE phpmylogon SET skill = (skill + 1) WHERE id = \''.$_SESSION['user_id'].'\'');
 
Paul K

Paul K

17/12/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = +1 WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'");
 
Niek s

niek s

17/12/2006 19:05:00
Quote Anchor link
Zo te zien pakt MySQL die session variabele op als normale text. Oftewel, die quotes lijkt php te negeren. Heel vreemd... is dit ook echt zo je code? of is het een beetje verranderd omdat je het op phphulp.nl zette?
 
Martijn B

Martijn B

17/12/2006 19:08:00
Quote Anchor link
@Paul:

Dan kan gewoon: http://mysql.org/doc/refman/5.0/en/update.html

@niek:

Denk dat je gelijk hebt inderdaad.


Heb je deze query wel in een PHP script gedraait?
 
Romano

Romano

17/12/2006 19:09:00
Quote Anchor link
doen ut beide niet niet die van martijn en van paul
want als ik het Gedeelte WHERE $_SESSION weghaal doet hij het wel:S:S

Edit:

Dit is de hele pagina
de query staat onder de onderste array onderaan dus ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
<?php
error_reporting('E_ALL');
include('safe.php');
include('style.php');
$sql = "SELECT skill FROM phpmylogon WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
$obj = mysql_fetch_object($query);

if(isset($_POST['submit'])){
if(($obj->skill >= 50) && ($obj->skill < 75)) {
$test4 = array(
  'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Alweer raak, als je zo doorgaat wordt je een scherpschutter i.p.v. een drugsagent'
, 'Alweer raak, als je zo doorgaat wordt je een scherpschutter i.p.v. een drugsagent'
, 'Alweer raak, als je zo doorgaat wordt je een scherpschutter i.p.v. een drugsagent'
, 'Alweer raak, als je zo doorgaat wordt je een scherpschutter i.p.v. een drugsagent'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
);
$result4 = array_rand($test4);
echo $test4[$result4];
}


elseif(($obj->skill >= 25) && ($obj->skill < 50)) {
$test3 = array(
  'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de grote criminelen pakken wordt een stuk makkelijker'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
);
$result3 = array_rand($test3);
echo $test3[$result3];
}

elseif(($obj->skill >= 10) && ($obj->skill < 25)) {
$test2 = array(
  'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Goed geschoten. Het is je weer gelukt je hebt weer de schietschijf geraakt de kleine criminelen krijg je dood'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
);
$result2 = array_rand($test2);
echo $test2[$result2];
}

    
elseif(($obj->skill >= 0) && ($obj->skill < 10)) {
$test1 = array(
  'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'

);
$result1 = array_rand($test1);
echo $test1[$result1];
}

elseif($obj->skill == 0){
$test = array(
  'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je hebt de schietschijf gemist'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'Je had geen kogels in je geweer gestopt'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
, 'De dochter van de baas van de Shooting Range kwam voorbij lopen en je schoot in je poot. Beter opletten volgende keer.'
);
$result = array_rand($test);
echo $test[$result];
$res = $test[$result];
if($res == 'Goed zo. Je hebt de schietschijf geraakt ga zo door.') {
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = +1 WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());    
}
}

else {
    echo "Fout gevonden.";
}

?>

<form method='post' action='rand.php'>
<input type='submit' name='submit' value='Waar wacht je op?? Schieten joh!!' />
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
- -

- -

17/12/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Romano schreef::
de query staat onder de onderste array onderaan dus


Waarom post je dan zo'n berg overbodige code?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Niek s

niek s

17/12/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Hmmm,

Ik ben dan benieuwt (niet helemaal correct php, maar goed) of dit wel werkt..

verrander het eens naar dit:
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = skill + 1 WHERE id = '".$_SESSION[user_id]."'") or die(mysql_error());
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/12/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Iets als dit:

"UPDATE phpmylogon SET skill = skill + 1 WHERE id = '".$_SESSION[user_id]."'"

zou dit moeten worden:

"UPDATE phpmylogon SET skill = skill + 1 WHERE id = " . $_SESSION[user_id]
 
Niek s

niek s

17/12/2006 22:14:00
Quote Anchor link
Jan, dan moet je wel zéker weten dat het een integer is, en daar zoek ik het probleem ook eigenlijk niet.. jij wel?
 
D B

D B

17/12/2006 22:38:00
Quote Anchor link
"UPDATE phpmylogon SET skill = skill + 1 WHERE id = " . $_SESSION['user_id']

Zoiets misschien?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2006 05:31:00
Quote Anchor link
session_start() bovenin zetten?
 
Romano

Romano

18/12/2006 12:57:00
Quote Anchor link
oke mensen zoals niek al bang voor was het werkt niet echt.
De query is nu goed maar de if statment is nu fout.
ik ken gewoon op die knop druk de random doet het gewoon maar als ik het resultaat wil checken of men die schietschijf heeft geraakt werkt niet:P
heeft iemand daar misschien een oplossing voor.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Martijn B

Martijn B

18/12/2006 13:02:00
Quote Anchor link
Volgens mij zie ik het:

Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = +1 WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());
?>


Moet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE phpmylogon SET skill = +1 WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'") or die(mysql_error());
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Romano

Romano

18/12/2006 13:03:00
Quote Anchor link
nee das niet fout de if statement is fout.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2006 13:04:00
Quote Anchor link
@Martijn!: Nee, zo is ie juist fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Martijn B

Martijn B

18/12/2006 13:04:00
Quote Anchor link
mysql_query accepteert alleen een string en niets meer...

edit:

Niet dat ik "or die(...)" gebruik maar zo kom ik het toch overal tegen.

Hier bijvoorbeeld:http://nl2.php.net/manual/en/function.mysql-query.php#47516
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Romano

Romano

18/12/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Alles is nu goed maar het zit em in de if statement hij controllert niet goed
wie heeft de oplossing a.u.b. post hem dan hier

Alvast bedankt
Romano
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/12/2006 15:24:00
Quote Anchor link
wat nou al haal je elke keer de regel tussen de } en de elseif weg??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.