Fout welke ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geert-Jan

Geert-Jan

28/01/2008 21:24:00
Quote Anchor link
Hoi ,
Ik heb hier een script :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
   $sql = "SELECT `login`,UNIX_TIMESTAMP(`signup`) AS

`signup`,`cash`,`bank`,`attack`,`defence`,`clicks`,`attlosses`,`attwins`,`deflosses`,`defwi

ns`,`type`,`clan`,`clanlevel` FROM `[users]` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}' AND

ids='$ids'";
   $res = mysql_query($sql);
 
        while ($data = mysql_fetch_object($res))
        {
}
        

Kan iemand hier een fout zien ik krijg nergens een fout te zien maar het werkt ook niet :(
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:39:36
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Backtics ` ? Lijkt me wel duidelijk. Accolades {} kunnen eveneens richting schroothoop.

En waarom doe je niks aan foutafhandeling? Waarom zou de query altijd lukken en altijd resultaten opleveren? Die garantie heb je helemaal nooit.

Oplossing: controles inbouwen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/01/2008 22:34:00
Quote Anchor link
Je vergeet de blokhaken nog Frank, die mogen ook ritueel verbrand worden ;-)
 
Frank -

Frank -

28/01/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Sorry, ik werd verblind door de backtics... Geldig excuus? ;)

Ps. Leer SQL!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/01/2008 22:41:00
Quote Anchor link
Om over de topictitel maar helemaal te zwijgen ...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/01/2008 22:42:00
Quote Anchor link
"Ik zie door de backticks de query niet meer?" --> Geldig!

@Geert-Jan: SQL Beginnershandleiding, doe er je voordeel mee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.