foutje in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

De boer

de boer

06/08/2010 13:51:53
Quote Anchor link
Hoi allen,

Ik heb de volgende pagina: test1.htm (voorheen test1.php) test1.php werkt prima, test1.htm geeft de volgende uitvoer:

Maak keuzen:
'.$row['naam']. ''; }; echo ''; //Tweede pulldown $sql_kwal = "SELECT naam FROM namen"; $result = mysql_query($sql_kwal); echo ''; echo 'Alle spelers'; $teller=0; while ($row = mysql_fetch_assoc ($result)) { $teller++; echo ''.$row['naam']. ''; } echo ''; ?>

Denk dat het met aanhalingstekens te maken heeft, maar ik kan het niet vinden. Hulp wordt zeer gewaardeerd !

Dit is het bestand test1.htm
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html><head><title>Test namen</title>

</head>
<body>
<form action="catch name1.php" method="post">
Maak keuzen: <br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
error_reporting (E_ALL | E_STRICT);
// Database connection
$db_database = 'Scores';
$db_host = 'XX.YYY.ZZZ.QQQ';
$db_user = 'blabla';
$db_pass = 'xxxxxxxxx';
mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die("Could not connect to MySQL (Main connection)");
mysql_select_db($db_database) or die("Could not connect to database (Main connection)"); //Eerste pulldown
$sql_kwal = "SELECT naam FROM namen"; $result = mysql_query($sql_kwal); echo '<select name="naam1">';
echo '<option>Alle spelers</option>';
$teller=0;
while ($row = mysql_fetch_assoc ($result))
{

$teller++;
echo '<option value="'.$row['naam'].'" >'.$row['naam']. '</option>'; }
echo '</select>';
//Tweede pulldown
$sql_kwal = "SELECT naam FROM namen"; $result = mysql_query($sql_kwal); echo '<select name="naam2">';
echo '<option>Alle spelers</option>';
$teller=0;
while ($row = mysql_fetch_assoc ($result))
{

$teller++;
echo '<option value="'.$row['naam'].'" >'.$row['naam']. '</option>'; }
echo '</select>';
?>

<input value="verzenden" type="submit"></form>
</body></html>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:34:51
 
Johan Dam

Johan Dam

06/08/2010 13:53:43
Quote Anchor link
.htm / .html berichten kunnen geen php uitvoeren. Dit kan je in de .htaccess aanpassen maar ik weet zo niet hoe,
 
John D

John D

06/08/2010 13:56:16
Quote Anchor link
noem het dus maar weer test1.php en noem gewoon al je pagina's waarop php staat dus .php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2010 13:57:33
Quote Anchor link
Johan Dam op 06/08/2010 13:53:43:
.htm / .html berichten kunnen geen php uitvoeren. Dit kan je in de .htaccess aanpassen maar ik weet zo niet hoe,


Dit is niet verstandig want dan gaat elk bestand eerst (meestal dus nutteloos) door de php-parser.
Gewijzigd op 06/08/2010 13:57:51 door - SanThe -
 
De boer

de boer

06/08/2010 17:25:23
Quote Anchor link
Ok, Bedankt voor het snelle advies !, ook tav de parser.

groeten
 
Roel -

Roel -

06/08/2010 18:06:18
Quote Anchor link
Volgens mij wil je in de URL een .html, maar dat er wel PHP gedraaid wordt. Dat moet je met .htaccess doen.
 
De boer

de boer

07/08/2010 11:58:17
Quote Anchor link
Id, Roel, maar ik zal wel gaam puzzelen met .htaccess,
Tnks
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.