foutje in fotoscript???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 06:26:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag mijn fotoscript beveiligen nu heb ik een werkend script en voeg dit er aan toe gelijk bovenaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();

if (empty($_SESSION)) {
   header('Location:  ../login/fotoindex.php');
   die();
}


?>


maar nadat ik dit heb gedaan werkt de pagina wel maar worden er geen foto's weer gegeven..
wat doe ik verkeerd.. dit is het complete script..

http://www.pastebin.be/3171/



Weggehaald door mod. Honderden regels script posten is not done.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bassment Rossen
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:55:37
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

16/10/2006 08:37:00
Quote Anchor link
Je kan beter alles tussen en tags zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/10/2006 08:58:00
Quote Anchor link
Bovendien is het veel en veel en veel te veel code.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 14:49:00
Quote Anchor link
Tja daar was ik al bang voor ecxuus ik zal even een linkje plaatsen voor de mensen die evt willen kijken voor me..

edit: Probleem verholpen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.