[Fout]Afb. niet weergeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »
Esli

Esli

13/04/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ga het heel krot houden! Het probleem is dus gewoon dat de afbeelding niet word weergegeven zowel in FF als in I.E.

De code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

    <html>
            <head>
    <title>beta tempalte 1.0</title>
    
    <style type="text/css">

    #header {

    background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
    
    }

    </style>
</head>
    <body>
                    
    <div id="header"></div>

    </body>
 </html>



Ik en nog enkele mensen vinden het niet. Iedereen bedankt die helpt !

Edit:

Verplaatst naar 'Webdesign'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Esli
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 01:16:25
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

13/04/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Bestaat de afbeelding wel?

Zo kunnen we er touwens niks van zeggen geef eens een link
 
Frank -

Frank -

13/04/2007 11:58:00
Quote Anchor link
Moet
background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
niet als
background-image: url("http://bnc-sof2.com/template/header.gif");
worde genoteerd? Dus met quotes?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 11:59:00
Quote Anchor link
@esli

Zet eens een paar <br/> en stukjes tekst in je header? ;) Je hebt geen groote opgegeven voor de header, en de header heeft ook geen inhoud, slechts een achtergrond. Je ziet dus gewoon de header div niet staan.

Frank schreef op 13.04.2007 11:58:
Moet
background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
niet als
background-image: url("http://bnc-sof2.com/template/header.gif");
worde genoteerd? Dus met quotes?

Het kan met quotes Frank, maar in CSS gebruiken we doorgaans enkele quotes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
- SanThe -

- SanThe -

13/04/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 13.04.2007 11:56:
Bestaat de afbeelding wel?

Zo kunnen we er touwens niks van zeggen geef eens een link

Ja, probeer die link van het plaatje maar eens.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/04/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Ff een kleine offtopic vraag :

Wat heeft iedereen met het ID gebruiken voor CSS doeleinden? Daar is toch de class voor uitgevonden? Het enige nut van id vind ik dat je daar je JS aan op kan hangen?

Verder is het mischien handig als secundaire css bron. Bijvoorbeeld knop heeft een standaard styl maar met het id wil in NET even dat extra itempje toevoegen dat de rest van de knoppen niet hoeft te hebben.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 12:12:00
Quote Anchor link
@Jacco

Volgens mij snap je het verschil niet tussen een ID en een class:

- Een id gebruik je wanneer je maar 1 item hebt die een bepaalde stijl meekrijgt. Zo heb je maar 1 header in je pagina, dus gebruik je een id.
- Een class gebruik je wanneer er meerdere items zijn die dezelfde stijl gaan krijgen. Bijvoorbeeld menu-items.

Zowel het ID als de Class kan je gebruiken in je CSS en dat is niet voor niets. Ook kan je in JavaScript gewoon de Class opvragen, of de Name van een item op je pagina. Alleen getElementById() werkt eigenlijk in elke browser. -> Daarom wordt de id zoveel gebruikt in websites met Javascript.
 
Wesley

Wesley

13/04/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Klopt de URL wel ?
Test eerst de URL of daar het plaatje word weergegeven..

Laat ff wete...
 
Kalle P

Kalle P

13/04/2007 12:21:00
Quote Anchor link
Na een stuk te hebben getypt kreeg ik weer een superb error dat dit forumgedeelte niet toegankelijk is. Love this site ;P.

Zoals robert al schreef. Een id, identificeert iets, het is UNIEK, een class dus niet.
Je kan ook en class overal 1x gebruiken, maar met een id weet je het cker. Er is daar nou eenmaal voor gekozen.

ID wordt door elke browser begrepen (zoals robert ook als schreef).

Daarbij maakt niet alleen css of js gebruik van een id. Ook (M)XML, jsp, ....

Kalle.

Google eens:
id versus class
Na ff gekeken te hebben, gaat dit vooral in op CSS.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 12:23:00
Quote Anchor link
@Wesley

Lees ook ff de andere reacties voordat je zo'n opmerking plaatst. Santhe zei al dat die werkte, dus dat is het probleem niet.
 
Frank -

Frank -

13/04/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Quote:
Het kan met quotes Frank, maar in CSS gebruiken we doorgaans enkele quotes.
Enkele quotes? Ik heb het geleerd met dubbele quotes en dat is ook wat ik op www.w3schools.com en www.w3c.org tegenkom, mijn primaire bronnen wat betreft html- en css-informatie. Het lijkt mij dat zij toch wel weten hoe hun (w3c) eigen specs in elkaar zitten.

Wil overigens niet zeggen dat enkele quotes fout zijn, dubbele quotes zijn zeker goed, daar is echt niks mis mee.

Ontopic: Wanneer de div header leeg is en geen hoogte heeft meegekregen, wordt er ook geen plaatje weergegeven. Geef bv. een height op met de gewenste hoogte op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.