foutje in mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

16/08/2011 20:39:43
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een klein scriptje gemaakt, alleen nu heb ik een fout, maar ik zie niet wat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$Query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = '". $username ."'");                        
if(mysql_num_rows($Query) == 0){

Dan komt hier query...

Wat is hier fout? ik krijg telkens: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in

Alvast bedankt

Toevoeging op 16/08/2011 20:56:00:

gezien


Toevoeging op 16/08/2011 20:56:16:

Klaar.. Was foute tabel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:02:42
 
Eric Wagener

Eric Wagener

16/08/2011 20:56:36
Quote Anchor link
En wat zegt de error melding op de query? Want zo te zien gaat de query niet goed.

Toevoeging op 16/08/2011 20:57:57:

OK, toch handig om standaard foutmeldingen te loggen. :P
 
Jasper DS

Jasper DS

16/08/2011 21:17:21
Quote Anchor link
zorg voor een foutafhandeling. Zo kan je perfect zien wat er mis loopt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.