[Fout]Afb. niet weergeven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
Esli

Esli

13/04/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ga het heel krot houden! Het probleem is dus gewoon dat de afbeelding niet word weergegeven zowel in FF als in I.E.

De code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

    <html>
            <head>
    <title>beta tempalte 1.0</title>
    
    <style type="text/css">

    #header {

    background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
    
    }

    </style>
</head>
    <body>
                    
    <div id="header"></div>

    </body>
 </html>



Ik en nog enkele mensen vinden het niet. Iedereen bedankt die helpt !

Edit:

Verplaatst naar 'Webdesign'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Esli
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 12:20:50
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

13/04/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Bestaat de afbeelding wel?

Zo kunnen we er touwens niks van zeggen geef eens een link
 
Frank -

Frank -

13/04/2007 11:58:00
Quote Anchor link
Moet
background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
niet als
background-image: url("http://bnc-sof2.com/template/header.gif");
worde genoteerd? Dus met quotes?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 11:59:00
Quote Anchor link
@esli

Zet eens een paar <br/> en stukjes tekst in je header? ;) Je hebt geen groote opgegeven voor de header, en de header heeft ook geen inhoud, slechts een achtergrond. Je ziet dus gewoon de header div niet staan.

Frank schreef op 13.04.2007 11:58:
Moet
background-image: url(http://bnc-sof2.com/template/header.gif);
niet als
background-image: url("http://bnc-sof2.com/template/header.gif");
worde genoteerd? Dus met quotes?

Het kan met quotes Frank, maar in CSS gebruiken we doorgaans enkele quotes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
- SanThe -

- SanThe -

13/04/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 13.04.2007 11:56:
Bestaat de afbeelding wel?

Zo kunnen we er touwens niks van zeggen geef eens een link

Ja, probeer die link van het plaatje maar eens.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/04/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Ff een kleine offtopic vraag :

Wat heeft iedereen met het ID gebruiken voor CSS doeleinden? Daar is toch de class voor uitgevonden? Het enige nut van id vind ik dat je daar je JS aan op kan hangen?

Verder is het mischien handig als secundaire css bron. Bijvoorbeeld knop heeft een standaard styl maar met het id wil in NET even dat extra itempje toevoegen dat de rest van de knoppen niet hoeft te hebben.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 12:12:00
Quote Anchor link
@Jacco

Volgens mij snap je het verschil niet tussen een ID en een class:

- Een id gebruik je wanneer je maar 1 item hebt die een bepaalde stijl meekrijgt. Zo heb je maar 1 header in je pagina, dus gebruik je een id.
- Een class gebruik je wanneer er meerdere items zijn die dezelfde stijl gaan krijgen. Bijvoorbeeld menu-items.

Zowel het ID als de Class kan je gebruiken in je CSS en dat is niet voor niets. Ook kan je in JavaScript gewoon de Class opvragen, of de Name van een item op je pagina. Alleen getElementById() werkt eigenlijk in elke browser. -> Daarom wordt de id zoveel gebruikt in websites met Javascript.
 
Wesley

Wesley

13/04/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Klopt de URL wel ?
Test eerst de URL of daar het plaatje word weergegeven..

Laat ff wete...
 
Kalle P

Kalle P

13/04/2007 12:21:00
Quote Anchor link
Na een stuk te hebben getypt kreeg ik weer een superb error dat dit forumgedeelte niet toegankelijk is. Love this site ;P.

Zoals robert al schreef. Een id, identificeert iets, het is UNIEK, een class dus niet.
Je kan ook en class overal 1x gebruiken, maar met een id weet je het cker. Er is daar nou eenmaal voor gekozen.

ID wordt door elke browser begrepen (zoals robert ook als schreef).

Daarbij maakt niet alleen css of js gebruik van een id. Ook (M)XML, jsp, ....

Kalle.

Google eens:
id versus class
Na ff gekeken te hebben, gaat dit vooral in op CSS.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/04/2007 12:23:00
Quote Anchor link
@Wesley

Lees ook ff de andere reacties voordat je zo'n opmerking plaatst. Santhe zei al dat die werkte, dus dat is het probleem niet.
 
Frank -

Frank -

13/04/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Quote:
Het kan met quotes Frank, maar in CSS gebruiken we doorgaans enkele quotes.
Enkele quotes? Ik heb het geleerd met dubbele quotes en dat is ook wat ik op www.w3schools.com en www.w3c.org tegenkom, mijn primaire bronnen wat betreft html- en css-informatie. Het lijkt mij dat zij toch wel weten hoe hun (w3c) eigen specs in elkaar zitten.

Wil overigens niet zeggen dat enkele quotes fout zijn, dubbele quotes zijn zeker goed, daar is echt niks mis mee.

Ontopic: Wanneer de div header leeg is en geen hoogte heeft meegekregen, wordt er ook geen plaatje weergegeven. Geef bv. een height op met de gewenste hoogte op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.